Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
60
Favori
648.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradığınız makinayı orada bulamazsanız nova fotoya da uğrayın tabii sevgi hanım oradaysa, bir de bozdağ foto (resul usta) var iyidir...
    dikkatli olmanız gereken yer de var gerekirse özelden yazarım...

@ScMoney
  • nikon d7100 body
    sigma 17-50 EX DC OS HSM
    GoPro Hero
    uygun fiyatları nedir?
    Odak foto forumlarda çok karşıma çıkıyor. Tekirdağdayım ve bu ara Hayyama gitme imkanım yok fiyatlardan haberim olursa iyi olucak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vstrix

nikon d7100 body
    sigma 17-50 EX DC OS HSM
    GoPro Hero
    uygun fiyatları nedir?
    Odak foto forumlarda çok karşıma çıkıyor. Tekirdağdayım ve bu ara Hayyama gitme imkanım yok fiyatlardan haberim olursa iyi olucak...

Sigma. cok eski bir lens 2005 model lensi 2015 model makinede nasil olur sirf diyaframami bakmak gerekir lens alirken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    d300 ile 16-85 vr kullanıyordum genel kullanım için lensten cok memnundum ama 1 sene önce sattım. Son 1 aydır araştırmaya başladım yeni makina ve lens ne alabilirim diye d7100 de karar kıldım. Genel kullanım içinde Tamron SP AF 28-75mm F/2.8 XR Di LD ve sigmayı düşündüm. Lense 1000 tl civarı bütçe kalınca 16-85 vr yi aratnicak bir lens bulmak kolay değil.
    Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM de olabilir ama 1500 tl civarında. Daha uygun olursa neden olmasın.
    Kısaca diyaframla alakası yok. Bütçe ve genel kullanım aralığında bir lens olması önemli.
  • Dogubank da odak fotoğrafçılık var oraya bakın

• Canon 5D Mark 2 fiyatı verebilecek olan var mı?
  • Fotoofis nasil biyer veya site

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfie

Canon 5D Mark 2 fiyatı verebilecek olan var mı?

Piyasası 2100 liradan başlıyor. 50bin shutter altındakileri 2500 lira civarına bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Piyasası 2100 liradan başlıyor. 50bin shutter altındakileri 2500 lira civarına bulabilirsiniz.

Sadece body değil mi?

Peki video camera önerecek birisi var mı? Veya hayyam'da satan birileri bildiğiniz tanıdığınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Sadece body değil mi?

Evet.
  • Bilen biri varmıdır acaba, Canon 650 d kitlens + 55-250 mm lens + kit mazemeleriyele sattım 1500 tl ye sonradan ucuza mı gitti diye pişman oldum, acaba fiyat iyimidir? shuter i kaçtır bilnıyorum ama en az 2000 en fazla 3000 tane çekim yapmısımdır...

Model olarak link :http://www.amazon.com/Rebel-T5i-Camera-Telephoto-Accessory/dp/B00COSHR20/ref=pd_sim_sbs_421_2?ie=UTF8&refRID=1GRM4C34WVYTSC88GF2G

Linkte t5i yazıyor ama benimki aynı kite sahip t4i modeli,

Fiyat konusunda pişman olursam sattığım kişiden geri alma ihtimalim var, sattığım kişide acaba beni kazıkladı mı duruşu var

• son zamanlarda 6D soran oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rj2k

son zamanlarda 6D soran oldu mu

Odak Foto'da 3400tl.
  • fotohome var ben 2 sene önce 1.500 tl ye d700 aldım sorunsuz kullanıyorum.
  • Selamlar

Sıfır 24-105 f4 lens ile 6D arıyorum. Malum sitede 5000 TL'ye var. Hayyam'da daha uygunu bulunabilir mi?
  • Rica ettiğim bir arkadaşım sağolsun bugun hayyam pasajında dükkanları dolaşıp sorduğum ürünler için spot fiyatları araştırdı. Dükkan isimlerini yazmamış bende yazamıyorum o açıdan fakat üç aşağı beş yukarı kafanızda birşeyler oluşması adına buraya fiyatları yazayım.

Fiyatlar dolar olarak verilmiştir.

CANNO 5D MARK III BODY - 2275$
    CANON 5D MARK III + 24-105MM F/4L IS - 2825$
    CANON 5D MARK III + 24-70 F/2.8 IS II - 3950
    CANON 24-105MM F/4L IS - 600$
    CANON 24-70MM F/2.8 IS II - 1675$
    CANON 70-200MM F/2.8 IS II - 1980$

Fiyatlar bu şekilde. Lakin benim kafamda soru işaretleri bıraktı. B&H photo fiyatları ile girip karşılaştırdığımda sıfır ürünler amerika fiyatından bile ucuz durumda. Yenilenmiş,işlem görmüş ibaresi olmayan ürünler oldukları iddia ediliyor. Hayyam fiyatlarının yurtdışından nasıl daha ucuz olduğunu kavramamda yardımcı olabilecek birisi var ise özel mesajla bana anlatırsa çok mutlu olurum. Şu durumda internette okuduğum onlarca olumsuz yorumuyla fiyatlar uygun olsa da güvenemiyorum. Ayrıca listedeki ürünlerden biri veya birkaçının alışverişini yapmış ve memnun kalıp tavsiye edebilecek kullanıcılara da özel mesajla (Tavsiye sebebi ve dükkan ismi ile) tavsiye mesajı vermeleri konusunda ricada bulunuyorum.

• Fujifilm uyumlu lensler hayyamda spot olarak bulunur mu bilen varmı
  • thedays167 T kullanıcısına yanıt
    Tahminim dubaiden vergisiz ,çinden veya japonyadan gelmiş olmaları...Zaten spot ürün namı diğer kaçak...usadan ucuz olabilmesinin tek ihtimali bunlar...tahminden öte bu neden yani...

Arkadaşlar 5ds ve R var mı fiyat bilen...
    Bir de yeni çıkan 100-400 II gidince sorabilecek varsa memnnun olurum...
    Unutmadan bir de eos m3 denk gelen olursa 500usd yurtdışı fiyatı ortalama...Buralarda var mı ne kadar??

Toplarsak 100-400 öncelik - 5ds ve R - m3... bana bunlarla gelin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 10 Ağustos 2015; 23:08:35 >
  • Nikon D90'ım için uygun fiyatlı eski model ama temiz ve keskin lenslerden arıyorum. Nikkor 70-210 f/4, 35-70 f/2.8 ve 60mm f/2.8D Micro gibi... Bunları bulabileceğim en güvenilir dükkan hangisidir acaba? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
  • Buradan alıp satıyor olabilirler.
    http://shop.usa.canon.com/shop/SearchDisplay?categoryId=&storeId=10051&catalogId=10051&langId=-1&sType=SimpleSearch&resultCatEntryType=2&showResultsPage=true&searchSource=Q&pageView=&beginIndex=0&pageSize=18&searchTerm=Refurbished#facet:&productBeginIndex:0&orderBy:&pageView:&minPrice:&maxPrice:&pageSize:72&
    quote:

Hayyam fiyatlarının yurtdışından nasıl daha ucuz olduğunu kavramamda yardımcı olabilecek birisi var ise özel mesajla bana anlatırsa çok mutlu olurum.

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.