Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
60
Favori
648.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BirazUye

quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

Cevap gelmicek ama yinede soralim. Mark 3 un kitli ve sadece body fiyatini soran varmidir ?

5.800 body - 7300 kit ;)

Ekim ayında almıştım. 6200 den aşşagı yoktu hayyam da peşin fiyatına. 400 500 TL zarardayız o zaman. İki ayda büyük fark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkmaN -- 7 Aralık 2014; 14:16:49 >
  • Canon 6D kit soran oldu mu beyler son zamanlarda ?

Tşk.
  • quote:

quote:

quote:

Cevap gelmicek ama yinede soralim. Mark 3 un kitli ve sadece body fiyatini soran varmidir ?

5.800 body - 7300 kit ;)

Ekim ayında almıştım. 6200 den aşşagı yoktu hayyam da peşin fiyatına. 400 500 TL zarardayız o zaman. İki ayda büyük fark

6-9 ocakta ces fuarında mk4 tanıtılacak diyorlar ki bende onu bekliyorum fiyat biraz daha aşağı insin diye... Sanırım zarar biraz daha artacak , sağlık olsun çektiğiniz güzel karelere sayarsınız ;)

• 100D hakkinda bilgisi olan var mi?
  • Arkadaşlar hayyamda Canon 6d sıfır ile 2. el arasında 650 tl fark var 2. el 60 bin shutter da ama temiz makinenin dışında çok kullanıma bağlı izler bile yok dışında sanki 10bin shutter gibi çekimde de problem yok zaten çoğunlukla video için kullanacağım sizce 650 tl farka değer mi ?
  • bde B kullanıcısına yanıt
    5bin civarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulker98

Arkadaşlar hayyamda Canon 6d sıfır ile 2. el arasında 650 tl fark var 2. el 60 bin shutter da ama temiz makinenin dışında çok kullanıma bağlı izler bile yok dışında sanki 10bin shutter gibi çekimde de problem yok zaten çoğunlukla video için kullanacağım sizce 650 tl farka değer mi ?

Tanıdık dükkan yoksa ya da tanıdık arkadaştan olmadığı sürece pek bulaşmayın ikinci ele. Benim değil ama canonturk forumdan birinin başına gelmiş 5d mk3 almış makine netleme yapmıyormuş bi araştırmışlar falan içi açılmış makinenin... Tanıdık dükkan tavsiyesi olarak hayyam da foto teknik var Cemil bey ilgilidir ve aynı zamanda canon teknik servisidir oraya bir sorun isterseniz... Ya da tanıdık varsa ondan alın ;)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar hayyamda Canon 6d sıfır ile 2. el arasında 650 tl fark var 2. el 60 bin shutter da ama temiz makinenin dışında çok kullanıma bağlı izler bile yok dışında sanki 10bin shutter gibi çekimde de problem yok zaten çoğunlukla video için kullanacağım sizce 650 tl farka değer mi ?

Tanıdık dükkan yoksa ya da tanıdık arkadaştan olmadığı sürece pek bulaşmayın ikinci ele. Benim değil ama canonturk forumdan birinin başına gelmiş 5d mk3 almış makine netleme yapmıyormuş bi araştırmışlar falan içi açılmış makinenin... Tanıdık dükkan tavsiyesi olarak hayyam da foto teknik var Cemil bey ilgilidir ve aynı zamanda canon teknik servisidir oraya bir sorun isterseniz... Ya da tanıdık varsa ondan alın ;)

şöyle tanıdık bir dükkan 5d mark 2 için battery grip ve 17-40 almıştım ikinci el sağlam ve temizdi. Onlarda 60k lı 6d yi tanıdıktan almış bu arada sıfının fiyatı 3450 iknci el ise 2800 TL idi

• quote:

quote:

quote:

şöyle tanıdık bir dükkan 5d mark 2 için battery grip ve 17-40 almıştım ikinci el sağlam ve temizdi. Onlarda 60k lı 6d yi tanıdıktan almış bu arada sıfının fiyatı 3450 iknci el ise 2800 TL idi

Siz bilirsiniz... Benimkisi naçizane tavsiye sadece ;)

• Canon 50mm f1.8 lens fiyatını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Canon 50mm f1.8 lens fiyatını bilen var mı?

230 lira civarı.
  • Seneler sonra baktım da benim başlattığım konu almış yürümüş toy bir DH kullanıcısı olarak gözüm yaşardı
  • 70d body fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? canon eurasia veya ithalatçı garantili fark etmez. 0 olmalı ama.
  • Arkadaşlar güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı ?

Nikon D7000 18-105
    Nikon D7100 18-105
    Canon 60D 18-135
    Canon 70D 18-135
  • Nikon Filmmaker's kit satan yer bilen varmı ya da nasıl getirtebiliriz?

http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/dslr-cameras/D810-Filmmakers-kit.page
  • Beyler selam , Sony a7r nin body fiyatını öğrenebilirmiyim ?
  • Gopro satılıyormu hayyamda bilen varmıdır
  • fukarakoala kullanıcısına yanıt
    Bulunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır Nikon 50mm 1.4D, 50mm 1.4G, 50mm 1.8G ve 85mm 1.8G.. Tamron 24-70 Vc
    Spot fiyat, Dükkan garantili arıyorum Sıfır kutulu, kılıfı, parasoleyi ve Kapağı kutu içeriği tam son fiyatlar nedir bilen varsa teşekkür ederim. Bütçeme göre 1 veya 2sini alacağım. Herkesin ışığı bol olsun.
  • Nikon d610 ikinci el ve spot fiyatlarini bilen var mi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.