arkadaşlar gitmeye değer mi 2 gün yeterli mi gezmek için ve hangi şehirler gezilmeli
30 ağustos'ta 5 günlüğüne eşimle gittik. 2 gün belgrad merkezi için yeterli ama novi sad'a gidecekseniz 3 gün yeterli diyebilirim. 5 gün içinde 4 günümüzü belgrad 1 günümüzü novi sad'da geçirdik. Hertürlü ayrıntı için eğer arzu ederseniz özelden telefonumu yazabilirim. iyi tatiller...
bu arada yazmayı unutmuşum, kesinlikle gitmeye değer. En yakın zamanda tekrar gitmeyi düşünüyoruz...
Sırbistan şu ana kadar en çok eğlendiğim ülke oldu benim. Ama muhakkak sosyal hayatın (yerel) içine karışmalısın. Sırplar çok sıcak insanlar ve Türkiye'den geldiğini söyleyince acaip ilgi gösteriyorlar. En kısa zamanda tekrar gideceğim! :)
mesaj gönderdim hocam teşekkürler @deacon_frost
quote:
Orijinalden alıntı: kutzu
Sırbistan şu ana kadar en çok eğlendiğim ülke oldu benim. Ama muhakkak sosyal hayatın (yerel) içine karışmalısın. Sırplar çok sıcak insanlar ve Türkiye'den geldiğini söyleyince acaip ilgi gösteriyorlar. En kısa zamanda tekrar gideceğim! :)
hocam nerelere gitmemizi önerirsiniz ?
Gezilecek görülecek yer arıyorsanız Belgrad ve Niş olabilir. Buralarda hem Yugoslavya savaşının, hem de Osmanlı'nın izleri var. Niş'te bir de çok ilginç bir şey var, vaktiyle Osmanlı'nın Sırp isyancıların kafataslarından yaptığı kule. Hikayesi de anlatılmış, gerçekten şaşkınlık uyandırıyor.
Onun dışında dediğim gibi çok sıcak kanlı insanlar, internet gruplarından şehirdeki organizasyonları takip edip katılabilirsiniz. Bir şehir partisine katılmıştım ben son gecemde, Niş'te. En az 30 tane arkadaş edindim bir gecede... :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme