Bildirim
Sırt çantası alacağım sizce nasıl? [SS'li]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzelmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 senedir nike kullanıyorum en ufak deforme yok -
Bilgisayar koyacaksan monster al bence.Arkadaşımda var bilgisayarı da kıyafetlerini de rahatça sığdırıyor çantaya. -
quote:
Orijinalden alıntı: ''Battery
Bilgisayar koyacaksan monster al bence.Arkadaşımda var bilgisayarı da kıyafetlerini de rahatça sığdırıyor çantaya.
Hocam görüntü olarak çok güzel durmuyor sanki.
Nike kullanıyordum yıllardır artık kaç yıl olduysa altı hafiften delinmeye başladı. Pek sık sırt çantası değiştirmem umarım kaliteli bir şeydir. -
quote:
Orijinalden alıntı: alakota
quote:
Bilgisayar koyacaksan monster al bence.Arkadaşımda var bilgisayarı da kıyafetlerini de rahatça sığdırıyor çantaya.
Nike kullanıyordum yıllardır artık kaç yıl olduysa altı hafiften delinmeye başladı. Pek sık sırt çantası değiştirmem umarım kaliteli bir şeydir.
Nike çantaları sağlamdır.Benim de var bi emektar nike 8 senedir kullanıyorum bana mısın demedi -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alakota
quote:
Nike kullanıyordum yıllardır artık kaç yıl olduysa altı hafiften delinmeye başladı. Pek sık sırt çantası değiştirmem umarım kaliteli bir şeydir.
Nike çantaları sağlamdır.Benim de var bi emektar nike 8 senedir kullanıyorum bana mısın demedi
11. senesini doldurmuş bir Nike çantam var ama 1 yıldan biraz uzun süre önce Adidas aldım. O da halen yeni gibi. Nike ise pert oldu. (Kısmen)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X