Şimdi Ara

Şirokko maalesef apaçilerin yeni gözdesi oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-3 yıldır satılan rocco lar artık 2.ele ucuz fiyata düşüyor. Özellikle 122. Likler ucuz. Böyle olunca da apachilerin önünde ki en büyük fiyat engeli kalkıyor ve tuhaf görünümlü rocco lar yolda geziyor.
  • yavaş yavaş 2001-2002 sti lara da uzandılar.Hatta e46 m3 bile gördüm Ankara keçiörende bi kaç tane. Allah sonumuzu hayır etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

s 2000 tayfası var bir de. Akıllara zarar.

sorma
  • ben gecen pazar topcular iskelesinde corvette gordum. icinden cikan tipler akillara zarardi. buyuk bi paket cekirdek actilar red bull ile ictiler arabanin etrafinda volta ata ata.

ben de arabayi dikkatlice inceledim on arka tampon fiberdi ve farlari beyaz silikonla tutturmuslar.

kapilar kapali oldugu halde yerine oturmamis gibi duruyordu.

kisaca pert arabayi alip apacilik yapiyorlardi. birde bosta gaz veriyorlardi ki sormayin gitsin...
  • Her araç apaçilerin eline düşebilir.. Bazı araçları ayrı bir sınıfta görüp asla düşmeyecekmiş gibi düşünmek yersiz olur.. Makinedir sonuçta.. Gözde büyütülmemeli, üzerine zorla "asalet" giydirilmemeli.. Aksi durumlarda da şaşırılmayıp doğal karşılanmalı..
  • İlandaki sciroccoyu bizim buralarda görüyorum. Mal gibi bir oraya bir buraya artislik için dolaşıyorlar.Birde arabaya hiç acımıyorlar.Kökle babam kökle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan_05 -- 7 Ağustos 2011; 19:22:14 >
  • Aynı gözlemi ben de yaptım, bu sıralar garip görünüşlü sahipleri ve saçma modifiyeleri olan sciroccolar baya arttı.Başta bu kadar değildi.
  • apaçileri savunduğumdan değil ama isteyen istediğini yapar arabasına. Size tuhaf gelen birşeyi başkası beğenebilir. Ben maviyi seviyorum ama sen neden yeşili seviyorsun gibi bir şey üzerine tartışmak nasıl manasızsa bu da öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

apaçileri savunduğumdan değil ama isteyen istediğini yapar arabasına. Size tuhaf gelen birşeyi başkası beğenebilir. Ben maviyi seviyorum ama sen neden yeşili seviyorsun gibi bir şey üzerine tartışmak nasıl manasızsa bu da öyle.

+1
  • valla 2-3 adam yaptı diye herkese yüklemeye gerek yok.Sonuçta herkesin zevki.Sana apaçi işi gelen onun gözüne güzel görünüyordur,öyle yapmıştır.Sen ne diye konuşup boş yere ağzını yoruyorsun.
  • Tamam araba-kaporta her türlü apaçilikleri yapsınlar eyvallah fakat trafik kurallarına uysunlar...
  • Her Scirocco sahibini suclayamayiz tabi ama son zamanlarda benim de dikkatimi cekmeye basladi bu tipler.

Dar pantolon, yaka bagir acik bir gomlek ve kaynak gozlukleri
  • bir scirocco kullanıcısıyım. 32 yaşında gümrük müşaviriyim. İzmir'deyim.Bir forumumuz var , izmirdeki grubumuz yaklaşık 10 kişi. Arkadaşlarımızdan 4 ü doktor veya ünv öğrencisi tıp öğrencisi , bir abimiz var 50 yaşında makina mühendisi, bir fabrika sahibi yine makine mühendisi arkadaşımız var.

Yukarıda bulunan sahibinden ilanı , bizim forumumuzda ( yaklaşık 200-250 araç sahibi ve çok daha fazla scirocco fanı ) uzun süre dalga konusu oldu . Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz.

Yukarıdaki youtube videosu da forumumuzda uzunca süre eleştirildi. Forum üyesi değil o kişi.

Bir marka veya modele göre apaçiliği genellemek doğru bir davranış değil.

Size bugün karşılaştığım bir örneği paylaşayım . 2011 model cabrio E class amg ( 90 bin eur civarıdır) , 3 kişi , hız sınırı 30 olan kordonda 80 le gidip sonra durup , arka koltuktaki elemanın arabanın yan karoserine basarak zıplayıp indiğini gördüm. ( kapının üstüne basarak yani. )

kısaca apaçilik para ile bağlantılı olmadığı gibi şimdi yukarıdaki örneğe istinaden e class mercedese de apaçi arabası diyemeyeceğimiz bir gerçek .

son olarak dsg scirocco 10 araçtan 8 inin arızalıdır yazılmış. kedi ve ciğer diyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

http://www.youtube.com/watch?v=zAtHvO8Yyqo

bunlar gibi dangalaklar yüzünden birsürü masum insanın canı yanıyor kendilerini schumacher zannedip yola çıkıyorlar. arabayı nasıl modifiye ederlerse etsinler ben karışmam ama kurallara uyman gerekir makas show'muş geçen gün böyle biri vardı arabaya sıkışmış kızlara makas show yapayım derken ordada show yapsana hadi.

• apaçi her yerde apaçidir lakin has apaçiler mahalle serserilerinden doğma birbirinden sürekli otlanan kontör dilenen.. eve kız atmaya çalışan maddi durumu nispeten çok da iyi olmayan şahsiyetlerdir...

şirokko alıp modifiye edebilecek kadar maddi durumu olan biri apaçiden çok kro,,, zevkine s.... gibi kelimelerle anılabilir...

şirokkonun apaçi arabası olması için 10 sene belki daha fazla süre gerekir ki 2. el leş fiyata bulunsun....

(yukardaki saçma analizim hiçbir şahsa yönelik değil tamamen genelleme üzerine yapılmıştır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

bir scirocco kullanıcısıyım. 32 yaşında gümrük müşaviriyim. İzmir'deyim.Bir forumumuz var , izmirdeki grubumuz yaklaşık 10 kişi. Arkadaşlarımızdan 4 ü doktor veya ünv öğrencisi tıp öğrencisi , bir abimiz var 50 yaşında makina mühendisi, bir fabrika sahibi yine makine mühendisi arkadaşımız var.

Yukarıda bulunan sahibinden ilanı , bizim forumumuzda ( yaklaşık 200-250 araç sahibi ve çok daha fazla scirocco fanı ) uzun süre dalga konusu oldu . Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz.

Yukarıdaki youtube videosu da forumumuzda uzunca süre eleştirildi. Forum üyesi değil o kişi.

Bir marka veya modele göre apaçiliği genellemek doğru bir davranış değil.

Size bugün karşılaştığım bir örneği paylaşayım . 2011 model cabrio E class amg ( 90 bin eur civarıdır) , 3 kişi , hız sınırı 30 olan kordonda 80 le gidip sonra durup , arka koltuktaki elemanın arabanın yan karoserine basarak zıplayıp indiğini gördüm. ( kapının üstüne basarak yani. )

kısaca apaçilik para ile bağlantılı olmadığı gibi şimdi yukarıdaki örneğe istinaden e class mercedese de apaçi arabası diyemeyeceğimiz bir gerçek .

son olarak dsg scirocco 10 araçtan 8 inin arızalıdır yazılmış. kedi ve ciğer diyorum sadece.

Söylediklerinize katılıyorum.

Apaçi arabası olmaz.Ama Türkiye'de insanlar gücünü bindiği arabasından aldığı için her profil insanın her türlü arabada her türlü gerzekliği yaptığını görebiliriz.

Scirocco ulaşılması zor bir araç değil.2. elde nispeten makul fiyatlara alınabilecek bir araç.Arabayla ilgilinen çok büyük bir kesiminde zevkine hitap eden güzel bir araba olduğu için böyle çürük elmalara rastlamak daha sık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 7 Ağustos 2011; 22:39:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

http://www.youtube.com/watch?v=zAtHvO8Yyqo

bizim mahalle burası

rahmanlar sahil
  • araç zaten yakışıklı ne gerek var modifiyeye
  • modifiye diye maymuna dönen arabalarla gezen sığırların
    gece rüyasına şi(ROCCO) girsin.........
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.