Şimdi Ara

Sırtım nasıl [SS'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

Konunun özeti;
    Arkadaşlar sürekli sırtım konusunda iltifat ediyor ve açıkcası totom kalktı, şöyle şuraya da fotomu koyayım da egomu okşayacak başka insanlar da olsun, bu arada ne derseniz deyin sırtımın iyi olduğunu biliyorum o yüzden "Dalga geçmek serbest" dedim, sonundaki küfür etmeyinin amacı da ilk söylediğim dalga geçmeyin sözcüğünü ciddi göstermek. Bu arada 1.85'im (Gelsin ego pointler.)

Ekseriyetle doğru. Ego demeyelim de, motivasyon diyelim biz ona. Beğenilmek tabii ki çok istediğim ve hoşuma giden bir şey. Küfür etmeyin dememin sebebi insanların günaha girmesini istememem. Totom biraz kalkmış olabilir, ama bodybuildingte sürekliliği sağlamanın bir yolu da budur :)

@mnomer Moral bozayım da ne olursa olsun değil mi len

@wordstoxic Çok sağol hocam Allah razı olsun çok mutlu oluyorum insanlar böyle deyince daha da yapasım geliyor

@Welcome to hell bro O sübliminal değil bildiğin normal toto

@wesra Espri... Kötü mü gözüküyor yav sen kızsın sen iyi dersen çok iyi hissederim ama doğruyu söyle yine de

• quote:

Konunun özeti;
    Arkadaşlar sürekli sırtım konusunda iltifat ediyor ve açıkcası totom kalktı, şöyle şuraya da fotomu koyayım da egomu okşayacak başka insanlar da olsun, bu arada ne derseniz deyin sırtımın iyi olduğunu biliyorum o yüzden "Dalga geçmek serbest" dedim, sonundaki küfür etmeyinin amacı da ilk söylediğim dalga geçmeyin sözcüğünü ciddi göstermek. Bu arada 1.85'im (Gelsin ego pointler.)

Bu arada dostum dediğim gibi beğenilmek tabii ki çok hoşuma gider. Bu sporu yapmamın sebebi ego zaten. Komik gelebilir ama küçüklükten beri süper kahramanlara çok büyük ilgim vardır, Batman olsun Wolverine olsun Onlar gibi olmayı istediğim için yapıyorum en çok Gülerseniz de gülün len çok da umrumda Kötü niyetli bir ego değil benimkisi

• Sana göre normal bir toto olabilir ama bize göre omuzun üstünden bakan bir sübliminal döt. @Guesswhosback
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Sana göre normal bir toto olabilir ama bize göre omuzun üstünden bakan bir sübliminal döt. @Guesswhosback

O sizin fesatlığınız beyefendi. Çıkın dışarı hava al olm konu dışında bu kadar takılmaktan her yerde möt aramaya başlamışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guesswhosback

quote:

Sana göre normal bir toto olabilir ama bize göre omuzun üstünden bakan bir sübliminal döt. @Guesswhosback

O sizin fesatlığınız beyefendi. Çıkın dışarı hava al olm konu dışında bu kadar takılmaktan her yerde möt aramaya başlamışın

Ilık mıyım læ ben.

Bkz: senin kuru dötüne mi kaldık?

• Haklı olduğumu biliyorsun ve bu yüzden üzüldün kabul et.
  • İyisin redbull ise yariyormus demekki yere dusen kanatlari napiyorsun dememis kimse sadece sirtmi calistin karin kasin varmi merak sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ilık mıyım læ ben.

Bkz: senin kuru dötüne mi kaldık?

Tamam lan yeter bu kadar möt muhabbeti

@mnomer Dostum belki haklısındır da bana öyle gelmiyor dolayısıyla üzülmedim Bu işin pirini çağırayım o yorum yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: wesra

İyisin redbull ise yariyormus demekki yere dusen kanatlari napiyorsun dememis kimse sadece sirtmi calistin karin kasin varmi merak sadece

Sixpack vardı bi aralar ama çalışmayı bıraktım sonradan. Çok zor değil çıkartması yağ oranın az olsun biraz antrenman yap tamam işte. Ama karın çalışmayı sevmiyorum o yüzden çalışmıyorum bayağıdır. Kızlar seviyor, gerekirse yine yaparız biiznillah. Gerekene kadar sevdiğim şekilde yapmaya devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guesswhosback -- 4 Ekim 2013; 23:41:47 >

• quote:

quote:

İyisin redbull ise yariyormus demekki yere dusen kanatlari napiyorsun dememis kimse sadece sirtmi calistin karin kasin varmi merak sadece

Sixpack vardı bi aralar ama çalışmayı bıraktım sonradan. Çok zor değil çıkartması yağ oranın az olsun biraz antrenman yap tamam işte. Ama karın çalışmayı sevmiyorum o yüzden çalışmıyorum bayağıdır. Kızlar seviyor, gerekirse yine yaparız biiznillah. Gerekene kadar sevdiğim şekilde yapmaya devam edeceğim

kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

kolay gelsin

Sağolasın :)

• quote:

quote:

Konunun özeti;

Bu arada dostum dediğim gibi beğenilmek tabii ki çok hoşuma gider. Bu sporu yapmamın sebebi ego zaten. Komik gelebilir ama küçüklükten beri süper kahramanlara çok büyük ilgim vardır, Batman olsun Wolverine olsun Onlar gibi olmayı istediğim için yapıyorum en çok Gülerseniz de gülün len çok da umrumda Kötü niyetli bir ego değil benimkisi

Neyse en azından itiraf ediyorsun, geçen bir arkadaş bütün kaslarını şişirmiş, ona da aynı yorumu yazdım cevabı şu oldu; "İyi de bunlara kas demiyorsan sorun sende, ayrıca bu sıkmış halim değil."
    Neyse motive olduysan devam, iyi iş çıkarmışsın zaten.

• Adam yememiş içmemiş kanat çalışmış.Göğüs ve karın kası da var mı?
  • çok iyi kanat geliştirmişsin. sen burdaki yazlıkcı bodybuilderslere bakma protein ve karbonhidratı arttır, biraz hacim yap. vücudu güzel gösteren kanatlardır, istediğin kadar kaslı ol, kanat üçgen değil, omuzlar geniş degilse komik durur.
  • quote:

Konunun özeti;

Sorun şu ki, sırtını beğenen arkadaşları ya erkekse?

-Olum Ali'de bi sırt var görsen.
    -Ali göster olum amcalara sırtını.

• hiç bacak çalışmamışsın zaten genelde öyle olur
  • egonu pohpohlayalim bari, iyi calismissin devam.

yalniz; don't skip the leg day.

• Guesswhosback kullanıcısına yanıt
    Neye yorum yapayım dostum, döte mi, sırta mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Neye yorum yapayım dostum, döte mi, sırta mı

Olm sen yapma ya
  • @Perseus Karın çok çok az var. Önceden bayağı vardı da yukarıda anlattım işte sevmiyorum çalışmayı midemi falan bulandırıyo. Bütün egzersizleri severim ama bana karın demeyin. Salona falan gidersem aletle maletle mecbur yapacaz ama artık

@Daenerys Targaryen Sağolasın dostum...TARGARYEN RULEZ!!

@SoapGhost Çok sağolasın beslenmeye pek dikkat edemiyorum ama dediklerine uymaya çalışacağım Kol güzelmiş

@ölümperisi Çoğu erkek zaten ama bayağı kız da var beğenen

@dralbansexi Bir ara başlamıştım sadece vücutla yapılan egzersizlere falan da günlük hayatta sıkıntı çıkarıyordu falan diye bir de dedim daha az kas grubuna odaklı çalışırsam daha iyi gelişme elde ederim diye çalışmayı bıraktım. Ama salona bir başlasam Allah'ın izniyle komple çalışacağım karın da bacak da

@Droogie Ego meselesine neden bu kadar taktınız anlamadım? "Egonu pohpohlayalım bari", "egosu tatmin olsun diye konu açmış" vesaire? Ne zararı var bunun, yahut neresinde bir yanlışlık var? Hem soru soranlar oluyor yardımcı olmaya çalışıyorum. Neyse sağolasın, bacak çalışmaya da başlayacağım dediğim gibi...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.