Şimdi Ara

Sis 330 Mirage Integrated driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ancak driver cd lerım yok everest le ekran kartının markasına bakdıgımda Sis 330 Mirage Integrated driver yazıyor fakat driverini bulamıyorum kendı sıtesındede yok XP için driverı bulmamda bana yardımcı olurmusunuz?

• bu ekran kartı onboard filan mı ? harici mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslaaslademe

bu ekran kartı onboard filan mı ? harici mı ?

sis ekran kartının harici olması mümkün mü Sis via gibi chipset üreten bir üretici nasıl harici olabilir ekran kartı mantıklı ol dostum! Tümleşik ekran kartı tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masklow -- 16 Haziran 2009; 11:03:17 >
  • Burası paylaşım alanı arkadaş. Bilgi ile hava atar tarzda ukalalık yapmak yerine arkadaşa yardımcı olacaksan olursun herkes eksiğini kapatır ögrenecegını ögrenir. Bu tarz davranışlar böyle bir site içersinde pek hoş degil. Arkadaşın dediği marka ya göre hareket etmek degil net soru cevaplarla ilerlemek çözüme giden bir yol. Yoksa herşeyi pür dikkat takip edip bilmemiz imkansızdır. Kolay gelsin.
  • dostum chipsetini yazar mısın anakartının buraya ya da kolayına geliyorsa anakartını modeliyle yazarsan yardımcı olalım
  • http://www.sis.com/download

SiS sitesine gir ordan IGP Graphis ten SiS66x/SiS76x yazanın driverını indir SiS 330 Mirage Inregrated'ın driverı bunlarınkiyle aynı biraz geç oldu ancak belki aynı sorunu yaşayanlar vardır onlara yardımcı olmuş olalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.