Şimdi Ara

Sistem 1 9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler banko maç söyler misiniz ? 1 tane chelsea swansea 1 1.30 2 tane daha bankonuz varmı yarındanda olur

• valla sabah sorsan sana gs macı var basker onu banko ust alt dısardan ne yazarsan yaz derdım de su an birseyler yazıp da yanıltmayayım,neden gs macı dersen sabah ust lımıtı 141 di iddia da su an 147(!) iddia da gözünü açtı o mac mbs sı 1 bu arada tek banko yeterli,bugune 1-2 mac + 7 olabılır kupada hele de real macı o da sundan ılk macı 2-1 kaybettı real madrid
  • 531 juve-milan 1
    522 maritimo-rio ave 1
    529 sevilla-mallarco 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

valla sabah sorsan sana gs macı var basker onu banko ust alt dısardan ne yazarsan yaz derdım de su an birseyler yazıp da yanıltmayayım,neden gs macı dersen sabah ust lımıtı 141 di iddia da su an 147(!) iddia da gözünü açtı o mac mbs sı 1 bu arada tek banko yeterli,bugune 1-2 mac + 7 olabılır kupada hele de real macı o da sundan ılk macı 2-1 kaybettı real madrid

benim kuponda 141.5 142 olunca tutmuş oluyor demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4n4q4

quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

valla sabah sorsan sana gs macı var basker onu banko ust alt dısardan ne yazarsan yaz derdım de su an birseyler yazıp da yanıltmayayım,neden gs macı dersen sabah ust lımıtı 141 di iddia da su an 147(!) iddia da gözünü açtı o mac mbs sı 1 bu arada tek banko yeterli,bugune 1-2 mac + 7 olabılır kupada hele de real macı o da sundan ılk macı 2-1 kaybettı real madrid

benim kuponda 141.5 142 olunca tutmuş oluyor demi?

evet hocam oynadıgın andakı handıkap gecerlıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.