-tık tık -evet? -şirin baba nerde? -cumaya gitti. -hadi herkes gönlünden kopanı versin. -ne yapacağız bu paraları şirin baba? -durumu elverişli olmayan bir şirin kardeşimizi hacca yollayacağız. izlemiştim ben bunu stv'de miydi mesaj tv'de miydi hatırlamıyorum. gayet güzeldi aslında.
hsrbi süper olu.. bende hala şiirinleri izliyorum yaş 25 .. islami versiyonu da süperdir .. bulunursa haberim olsun
quote:Orjinalden alıntı: geldiler İyi de şirinler komünist ki, İslami yoktur. sanırsam türkler düblaj yapmışlar
La iLahe iLLahlah aLLhu ekberrr... GözLükLü : Şirin baba nerde... Şirine : Cuma namazına gitti GözLkLü... MeLtem TV izLe surekL cıkıor :)))))))))))))))
quote:Orjinalden alıntı: aSiKaN La iLahe iLLahlah aLLhu ekberrr... GözLükLü : Şirin baba nerde... Şirine : Cuma namazına gitti GözLkLü... MeLtem TV izLe surekL cıkıor :))))))))))))))) bunun geyiğini arkadaşlarala baya yapmıştık süper
- Şirin cemaatım toparlanın. - Sıkıştım şirin baba ben buraya - Safları sıklaştırın şirimlerim, bacınıza yer kalmamış.