Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.811
Cevap
60
Favori
648.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayyam bugun acik midir ? Bilginiz var mi ?

Birde foyat alinmasini istediklerinizi yazarsaniz bugun fiyatlari toplarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550d sifir, spot , 2.el fiyatlarini ogrenebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

550d sifir, spot , 2.el fiyatlarini ogrenebilirmisiniz.

18-55 ile 650tl civarı. [2.el]
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam.
    Yeni basliyacagim, 550d ile baslayip duruma gore lens almayi dusunuyorum. Bir hevesle alip yatirmak istemiyorum makinayi, o yuzden bunu alicam. İyi tercih sanirim.

• badcatbad B kullanıcısına yanıt
    Başlangıç için güzel bir makine. Daha sonra 55-250, Dcr250 ve 10-18 ile set tamamlanabilir.
  • beyler konyada oturuyorum canon eos 700d almayı planlıyorum bide 75 300 lens almak istiyorum yanında fiyat nedirne degildir ogrenebilirmisiniz brdan oraya bosuna gtmeyeyim
  • Eğer isterseniz elimde çok temiz 700D var. Garanti+Kutu fatura ile birlikte, hatta 2.el ilanlarında görebilirinisiniz. Dilerseniz PM
  • yakın zamanda D5200 18-105 mm lens ile fiyat alan oldu mu acaba?
  • http://urun.n11.com/dslr-fotograf-makinesi/nikon-d7100-body-hafiza-karti-canta-P122371000?switchToWeb=1

bu urunu alayim diyorum ne diyosunuz arkadaslar? satici konusunda sikinti yasar miyim ? satici ayni satici mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_Yaban -- 13 Eylül 2016; 18:25:18 >
  • D5300 18-55 fiyatı ne kadardır ?
  • fat366 kullanıcısına yanıt
    1600tl civarı.
  • Arkadaslar garantili canon 1200D makinami satma durumum var.Kit lensi ile birlikte kaca satabilirim ? 2500 shutterda
  • Merhaba,

Nikon 16-35 F4 Fiyatı öğrene bilirmiyim?
  • sony a6300 + 16-50mm kit lens fiyatı nekadardır 2.el arıyorum orada nekadara bulabilirim? yardım
  • Cumartesi hayyama gittim çok ilgisizler
    . konu sadece satış ve çok çeşitli fiyatlar mevcut. çok da büyük farklar yok sıfırda 2.elde cidden bu işi anlıyorsanız girmenizi tavsiye ederim. Lensin arka kapağını kaybettim sorduğum mağzalardan aldığım cevaplar 1 tanesi 20 TL abi set satılıyor onlar makine kapağı ve lens kapağı 30 TL 5 li set var istersen onu verebilirim parçalanmıyor 50 tl sonunda 1 tanesini 10 TL ye buldum artık yeter deyip aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babakedi

Cumartesi hayyama gittim çok ilgisizler
    . konu sadece satış ve çok çeşitli fiyatlar mevcut. çok da büyük farklar yok sıfırda 2.elde cidden bu işi anlıyorsanız girmenizi tavsiye ederim. Lensin arka kapağını kaybettim sorduğum mağzalardan aldığım cevaplar 1 tanesi 20 TL abi set satılıyor onlar makine kapağı ve lens kapağı 30 TL 5 li set var istersen onu verebilirim parçalanmıyor 50 tl sonunda 1 tanesini 10 TL ye buldum artık yeter deyip aldım

oranın esnafı artık iyice doymuş anladığım kadarıyla.
    alırsan ekime almazsan .... kadar yolun var der gibi davranıyo çoğu.
    alacağınız malzeme için fiyat aralığı oldukça geniş.
    ortalama 2000 lira olan bi makine için 1700 ila 3000 lira arasında fiyat bulabilirsiniz.
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    2. elde hiçbir zaman yüzüm gülmedi gülmezde ben cesaret edemiyorum çok iyi bildiğim konuda bile aldığım 2.elde hep bir sorun hep bir problem bilemiyorum bana denk geliyor belki de.
  • Canon 80D + 18-135 IS USM Lens Eurasia Garantili ne kadardır?
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    canon 80d 18-135 nano lensli 5900 tl. eurasia.
  • Amerikadan fotoğraf makinası getireceğim. İlgilenen arkadaş olursa ufak bir komisyonla satabilirim

• 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.