Şimdi Ara

Siri Maceraları - Sorulanlar ve Siri'nin cevapları..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk mesajda göremediğim bir iki tane de ben ekleyeyim konu çok eğlenceli ilerliyor :D.

Siri Maceraları - Sorulanlar ve Siri'nin cevapları..!

• Soru ve cevaplar guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

keske ''neden sadece iphone 4s'tesin?'' diye sorsalar birde. ne der merak ediyorum. ifsa edermi ki kendi sirketini.

bu soruyuda soruyor hocam videoda.

no comment.

aslinda acikliyor bu cumle bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

İlk mesajda göremediğim bir iki tane de ben ekleyeyim konu çok eğlenceli ilerliyor :D.

Sondan ikinci resimde (birini öldürdüm geyiği yapmaya çalışan) siri'ye ne yapmam lazım diye sorduğunda;
    Siri "tamam" diyerek takvim planını göstermeyi tavsiye ediyor.
    Aslında bu siri'nin soruları basamak basamak takip ettigini, bir ya da birkaç onceki soru ile ilgili bağıntı kuramayabilcegi hissi uyandırdı bende.
    Ama yapay zekasına / algoritmasına helal olsun.

• Muhteşem bir yapa zeka örneği olmuş sırf bu özellik için 4s alacağım.
  • Resmen boş zaman aktivitesi görevide var. Sıkıldıkça sor saçma sapan sorular verdiği cevaplarla eğlen
  • JB ile gelecekmiş zaten, bekleyelim görelim. Cidden çok eğlenceli olacak gibi.
  • ortalıkta dolaşan birçok adamdan daha akıllı vallahi :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavyeyefisildayanadam

İphone 4 e kurulmazsa bi sekilde satar alirim sirf siri icin

Ben kariyida bosarim

• Who is Steve Jobs ?

sorusuna Siri ne cevap verir acaba
  • orta okulda oynadığım karabasan geldi :)

selam

selam

adın nedir

karabasan

senin adın ne

cem

cem

efendim?

si.. g..t

:)
  • süpermiş len siri 2 bira kap sana peste bi:)))
  • http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=JZ6zM4OfDH0

Umarim link calisir bu sekilde yoksa youtube dan iphone siri japanese english diye aratin.

• Burada asil hayranlik uyandiran kisim ana dili ingilizce olan insanlarin konusmalarini problemsiz bir sekilde anlamasi. Yukarida verdigim japon ingilizcesi videosundaki gibi calisacagini dusunuyordum ilk basta.

Konusulani dogru algiladiktan sonra geri kalan kisim sorulan sorunun konusunu anlamak (yapay zeka burada) ve veritabanindan bu soruya uygun cevabi bulmaktan ibaret diye dusunuyorum.

Tahminim veritabani boyle eglenceli cevaplarla dolduruluyor ve eslesen cevaplardan biri rastgele donuluyor. Siri nin cevaplayamadigi veya dogru cevaplamadigi sorularin insanlar tarafindan kontrol edilerek veritabaninin gelistirildigini dusunuyorum.

Sistem kullanildikca veritabani daha da gelisecektir ve 1-2 yila kalmaz siri gayet guzel muhabbet edebilecek hale gelecektir.

Ancak turkce destegi olmadigi surece video daki japon dan pek farkimiz olmayacak gibi. ;)
  • iki siriyi karşılıklı konuştursak sonsuz bir paradoks başlatir miyiz acaba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 15 Ekim 2011; 2:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysado

Burada asil hayranlik uyandiran kisim ana dili ingilizce olan insanlarin konusmalarini problemsiz bir sekilde anlamasi. Yukarida verdigim japon ingilizcesi videosundaki gibi calisacagini dusunuyordum ilk basta.

Konusulani dogru algiladiktan sonra geri kalan kisim sorulan sorunun konusunu anlamak (yapay zeka burada) ve veritabanindan bu soruya uygun cevabi bulmaktan ibaret diye dusunuyorum.

Tahminim veritabani boyle eglenceli cevaplarla dolduruluyor ve eslesen cevaplardan biri rastgele donuluyor. Siri nin cevaplayamadigi veya dogru cevaplamadigi sorularin insanlar tarafindan kontrol edilerek veritabaninin gelistirildigini dusunuyorum.

Sistem kullanildikca veritabani daha da gelisecektir ve 1-2 yila kalmaz siri gayet guzel muhabbet edebilecek hale gelecektir.

Ancak turkce destegi olmadigi surece video daki japon dan pek farkimiz olmayacak gibi. ;)

Aynen öyle bencede. Ama gercekten etkileyici bir yazılım olmuş.

• Bir turk bir japon veya cinliden daha net ingilizce konusabilir fonetik yapimizdan dolayi.

• Verdigi cevaplarin cogunu wolframalpha'dan donuyor. Mesela hayatin anlamini soran birine 42. demisti wolframda ayni cevabi vermis eger ekran goruntusundeki resim photoshop degilse Tamamen wolframalphay'i kullaniyor diyebiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

quote:

keske ''neden sadece iphone 4s'tesin?'' diye sorsalar birde. ne der merak ediyorum. ifsa edermi ki kendi sirketini.

bu soruyuda soruyor hocam videoda.

no comment.

aslinda acikliyor bu cumle bile.

no comment

• quote:

Orijinalden alıntı: baysado

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=JZ6zM4OfDH0

Umarim link calisir bu sekilde yoksa youtube dan iphone siri japanese english diye aratin.

siri nin suçu yok..adam "darth vader for to day" diyor : )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.