Şimdi Ara

.Sis Nasil Acicam .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Benim Sony Ericsson W810i Telefonum War..Sis bi tane dosya buldum internetten nasil yüklücem Telefona tesk.

• yani biraz acil olursa size minnettar kalirim .
  • W810 sis açamaz. "sis" uzantılı dosyalar symbian işletim sistemli cihazlar içindir.
  • peki .sis i jar a cevirebilir miyim yani nasil aktarabilirim ?
  • yada program ismi werirsem bana o progun .jar halinde bulur musunuz ?aa
  • sis i jar a çevirmek bildiğim kadarıyla mümkün değil. Fakat aynı dosyayı .jar uzantılı şekilde bir arat belki bulursun google da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 25 Eylül 2006; 14:25:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OgoLog

yada program ismi werirsem bana o progun .jar halinde bulur musunuz ?aa

Programın ismini yaz, denerim. İstersen forumda W810 ve java telefonlarla ilgili konular var, oraya bir göz atabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizden rica ediorm mAlarm mobile security adli prog.un .jar uzantili halini bulabilir misiniz .

+++ symbian denilen zimbirti sonradan cikMaz demi ?
  • Programın tam ismi öyle mi? Symbian bilgisayardaki windows gibi bir işletim sistemi. Ne yazık ki telefonlardaki kurcalanamıyor. Sonradan da çıkmaz.
  • mAlarm ismi v. bilmem kac bilmiorm tam :)
  • Bulamadım şahsen. Benzer programları belki forumda bulursun dediğim topiclere bir bak istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/tm.htm ----> Java topiği
    http://forum.donanimhaber.com/m_8738203/tm.htm ----> Walkman telefon topiği
  • Baktim MaaLesef yok :(:(:(:(:( uffh ya bu symbian ne igren bi zimbirti bir sürü seyh symbian istior + bu syimbian hangi sony ericsson urunlerinde war !!!
  • SE da P serisinde var. Onlar da farklı ama, onlardaki UIQ tipi symbian ın. Java türü program bakıcaksın aratırken.
  • oppps o program cok guzeldi yaw kimse bulamadı mı
    bide sizde telesekreter progu war mi istemedigin kişiler ariinca senin sesin cikior : ORN : YoKuM gibi.

Al PaC bu konu ile ilgilendigin için cok saol
  • W810i Symbian desteklemediği için .sis uzantılı dosyaları açamaz. Symbian programlarını java için çeviremeyiz.
  • peki sizce ileride boyLe bir prog. cikar mi
  • Allah bilir.

quote:

Orjinalden alıntı: OgoLog

peki sizce ileride boyLe bir prog. cikar mi
  • quote:

peki sizce ileride boyLe bir prog. cikar mi

Symbian için tasarlanan programlar java programlarına göre daha komplike kodlara sahiptir. Ondan dolayı şu an için mümkün değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.