Şimdi Ara

Sırf Boğaziçi diye Felsefe yazmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaz git beğenmezsen hukuka geçersin diyen arkadaşlar olmuş. Adam zaten sene kaybetmek istemiyor artık ve hazırlık okuyup nasıl anlıcak ?
  • adım 1 boğaziçi felsefeye gir

adım 2 ikinci üniversite açıköğretim 2 yıllık bankacılık, işletme yönetimi gibi bir bölüme başvur

adım 3 bölümünde ilk yıl hazırlık oku, ikinci yıl birinci sınıfa geç ortak dersleri ver

adım 4 2 yıllık açıköğretim diplomanla dgs'ye gir boğaziçi işletme/ekonomi kazan (lys de boğaziçi felsefe kazanan dgs de bunları kazanır)

adım 5 felsefe bölümündeyken aldığın dersleri saydır yeni bölümüne devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 8 Temmuz 2020; 10:46:52 >
  • Hocam bence bu şekilde gidilmez . He tabi gidersin yapacak birşeyler bulursun ama sırf Boğaziçi diye yazılmaz bence. Galatasaray da istediğin bölüm olmuyor mu ? Özellikle felsefe gibi alanı çok isteyerek okumadıktan sonra üzgünüm ki sonuçlar istediğin gibi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamixz

Instaya BOUN yazmak için mi her sey

Oyes
  • inş tutarsa bende boün sosyoloji yazcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

adım 1 boğaziçi felsefeye gir

adım 2 ikinci üniversite açıköğretim 2 yıllık bankacılık, işletme yönetimi gibi bir bölüme başvur

adım 3 bölümünde birinci sınıfa geç ortak dersleri ver

adım 4 dgs'ye gir boğaziçi işletme/ekonomi kazan (lys de boğaziçi felsefe kazanan dgs de bunları kazanır)

HOcam kolay görünmüyor ama yapılabilir bencede

• İnşallah ikimizinde olur

• PSİKOLOGBEY kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle halihazırda 21 yaşındayım dah fazla zaman kaybedemem

• zorluprens Z kullanıcısına yanıt
    Galatasaray da en başından yurt sorun hocam boğazicinin ortamıyla kapışamaz üniversite cok icine kapanık bir üniversite yoksa gs sosyoloji düşünüyodum

• aslan284 A kullanıcısına yanıt
    Sosyallerini felan kıyaslamak çok doğru olmaz ama ne için istediğin önemli sosyoloji de çok okuman lazım Boğaziçi'ye de gitsen çok okuyacaksın Galatasaray'a da gitsen okuyacaksın . Bu iş ben gezeyim eğleneyim ile açıkçası çok olmaz . Böyle bir düşüncen varsa , olup olmadığından tam emin değilim, hukuk yaz gez toz . Önemli olan ne yapmak istediğin . Yurt ise birşekilde halledilir o çok sorun olmaz . Bence ne yapmak istediğine karar ver .

Hocam aile desteğim yok artık yurt kısmını düşünmek zorundayım bunları dert etmeden gideyim gibi bi kafada olup ortada kalamam boğazicinin misal yurtları cok uygun ve güzel ama galatasaray da bu imkanı bulamıcam ayrıca okumakla sanatla felsefeyle sosyal her şeyle aram iyidir

Anladım farkında olarak karar veriyorsunuz sanırım . Sizi olayın farkında mısınız diye uyarmak istedim o zaman yolunuz açık olsun ... aile desteği artık yok derken felsefe sosyoloji istediğiniz için mi desteklerini kestiler sorusu akla geldi aydınlatırsanız sevinirim

Yok hocam bölümle alakalı değil mühendisliği bıraktığkm icin normalde 1 yıl sonra mezun olmam gerekti bir yıl daha vericekler sonra kendi başımın çaresine bakmam gerekicek

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Görür müsünüz bilmem ama bu dediğinizi kaç gündür düşünüyorum. Öncelikli hedef itü ekonomi ama olmazsa boun felsefe veya turizm yazmak var aklımda. Bu dediğiniz şeyin olabilitesi nedir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: nezarettentaharet

Görür müsünüz bilmem ama bu dediğinizi kaç gündür düşünüyorum. Öncelikli hedef itü ekonomi ama olmazsa boun felsefe veya turizm yazmak var aklımda. Bu dediğiniz şeyin olabilitesi nedir sizce?
    mesajını şimdi gördüm ama beni dinleyen biri bunu yaptı felsefeden işletmeye geçti hatta mezun olmak üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

adım 1 boğaziçi felsefeye gir

adım 3 bölümünde ilk yıl hazırlık oku, ikinci yıl birinci sınıfa geç ortak dersleri ver

adım 4 2 yıllık açıköğretim diplomanla dgs'ye gir boğaziçi işletme/ekonomi kazan (lys de boğaziçi felsefe kazanan dgs de bunları kazanır)

dgs ile yerleştiğinde 1. sınıftan başlar 27-28 yaşında mezun olur
    Hocam ne yaptınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akademik anlamda ilerlemeyi dusunurseniz gayet makul bir tercih olur. Eğer yurtdışında iyi yerlere gelirseniz ulkede iyi akademisyenler gerçekten sağlam kazanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

dgs ile yerleştiğinde 1. sınıftan başlar 27-28 yaşında mezun olur

Alıntıları Göster
    evet sınıf atlamıyor ama bazı 1. sınıf ortak derslerini saydırabiliyor. yapanı biliyorum. 27-28e de kalmaz. hazırlık okuyacağı için toplam kaybı 1 yıl. hazırlığı atlayabilecek durumdaysa kaybı 2 yıl olur.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:44:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.