arkadaslar son zamanlarda oyun cıkmadı butun oyunlarıda bitirmiş bulunmaktayım(ulan ne ukala herif diyosunuzdur ama yok öle bişi)dusundumde bi sirenı oynamamışım sizce almaya deger bi oyunmu??
en son bitirdigim oyunda prince of persia...
ukala herif degilde cok sabirli birisi dielim o pop unasil bitirdinyaw
walla 2 gunumu aldı dostum...
ama ilerledikçe guzelleşiyo prince...
ben bi oyundan bu kadar nefret etmisimdir heralde nerede o eski pop ama neyse simdi senin konuna donelim eger oyunlarin cogunu bitirdiysen siren al yada subati bekle killzone 2 al eger little big planet yok ise onu al
siren bence alınmaya değer bir oyun.. korku-macera tarzı seviyorsan tavsiye edebilirim.. oyunun sonuna kadar hiç sıkılmadan oynanabiliyor..
Ayrıca Fatal Frame 4 sadece Wii Exclusive olacak.PS3 veya XBOX 360 a çıkmayacak araştırdığım kadarıyla
Siren meselesine gelirsek arkadaşım ps3 için aldı.2 saat kadar oynamış çok beğendiğini söyledi. 3 arkadaş gidip beraberce bitireceğiz sireni birkaç gün içerisinde
quote:
Orjinalden alıntı: Ladrub
quote:
Orjinalden alıntı: burock34
13 saate bıtırdım oyunu =)
2 gun derken tabiki 48 saat deil...:):)
en fazla 14-15 saattir
demekki siren alıp oynanmaya degecek bir oyun...
Siren Elimde sıfır açılmamış var istersen iyi bir fiyata verebilirim...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Ladrub
quote:
13 saate bıtırdım oyunu =)
2 gun derken tabiki 48 saat deil...:):)
en fazla 14-15 saattir
yok valla, ben hic basından kalkmadan bıtırdım. :) Yalnız o taştan yaragı cok sacma yapmıslar. final yerınde onu aşşa atmak daha kolay. ilk bolumlerde daha zor. ben pek beyenmedım aslında, maksat bıtırmek olsun. ama sonunda anladımkı bu oyunun 2 'si gelecek. :) adam gibi konu yaparlar busefer inşallah.
ben onerşirimde yazın bitirmiştim cok kısaydı ama korkuyosun eyer gece oynarsan kısalıgın diceksen git baska bi oyunun tadina bak derim okadar kısa bir oyun oynamassan
merhabalar, Bugun kardesim almis bu oyunu yalniz japon versiyonu.uste objectivelerin felan yazdigi yerler hep japonca sizce ingilizceye cevirmem mumkun mu ? tesekkurler simdiden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme