Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.811
Cevap
60
Favori
648.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi buraya 70-300L fiyatı bilen duyan sormak isteyen sorup da paylaşmak isteyen var mı desem sanırım hiç cevap gelmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abarisa

Selam Hayyamda sıfır Canon 5d Mark II(2) bulabilir miyiz? Fiyatı nedir? Bilen giden soran kim olursa şimdiden teşekkürler.. İyi forumlar

2700 civarı bulabilirsiniz.
  • Teşekkürler alabilirim yakında
  • Arkadaslar bende canon 60d almak istiyorum. Konya'da yasıyorum, o yüzden Sirkeci'ye gitme durumum yok. Internet üzerinden hem uygun fiyatla hem de güvenilir nerden alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAmron 17-50mm vc'siz modellerinin fiyatı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Arkadaslar bende canon 60d almak istiyorum. Konya'da yasıyorum, o yüzden Sirkeci'ye gitme durumum yok. Internet üzerinden hem uygun fiyatla hem de güvenilir nerden alabilirim.

http://www.refleksfoto.com/CANON-EOS-60D-18-55mm-IS-II-Duru-Ithalat%2CPR-16555.html?ref=akakce&v=1.38.4
  • Arkadaşlar geçen hafta doğubank ve hayyam'a gittim. İlgilendiğim kameraların fiyatlarını sordum. Ortalama fiyatlar şu şekildeydi:

quote:

Canon 600D+18-55 Lens: 1250TL
    Canon 650D+18-55 Lens: 1500TL
    Nikon D5100+18-55 Lens: 1250TL
    Nikon D3200+18-55Lens: 1300TL

Aldığım ortalama fiyatlar bu şekildeydi. Bu Cuma veya haftasonu Nikon D5100 almaya büyük ölçüde karar verdim(Canon D600'ün mikrofon sıkıntısı olduğunu öğrendim. Ayrıca D5100'ün düşük ışık performansı ve HDR özelliği cezbetti). İlk DSLR kameram olacak. Birkaç sorum var. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok makbule geçer:

1- Distrübütör Garantili olmasına rağmen Hayyam'dan veya Doğubank'tan aldığım kamerada sıkıntı yaşayabilir miyim(spot vs olabilir mi? onarılıp kutu içine konmuş olabilir mi)?
    2- Hiç sevmesem de evime çok yakın olan İstanbul Bilişim'den de alabilirim, fiyatlar birbirine yakın. Fakat çok şikayet var. Garantilerine de güvenmiyorum. Elden alsak garantili sıkıntı olur mu?
    3- Nikon D5100 sanırım AF motorsuz geliyormuş. Hangi model lensler almam lazım ilerde, fiyatları nasıldır bu lenslerin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullfire -- 11 Haziran 2014; 15:25:21 >

• tamron 70-300 vc ve sigma 70-200 apo os fiyatları nelerdir?
  • merhaba arkadaşlar yakın zamanda hayyamda bu lenslerin fiyatlarını sormuş olan var mı veyahut yakın zamanda yolu oraya düşecek olanlar sorabilirler mi?

1- Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
    2- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmilita -- 12 Haziran 2014; 22:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

merhaba arkadaşlar yakın zamanda hayyamda bu lenslerin fiyatlarını sormuş olan var mı veyahut yakın zamanda yolu oraya düşecek olanlar sorabilirler mi?

1- Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
    2- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM

Yok mu hiç bilgisi olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon 100mm L ile 135mm L spot sifir fiyati i ogrenebilecek arkadas var mi?

• Canon 650D için silikon koruyucu kılıf var mı acaba. teşekkürler.
  • Canon 5d mark ii SIFIR fiyatı ve hangi mağaza da satıldığı hakkında yardımcı olabilecek var mıdır?
    Teşekkürler.
  • Ultura U kullanıcısına yanıt
    Ben de mark ii arıyorum. Dün Hayyam'da dükkanı olan bir abimizi aradım sıfır bulmak biraz zor dedi. ikinci el fiyatları da 2800 TL civarı başlıyormuş. Amerika'dan getirtmeyi düşündüm ama B&H'de bile sıfır mark ii yok şuan. Eğer sıfır bulabilirseniz ve fiyat öğrenirseniz benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.
  • sipsibjk kullanıcısına yanıt
    Gumrukte vergi yemiyor mu bu urunler?

• welowis kullanıcısına yanıt
    Doğrudan kendimiz sipariş verip kargo ile getirtirsek gümrükte sıkıntı oluyor diye biliyorum. Oradan birisi alıp getirirse gümrüğe girmiyor.
  • 2. el temiz d7000 fiyatları ne kadardır acaba bilen var mı? 18-105 veya 50mm lens ile birlikte ve tek body olarak.
  • sipsibjk kullanıcısına yanıt
    Tanidik varsa alinir
    Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Canon 100mm L spot sifir fiyati i ogrenebilecek arkadas var mi?

1900 lira civarı.
  • Tesekkur ederim

Ekleme; canon 135L den haberi olan var mi arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welowis -- 17 Haziran 2014; 16:04:12 >
  • 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.