Şimdi Ara

Siri’li TV geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugüne kadar iPhone ve iPad dedikodularıyla internet dünyasında büyük ilgi uyandıran Apple’ın şimdi de TV modeli konuşulmaya başladı.

Kimileri Apple iTV adlı ürünü gördüğünü söylüyor kimileri ürünün bu yılın sonuna doğru piyasaya çıkacağını iddia ediyor.
    Bu bilgilere göre Apple’ın üreteceği yeni nesil TV’nin iPhone’daki sanal asistan Siri özelliğine sahip olması ve video’lu sohbeti beraberinde getiren FaceTime’ı destekleyeceği belirtiliyor. Kaynaklar televizyonun, tasarım olarak Apple’ın Cinema Display LED monitörlerine benzediğini, buna karşılık çok daha büyük olduğunu ifade ediyor. Yeni nesil televizyonunn tüm Apple ürünleri ve bulut teknolojisiyle uyum içinde çalışarak TV işinde yeni bir dönemi başlatacağı öngörülüyor.

Alıntı : Milliyet gazetesi
    http://ekonomi.milliyet.com.tr/siri-li-tv-geliyor/ekonomi/ekonomidetay/10.05.2012/1538464/default.htm

• Çıksın bir an önce alacağım, dedikodular beni çıldırttı almak için tutuşuyorum...
  • Siri'yi her dile çevirsinler önce türkçe olmadıktan sonra napayım ben siriyi.Otobüste ingilizce konuşsam yaşlı amcalar dönüp pis pis bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Siri'yi her dile çevirsinler önce türkçe olmadıktan sonra napayım ben siriyi.Otobüste ingilizce konuşsam yaşlı amcalar dönüp pis pis bakar

iphone 4'e siri çıksada ingilizceyi geliştirsek
  • Vay canına! iyi haber.
  • Apple tv3 e bu ozellıgı hemen ekleyebilirler cok zor olmasa gerek... yazılımsal eklenebılır.. istedigin tv ye hdmı dan bagla oldu sana sirili tv... yani sil baştan tv yapmasına gerek yok ellerınde APPLE TV var zaten...

FaceTime ve Siri sadece yazılımsal bir olay... ha facetime için aksesuar olarak micro usb den bağlanan mikrofonlu kamera satalar olur biter...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.