Şimdi Ara

Sırtım nasıl [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loretteee

Sırtı bırak da git ehliyet al

Ne ehliyetmiş arkadaş herkes ehliyet al diye tutturdu Acelesi yok alırız Allah'ın izniyle
  • Kardes kusura bakmada bence cok igrenc duruyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARAMAZ ADAM

quote:

Sırtı bırakta git ehliyet al

dostum kime çekmişsiniz ailenizde benim boy takıntım var s boy 1.65 sizi görünce canım sıkıldı üzüldüm bi an :( insanlar boyum kısa oldugu için fazla önem vermiyorlar beni saymıyor gibi birşey şu an bunları yazarken kendi dünyamda zor vakitler geciriyorum boyunuzun DEGERİNİ BİLİN

ha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARAMAZ ADAM

quote:

Sırtı bırakta git ehliyet al

dostum kime çekmişsiniz ailenizde benim boy takıntım var s boy 1.65 sizi görünce canım sıkıldı üzüldüm bi an :( insanlar boyum kısa oldugu için fazla önem vermiyorlar beni saymıyor gibi birşey şu an bunları yazarken kendi dünyamda zor vakitler geciriyorum boyunuzun DEGERİNİ BİLİN

Allah yardımcın olsun kardeş sıkıntı etme. İleride belirli bir seviyeye geldikten sonra bunun değerinin olmadığını anlayacaklar zaten. Okan Bayülgen, Cem Yılmaz gibi...

@Brad_Hawk

Senin görüşün, saygı duyarım. Zaten daha parçalı gözükmediği için böyle söylemene pek şaşırmadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guesswhosback

quote:

Ne ehliyetmiş arkadaş herkes ehliyet al diye tutturdu Acelesi yok alırız Allah'ın izniyle

ehliyet lazım ya
  • quote:

quote:

quote:

ehliyet lazım ya

Babam dedi gel araba sürmeyi öğreteyim dedim iyi öğret. Gittik birkaç bir şey anlattı sonra sürmeye başladım işte. Dedi olm sen usta şoför gibi araba sürüyorsun Dedim iyi o zaman yeter O günden beri sürmedim. Yazın sonlarına doğru olmuştu bu dediklerim. Ehliyet almayı düşünüyorum ama o kadar aceleci değilim sonuç olarak

• quote:

quote:

quote:

quote:

ehliyet lazım ya

Babam dedi gel araba sürmeyi öğreteyim dedim iyi öğret. Gittik birkaç bir şey anlattı sonra sürmeye başladım işte. Dedi olm sen usta şoför gibi araba sürüyorsun Dedim iyi o zaman yeter O günden beri sürmedim. Yazın sonlarına doğru olmuştu bu dediklerim. Ehliyet almayı düşünüyorum ama o kadar aceleci değilim sonuç olarak

Bende a2 alıcam ^.^

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ehliyet lazım ya

Bende a2 alıcam ^.^

O ney bilemiyorum

• sırt bahane beyler. tüm fotoğraflarda arkası dönük
  • SIRTIM
     Sırtım nasıl [SS'li]
  • olm o bel kısmı çok dar değil mi lan. orayı genişletecek bi egzersiz yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

olm o bel kısmı çok dar değil mi lan. orayı genişletecek bi egzersiz yok mu?

• O değil de bacak boyun baya uzun duruyor , azcık tip varsa manken yaparlar seni

• quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

olm o bel kısmı çok dar değil mi lan. orayı genişletecek bi egzersiz yok mu?

İroni yaptın galiba ama yine de söyleyeyim, belim çok geniştir aslında

@dafuq

Bilmem hocam olabilir biiznillah
  • Redbull mu ictin?

• Arkada sübliminal döt var.
     Sırtım nasıl [SS'li]
  • Valla helal olsun guzel çalışmışsin

• Konunun özeti;
    Arkadaşlar sürekli sırtım konusunda iltifat ediyor ve açıkcası totom kalktı, şöyle şuraya da fotomu koyayım da egomu okşayacak başka insanlar da olsun, bu arada ne derseniz deyin sırtımın iyi olduğunu biliyorum o yüzden "Dalga geçmek serbest" dedim, sonundaki küfür etmeyinin amacı da ilk söylediğim dalga geçmeyin sözcüğünü ciddi göstermek. Bu arada 1.85'im (Gelsin ego pointler.)
  • Boy 1.85 bacak 1.20 direk kalanı çalıştırsan nolur.
  • bunu da gördük ya sonumuz hayrola
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.