Şimdi Ara

Sis ve Gece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu film hakkında hangi youmu yapsam alıntı yaptıgım arkadasın yorumunda daha iyi filmi anlatamayacagımdan arkadsın yorumunu sizinle paylasıyorum.

quote:

türklerin de sinema konusunda ne kadar gelisme gosterdiklerini, pahalı bütceli, bol araba patlatmalı hollywood polisiyeleri karsına dusuk butce ile ancak sofistike oyunculukla cıkabildiklerini bana kanıtlayan film , ahmet ümit in cok satan romanından uyarlanan film, senaryosu ile atmosferi ile son yıllardaki en kaliteli yapımlar arasına girmeyi hakederken basrol oyuncuları ve diger yan rollerdeki butun oyuncular gercekten harika bir performans sunmuslar, magazin mandası altındaki türk sanat dunyasında arada sıkısmıs, "tabutta rovesata" yapmaya calısan sayıları az ancak bu denli kaliteli insanlar da oldugunu gormek sevindirici idi(bkz.ugur polat).oyunculuk gercekten de abarttıgım kadar war,filmi izlerseniz bana hak wereceksiniz, sonu ise gercekten muhtesem baglanmıs.sis ve gece , gercekten de cok kaliteli bir yapım ve bana cok hos bir cuma gunu yasattı okuyan herkese de tavsiye ederim.belki de keloglan kara prense karsı veya dunya yı kurtaran adamın oglu ve veya cılgın dersane den cok daha az hasılat yapacak (filmleri kucumseme amcı gutmedim)ama bu da turkiye nin en buyuk sorunu zaten , kalitesizlik..en azından bu kadar sosyal mesajdan sonra kaliteli yapımların gemide den itibaren bu kadar arttıgını gormekl beni cok sewindirior, ne zaman bu filmler hakettigi giseyi yakalarsa o zaman turk sineması gercekten hakettigi yere kavusacak kanaatindeyim. cok uzattım en kısacası gidilmesini ve izlenmesini siddetle tavsiye etmekteyim.

itukampus.com dan airman87 nickli arkadastan alıntıdır.

Ayrıca daha fazla bilgi için

http://www.sisvegece.com/

Bu filme kesinlikle gidin arkaslar sinemalara gelebilecek en iyi Turk filmlerinden biridir.

• Arkadaşlar filmi izleyen var mı? Arkadaşlarla izlemeyi düşünüyoruz ama pek fazla yorumla karşılaşamadım.
  • bu filmde gume gitti her kalitei film gibi yorumlar icin beyazperde.com dan yorumlara bakabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

bu filmde gume gitti her kalitei film gibi yorumlar icin beyazperde.com dan yorumlara bakabilirler.

kesinlikle katılıyorum. İlla sansasyon yaratmak lazım izleyiciyi filme cekmek için.
  • dün ankamall da bu film için sinemaya gittik fakat vizyonda değildi anlamadım
  • ankamall ankarada mıydı?
    Belki ankara da girmemiştir vizyona.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

bu filmde gume gitti her kalitei film gibi yorumlar icin beyazperde.com dan yorumlara bakabilirler.

walla bazen öyle saçma yorumlarla karşılaşıyorum ki..sanki o yorumlar başka filme ait.belki de sinemacılar tarafından farklı üyeliklerle yazılan, bizi filme tetiklemek için yapılan saçma yorumlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muhteşem bir film. Kiatptan uyarlanan filmler içinde izlediğim en güzeliydi...

Ama keşke bir Beyoğlu Rapsodisini ya da Kavimi hatta Kuklayı çekselerdi...
  • Bu film için sinemaya gitmeye deger mi sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Bu film için sinemaya gitmeye deger mi sizce?

kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.