Şimdi Ara

Şirket Bilgisayarına Oyun Yükleyememe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
24.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

bence bakmazlar bile :)

Elemriel

arkdaşım sen bizi dinleme sakın şirket bilgisayarı bir çok hesap dosyalar falan vardır başına bela olur..

sen en iyisi forumda gez başka sitelere takıl :D
  • Ben bir şirketin bilgi işlem bölümünde stajyerim. İstenmeyen yazılımlar için katı bir tavırları var. Ve eğer sen bi şekilde offline WoW u kursan bile, interneye bağlanmak için kablo veya wifi kullandıgın zaman anında bilgi işleme mesaj gidiyor ve pcne el koyuyolar. Sonra işler karışıyor falan. Yunus_1866 nında dediği gibi sen hiç oyun falan kurmaya kalkma boşuna işinden bile olabilirsin. Forumda falan gezersin :)
  • Git kendi laptopunu al onda oyna Şirkete hiç bulaşma Ferliben haklı
  • sonuçta şirkette yasaklamış kardeş oyun oynama sende
  • Domanindedir o makina bu yuzden domain' deki admin kullanicisinin sifresi olmadan kurulum yapamaz.
    Lokal yonetici hesabindan girip kursa dahi gerekli izinleri veremeyecegi icin oyunu yine calistiramayacaktir.

xp olsa bir sekilde calistirilir ama windows 7' lerde zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Arkadaşlar, şirketin vermiş olduğu bir lap-topu kullanıyorum; ancak online bir oyun olana ve orijinal cd ile kurulum yapmaya çalıştığım World of Warcraft kurulumunda bir sorunla karşılaştım. CD'yi kurmak için bir şifre istiyor ve bu şifreyi ancak şirket bilgi-teknik departmanından alabilirsiniz; ancak bilgi-teknikteki görevli arkadaşlar bu şifreyi vermiyorlar. Şirketin bizzat almadığı lisanssız ürünlerin bilgisayarlara yüklenmemesi amacıyla izlenen bir politika olsuğunu söylüyorlar. Dolayısıyla kurulum yapılamıyor. Bu işin alternatif bir çözümü var mıdır? Harici-hdd'ye kurup oynamak ya da flash disk ile bilgisayara atmak gibi ?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim, teşekkürler :)

Harici hard diskiniz varsa harici hard diskten çalışan işletim sistemi kurabilirsiniz.

Kullandığınız lap top kuruluma izin vermezse başka bir makinada kurup: laptopunuzda çalıştırabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_53676238/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53676238

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 14 Aralık 2011; 10:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exeter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

quote:

illaki vardır bir yolu bence admin kullanıcı adı var bunu aç bilgisayarı güvenli kipde aç tekrar dene bence olur

Administratör hesabının şifresini biliyor mu ?

Hayır. . .

Elcomsoft System Recovery Proffesional 3.0 sanırım bu kırıyor

Bu tip program vs bilgilerin forum konularinda paylasimi yasak biliyorsunuz degil mi? warez hack vb her konunun forumda paylasimi yasak.. bilginize

Ustam
    Geçenlerde bir konuda bu programın adını ilk ben yazdım.
    Warez paylaşım olduğunu sanmıyorum.Sonuçta bu programın ne amaçla kullanılacağını bilmiyoruz.Ki konuya şöyle bir not da düşmüştüm.
    Makedonn gelip bakar,eğer illegal bir paylaşım olduğunu düşünüyorsa kaldırır yazmıştım ama makedonn sanırsam konuya yorum yapmasına rağmen birşey dememişti aynı program için.
    http://forum.donanimhaber.com/m_55431742/tm.htm
    En basit örneğine gelecek olursak, geçenlerde arkadaşın internet kafesine bir müşteri geldi.
    Aylardır yurtdışında olduğunu, bilgisayarın şifresini unuttuğunu söyledi.
    Eli yüzü düzgün bir adamdı.Açık açık sorduk valla, bilgisayarın size ait olduğunu nereden bileceğiz diye.
    Şu klasörde kimlik fotokopim, imza sirkülerim var,şifreyi bulursak bakarsınız dedi.
    Elcomsoftu kurduk şifresini gördü adam açtık baktık harbiden dosyaları oradaydı.

O yüzden legal mi bu programın paylaşımı değil mi açıkcası ben senin gibi düşünmüyorum..En güzeli yöneticilerden onay almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 14 Aralık 2011; 11:15:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

quote:

illaki vardır bir yolu bence admin kullanıcı adı var bunu aç bilgisayarı güvenli kipde aç tekrar dene bence olur

Administratör hesabının şifresini biliyor mu ?

Hayır. . .

Elcomsoft System Recovery Proffesional 3.0 sanırım bu kırıyor

Bu tip program vs bilgilerin forum konularinda paylasimi yasak biliyorsunuz degil mi? warez hack vb her konunun forumda paylasimi yasak.. bilginize

Ustam
    Geçenlerde bir konuda bu programın adını ilk ben yazdım.
    Warez paylaşım olduğunu sanmıyorum.Sonuçta bu programın ne amaçla kullanılacağını bilmiyoruz.Ki konuya şöyle bir not da düşmüştüm.
    Makedonn gelip bakar,eğer illegal bir paylaşım olduğunu düşünüyorsa kaldırır yazmıştım ama makedonn sanırsam konuya yorum yapmasına rağmen birşey dememişti aynı program için.
    En basit örneğine gelecek olursak, geçenlerde arkadaşın internet kafesine bir müşteri geldi.
    Aylardır yurtdışında olduğunu, bilgisayarın şifresini unuttuğunu söyledi.
    Eli yüzü düzgün bir adamdı.Açık açık sorduk valla, bilgisayarın size ait olduğunu nereden bileceğiz diye.
    Şu klasörde kimlik fotokopim, imza sirkülerim var,şifreyi bulursak bakarsınız dedi.
    Elcomsoftu kurduk şifresini gördü adam açtık baktık harbiden dosyaları oradaydı.

O yüzden legal mi bu programın paylaşımı değil mi açıkcası ben senin gibi düşünmüyorum..En güzeli yöneticilerden onay almak.

dediginiz olayda tamam wareze girmiyor amenna
    ama arkadas kendisi icin firmasi tarafindan bu tip durumlar icin alinmis bir onlemi acmaya calisiyor. ya oyun oynarken makineye zarar gelse yada windows cokse baska bir durum olsa.. neden sifre koyarlar birde o tarafindan bakmak lazim. sadece arkadas oyun kuramamis bu tarafindan bakmak bence sacma. firma tarafindanda bakinca adamlar hakli. firma bilgisayari neden verilir. firmanin isleri yapilsin diye arkadas oyun oynasin diye degil. Facebook a girsin internette gezsin kimse buna birsey demiyor ama birseyler yukleyip makineyi bozmasin diye sifrelemisler ki en dogrusu bence de.

• Söz konusu program

network kablosu takılı iken şifreyle girilebilen pclerde işe yaramıyor.

Taktığınız pc deki şifreleri görebiliyor: Server dakileri göremiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 14 Aralık 2011; 11:24:32 >
  • @exeter

Valla ben olsam bu konuya o programın adını yazmazdım, yazmadım da zaten :)O konuda sana katılıyorum,hemfikiriz.
    Ama forum kurallarınca da yasak birşey yok ,artık yazılanlar etik anlamında doğru ya da yanlış diye konuşulabilir :))
  • ordan bakınca ben ilaçlı bi link paylaşmış gibimi görünüyorum yada link paylaşmış gibimi? ne warezi ne yasağı garip garip bi sürü yazmışınız eğer yazılımın bir hack tool olduğunu düşünüyosanız uluslararası ticaret mahkemelerine başvurabilirsiniz şikayet edeceğiniz firma Elcomsoft Co. Ltd.
  • quote:

ordan bakınca ben ilaçlı bi link paylaşmış gibimi görünüyorum yada link paylaşmış gibimi? ne warezi ne yasağı garip garip bi sürü yazmışınız eğer yazılımın bir hack tool olduğunu düşünüyosanız uluslararası ticaret mahkemelerine başvurabilirsiniz şikayet edeceğiniz firma Elcomsoft Co. Ltd.

Ne var Elcomsoft ta?Ne biliyorsunuz ki hakkında?Bu üstte yazdığınız programı daha önce nerede duydunuz,nerede kullandınız?
    Elcomsoft kim ki?
    Yarın Microsoft bir dava açsa, bu program işletim sistemlerimizin açıklarını dışarı vuruyor dese, ya da geçerli bir sebep sunsa ne olacak?Elcomsoft u yıkarlar :))
    Yani bugün legal yarın da olacak diye bir kaide yok.

• ama benim yazdığım tarih itibari ile legal....
    edit: yıkamazlar efendi efendi ürün gamından çıkartırlar başkada hiç bi halt yiyemezler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 15 Aralık 2011; 2:51:51 >
  • Program başlarken accept tiki ile bir çok kuralı kabul etmiş oluyorsunuz(legal kullanım vs falan vardır herhalde içerisinde): Bir dava durumunda şirketi kurrtarırsa sözleşme şartları kurtarır.
  • üzerinde kurulu windows ta yapılacak her işlemden haberleri olur ve başına problem olur, bu gibi durumlarda bilgi işlemle kanka olmaktan başka çare yok bilgisayarda birşeylere problem olmadan erişebilmek için

bunun dışında virtualbox la sanaldan xp kurmayı deneyebilirsin, tabi virtualbox çalıştırabilirsen ya da bir flash diske xp kurup flash disk üzerinden bilgisayarı başlatabilirsin ama bu iki yöntemle de performans alamazsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.