|
Bildirim
Düzenleme adı geçiyorsa ekstra bi vergi gelir yine. İade kolaylaştırma vergisi hayırlı uğurlu olsun
|
Yurtdisi iadeyi kolaylastiracaklarmis. Once degisim urununden aldiklari havadan %40 vergiyi kaldirsinlar.
Gerci kolaylastiracak diyor, ucuzlatacak demiyor. Daha kolay cukkalayacaklar. |
Devlet iade ettiğin üründe arabulucu olarak kontrol edecek ve para alacak🤣
|
O değilde geçen bir duş jeli aldım adam içine ucuz duş jellerinden doldurup göndermiş evde kullanıp ucuz duş jeli koymuş galiba sonra bana tedarikçi firmaya sorucam dedi sorus o soruş
|
Aliexpress, Bangood ve Amazon’un yurt dışı sitelerinden alınan ürünlerde iade süreci sıkıntılı işliyor.
Demiş. Millet alamıyor ki iade etsin. Türlü oyunlarla fahiş gümrük vergileriyle bıktırdınız milleti. Hala bu vergilerle yurtdışından mal alabilen varsa ayakta alkışlıyorum 😀👏 |
Önce yurtiçindekilere çözüm bulsunlar da yurtdışındakiler zaten onlar kadar sorunlu olmuyor
|
kaynak : ahaber...
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 2 Kasım 2021; 00:43:47 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yorumu görene kadar kaynağı fark etmemiştim. Farkında olmadan zehri aldık. Neyse mevcut yönetimin zaten tarzını bildiğimizden kaynak başka bir şey olsaydı da görüşüm fark etmezdi. Muhtemelen ya göz boyama hareketidir ya da vatandaşa montelenecek bir yasadır veya adı vardır ama pratikte hiçbir halta yaramayacaktır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Kasım 2021; 4:10:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir iade yapana kadar canımız çıkıyor |
yurt dışından alınan ürünlerin iadesi kolaylaştırma vergisi , Ürün güvenliği sağlama vergisi, İadeler için dijital platform hazırlama vergisi, bişi aldın vergisi, iade yaptın vergisi haberi böyle okudum |