Bildirim
.Sis Nasil Acicam .
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yani biraz acil olursa size minnettar kalirim . -
W810 sis açamaz. "sis" uzantılı dosyalar symbian işletim sistemli cihazlar içindir. -
peki .sis i jar a cevirebilir miyim yani nasil aktarabilirim ? -
yada program ismi werirsem bana o progun .jar halinde bulur musunuz ?aa -
sis i jar a çevirmek bildiğim kadarıyla mümkün değil. Fakat aynı dosyayı .jar uzantılı şekilde bir arat belki bulursun google da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 25 Eylül 2006; 14:25:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: OgoLog
yada program ismi werirsem bana o progun .jar halinde bulur musunuz ?aa
Programın ismini yaz, denerim. İstersen forumda W810 ve java telefonlarla ilgili konular var, oraya bir göz atabilirsin. -
sizden rica ediorm mAlarm mobile security adli prog.un .jar uzantili halini bulabilir misiniz .
+++ symbian denilen zimbirti sonradan cikMaz demi ? -
Programın tam ismi öyle mi? Symbian bilgisayardaki windows gibi bir işletim sistemi. Ne yazık ki telefonlardaki kurcalanamıyor. Sonradan da çıkmaz. -
mAlarm ismi v. bilmem kac bilmiorm tam :) -
Bulamadım şahsen. Benzer programları belki forumda bulursun dediğim topiclere bir bak istersen.
http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/tm.htm ----> Java topiği
http://forum.donanimhaber.com/m_8738203/tm.htm ----> Walkman telefon topiği -
Baktim MaaLesef yok :(:(:(:(:( uffh ya bu symbian ne igren bi zimbirti bir sürü seyh symbian istior + bu syimbian hangi sony ericsson urunlerinde war !!! -
SE da P serisinde var. Onlar da farklı ama, onlardaki UIQ tipi symbian ın. Java türü program bakıcaksın aratırken. -
-
oppps o program cok guzeldi yaw kimse bulamadı mı
bide sizde telesekreter progu war mi istemedigin kişiler ariinca senin sesin cikior : ORN : YoKuM gibi.
Al PaC bu konu ile ilgilendigin için cok saol -
W810i Symbian desteklemediği için .sis uzantılı dosyaları açamaz. Symbian programlarını java için çeviremeyiz. -
peki sizce ileride boyLe bir prog. cikar mi -
Allah bilir.
quote:
Orjinalden alıntı: OgoLog
peki sizce ileride boyLe bir prog. cikar mi
-
quote:
peki sizce ileride boyLe bir prog. cikar mi
Symbian için tasarlanan programlar java programlarına göre daha komplike kodlara sahiptir. Ondan dolayı şu an için mümkün değil.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- telefon çalmadan kapanıyor neden
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
- turkcell t10
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- allplay aboneliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X