Şimdi Ara

Sırbistan Seyahati

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz Beşiktaş Partizan'la eşleşti bazı forum sitelerinde otobüs kaldırılacağını duydum.Maça gitmek için gerekli belgeler neler merak ettim biri cevaplayabilir mi?

• Pasaport, vize, yurt dışı çıkış harcı, maç bileti ve 2 su alsan 5 euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    sırbistan vizesiz yamulmuyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

sırbistan vizesiz yamulmuyorsam

Ben vizeden muafım pek bilgim yok o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. :)
  • Sırbistan Türk vatandaşlarından vize istemiyor ancak Sırbistan'a otobüsle gidebilmek için Yunanistan veya Bulgaristan'dan geçmeniz gerekir. Yunanistan üzeri giderseniz zaten Schengen vizesi almak zorundasınız. Bulgaristan üzeri giderseniz de transit vize almak zorundasınız. Deplasman otobüsü şu dünyada yaşadığım en güzel zevklerden biridir. Mümkün olduğunca deplasmanlara tarafatar otobüsüyle giderim ancak Partizan deplasmanına gitmek için uçak daha iyi bir seçenek. Hem vize derdi yok, hem otobüsle hemen hemen aynı fiyata gelir (vizeden dolayı) hem de otobüs yolculuğu sırasında harcayacağınız zamanı Belgrad'da gezerek değerlendirebilirsiniz.
    Ayrıca bizim tribünde "ruh hastası" olarak tabir ettiğimiz insanların olduğu otobüse denkgelirseniz Sırbistan sınırından geri çevrilme olasılığınız yüksek. O an bütün yetki oradaki polislerin elinde. Hiçbir sebep sunmadan ülkeye almama yetkisi var. Yol boyu alınan ucuz alkol, düşman olarak görülen Sırbistan'a gitmenin verdiği heyecan ve akli dengesi yerinde olmayan taraftar profili birleşince yolda olay çıkartmamaları neredeyse imkansız... 50-60 Euro'ya Pegasus'tan biletini al git bana kalırsa.

• Sırbistan'a ben de gideceğim inşallah orada arkadaşlarım var. Merak ettiğim bir ülkedir kendisi..
  • sirbistana gittim vize yok,istenmiyor ancak avrupa ya daha onceden giris cikis yapilmis olmasi lazim cunku siniri kacak gecip almanya ya giden cok var guvence istiyorlar sizden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alinti: Earth_Dreams

sirbistana gittim vize yok,istenmiyor ancak avrupa ya daha onceden giris cikis yapilmis olmasi lazim cunku siniri kacak gecip almanya ya giden cok var guvence istiyorlar sizden.

Hayyr bu bilgi geçerli de?il... Çok gittim, çok arkada?ymy da yolladim, ilk yurt disi cikisinda Sirbistan'a giden de oldu... Rahatlikla vizesiz bir sekilde gidebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk77 -- 9 Eylül 2014; 19:00:12 >
  • Sırbistanda olan veya sırbistan hakkında tavsiye hotel vs edecek bir forumdaş var mıdır

p.m atınız lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.