Her hangi bir şirket kurmaya ve işletme sahibi olmaya gerek kalmadan e-ticaret yapabileceğiniz bir sitedir. Üstelik 100.000 lerce ürünü bizim yerimize stokluyor, siparişlerini alıyor, kargoluyor. Ayrıca site bize "Tüm güvenlik sertifikaları alınmış, eft, havale, kredi kartına taksit ve kapıda ödeme ile satış imkanı"sunuyor. Bize düşen ise aldığımız domain ile kendi sitemizi aktif etmek. Sitede 3 çeşit paket bulunuyor. 1. paket ücretsiz, diğer 2 paket ücretli. Ücretli dediğime bakmayın, en yüksek pakette ("24.17 TL / Ay + KDV" aylık ödeme yapıyoruz. Paketlerin kendi içlerinde avantajları ve dezavantajları var.
Paket özellikleri
Bunun dışında ise işin diğer ve en güzel tarafı referans ile kazanç sağlamak. Sitenizi açtıktan sonra ref linkiniz üzerinden getirdiğiniz üyelerin satışlarından kazançlar sağlıyorsunuz. Sizin satış kazançlarınız ve ref gelirleri satış oranlarına göre değişiyor. Site içinde bulunan ve üye olduktan sonra size gelecek videolar ile bunların tamamını inceleyebilirsiniz. Ben videoların tamamını izledim, cidden çok fazla yararı oluyor.
İşin en önemli kısmı aslında ödeme, birazda ondan bahsedeyim. Kazancınız 20 tl olduğu zaman her ayın 25'de banka hesabınıza ödeme alıyorsunuz. Eğer o ay 19 tl kaldıysanız, sonra ki ay ki kazancınız kalan kazanca eklenerek hesabınıza yatıyor. Ocak 19 tl, Şubat 5tl. Şubat 25'de hesabınıza 24 tl yatıyor.
Genel olarak sistemi özetlemeye çalıştım, dediğim gibi videolardan herşeyi eksiksiz öğrenebilirsiniz.
Referans linkimle üye olarak desteğinizi bekliyorum.
http://www.hemensepete.net/ekgelir
Ödeme kanıtı aldığım anda ekleyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme