Şimdi Ara

Şirokko maalesef apaçilerin yeni gözdesi oldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: individual

quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

http://www.youtube.com/watch?v=zAtHvO8Yyqo

bizim mahalle burası

rahmanlar sahil

Hocam bu tiplerin plakalarını polise bildirmek lazım. Garibim işine gücüne gitmeye çalışan vatandaşa sebep olacak hırtolar. Zavallı hemşirenin olayını biliyorsunuz. Bu ne biçim bir keyif anlayışıdır.

• bu durumu bende farkettım arabamı satıp scirocco almayı dusunuyordum 6-7 ay oncesıne kadar fakat araba okadar cok varkı ortalıkt almanın bır anlamı kalmadı ve gordugum 10 arabadan 6-7 sı modifiye edilmis sacma sapan butun scirocco sahıplerıne degıl bu lafım fakat scırocco olanların buyuk cogunlugu benım kanaatımce de apacidir ve vw'nin tek sevdıdgım arabasını benden soguttular. O araba interlagos jant ve sunroof olması yeterli bence bide r ledler güzel duruyor okadar.

• Alıyorlar 40 bine 122 ligi güzel de bir chip al sana trafik canavarı. 1.6 TDI çıkarsalarda kurtulsak VW bu araca neden performansı düşük motor getirmedi acaba civic sedan da 100 hp lik hızlanması 13 sn son hızı 190 ancak olan bir motor var mesala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

bir scirocco kullanıcısıyım. 32 yaşında gümrük müşaviriyim. İzmir'deyim.Bir forumumuz var , izmirdeki grubumuz yaklaşık 10 kişi. Arkadaşlarımızdan 4 ü doktor veya ünv öğrencisi tıp öğrencisi , bir abimiz var 50 yaşında makina mühendisi, bir fabrika sahibi yine makine mühendisi arkadaşımız var.

Yukarıda bulunan sahibinden ilanı , bizim forumumuzda ( yaklaşık 200-250 araç sahibi ve çok daha fazla scirocco fanı ) uzun süre dalga konusu oldu . Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz.

Yukarıdaki youtube videosu da forumumuzda uzunca süre eleştirildi. Forum üyesi değil o kişi.

Bir marka veya modele göre apaçiliği genellemek doğru bir davranış değil.

Size bugün karşılaştığım bir örneği paylaşayım . 2011 model cabrio E class amg ( 90 bin eur civarıdır) , 3 kişi , hız sınırı 30 olan kordonda 80 le gidip sonra durup , arka koltuktaki elemanın arabanın yan karoserine basarak zıplayıp indiğini gördüm. ( kapının üstüne basarak yani. )

kısaca apaçilik para ile bağlantılı olmadığı gibi şimdi yukarıdaki örneğe istinaden e class mercedese de apaçi arabası diyemeyeceğimiz bir gerçek .

son olarak dsg scirocco 10 araçtan 8 inin arızalıdır yazılmış. kedi ve ciğer diyorum sadece.

KEdi ciğer diyemezsiniz çünkü 55 milyarlık bir Jettaya biniyorum alım gücüm var yani hiç merak etmeyin. Ankaradaysanız gidip sorup soruşturabilirsiniz. Ben görevlinin dediğini söyledim. Şirokko zaten tarz olarak bana hitabeden bir araç değil. 10 araçtan 8 i serviste DSG problemi yaşıyor diyen Ankara doğuş otoda görev yapan bir saış danışmanıdır. Ayrıca bu aracımdan öncede TSI 122 hp bir VW sahibiydim. Hepsini büyük bir titizlikle manuel olarak tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet_han -- 8 Ağustos 2011; 0:55:03 >

• yazık etmişler arabaya ona 72.500 veren çıkarmıki
  • quote:

o adam neden koltuğa yaslanmıyor

s2000 tayfası

• Kültür önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

bizim mahalle burası

rahmanlar sahil

Yapma yahu bizim burası mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

quote:

o adam neden koltuğa yaslanmıyor

s2000 tayfası

Bunlarda tam apachiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

quote:

Orijinalden alıntı: cemoki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-modifiye-tutkuunlarina-13000-de-2011-model-hatasiz-05323634908-53390550/detay/

Bu hakkaten çok rezil olmuş. Ne zevksiz adamlar var yarabbim

arabanın içine etmiş 72.5 yazmış birde utanmadan

sciroccoya en çok bu kiti yakışıtırıyorum

Araç gerçekten çok güzel gözüküyor.Orjinali her zaman güzel oluyor.

• Konuyu açanin tespiti çok dogru. Bu araçta kıroları çeken bir şey var. Oturduğum mahallede iki tane var. Ikisi de ismail yk tipli heriflerde.

Wv bu arabaya fabrika çıkışı "kıro design" paketi koysa türkiyede yok satar.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-modifiye-tutkuunlarina-13000-de-2011-model-hatasiz-05323634908-53390550/detay/

arac adeta fatmagule donmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 9 Ağustos 2011; 4:38:33 >

• İnsanın Scirocco alası gelmiyor wallahi böyle ikincielde ucuza alıp aptal aptal modifiye yaptıklarını sanan insan türü yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jet_han

quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

bir scirocco kullanıcısıyım. 32 yaşında gümrük müşaviriyim. İzmir'deyim.Bir forumumuz var , izmirdeki grubumuz yaklaşık 10 kişi. Arkadaşlarımızdan 4 ü doktor veya ünv öğrencisi tıp öğrencisi , bir abimiz var 50 yaşında makina mühendisi, bir fabrika sahibi yine makine mühendisi arkadaşımız var.

Yukarıda bulunan sahibinden ilanı , bizim forumumuzda ( yaklaşık 200-250 araç sahibi ve çok daha fazla scirocco fanı ) uzun süre dalga konusu oldu . Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz.

Yukarıdaki youtube videosu da forumumuzda uzunca süre eleştirildi. Forum üyesi değil o kişi.

Bir marka veya modele göre apaçiliği genellemek doğru bir davranış değil.

Size bugün karşılaştığım bir örneği paylaşayım . 2011 model cabrio E class amg ( 90 bin eur civarıdır) , 3 kişi , hız sınırı 30 olan kordonda 80 le gidip sonra durup , arka koltuktaki elemanın arabanın yan karoserine basarak zıplayıp indiğini gördüm. ( kapının üstüne basarak yani. )

kısaca apaçilik para ile bağlantılı olmadığı gibi şimdi yukarıdaki örneğe istinaden e class mercedese de apaçi arabası diyemeyeceğimiz bir gerçek .

son olarak dsg scirocco 10 araçtan 8 inin arızalıdır yazılmış. kedi ve ciğer diyorum sadece.

KEdi ciğer diyemezsiniz çünkü 55 milyarlık bir Jettaya biniyorum alım gücüm var yani hiç merak etmeyin. Ankaradaysanız gidip sorup soruşturabilirsiniz. Ben görevlinin dediğini söyledim. Şirokko zaten tarz olarak bana hitabeden bir araç değil. 10 araçtan 8 i serviste DSG problemi yaşıyor diyen Ankara doğuş otoda görev yapan bir saış danışmanıdır. Ayrıca bu aracımdan öncede TSI 122 hp bir VW sahibiydim. Hepsini büyük bir titizlikle manuel olarak tercih ettim.

Tartışmamızı gerektiren bir durum yok, kedi ve ciğeri siz kendi üzerinize alınmayın , madem oradaki görevli bunu size söylüyor , siz de buraya yazıyorsunuz. bu durumda kedi oradaki görevli oluyor.

yani dsg çıktı çıkalı genel olarak bir arkadaşın arkadaşı , tandığın tanıdığı , akrabanın yakın arkadaşının dsg leri bozulur . ben ankaradaki sciroccoların çoğunu biliyorum , sahipleri ( 30 kişiden fazla bir grup en azından ) forum üyesi . dsg arızası yaşayan 1 kişi var. sıfır aldığı araçta fabrikasyon arızadan dolayı 3000 km de sorun çıktı. Bunun haricinde duymadım.

Ha dersiniz ki ben servise girdim , orada 8 tane scirocco şanzıman bekliyordu arızalı , gözlerinizle gördüyseniz birşey diyemem.

Diğer taraftan söylemimi değiştireyim daha anlaşılır olacak sanırım, Almayın arkadaşlar scirocco kepaze bir arabadır yolda kalırsın ayrıca her türlü apaçi altında araç , kalitenizi düşürmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

O nasıl oturuştur.

Tam amele, sığır.

Aynı şeyi yazacaktım...

• videodaki yorumlar bomba yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

quote:

Bu hakkaten çok rezil olmuş. Ne zevksiz adamlar var yarabbim

arabanın içine etmiş 72.5 yazmış birde utanmadan

sciroccoya en çok bu kiti yakışıtırıyorum

Oettinger?

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

O nasıl oturuştur.

Tam amele, sığır.

Şahin kullanıyor sanki :D param olsa almayacağım arabalardan birtanesidir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.