Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] 3.5" ve 2.5" Harici HDD Satın Al 12 Şubat 2024 09:56 1 1 [SATILDI] 3.5" ve 2.5" Harici HDD Arkadaşlar gerek arşiv gerek oyun için kullandığım sağlam HDD'lerimi satıyorum. Hatay ve çevre illerde oturup almak isteyen arkadaş gelip evimde testini yaparak alabilirler.İl dışı için kargo tarafıma aittir. Ödeme sonrası kargoya teslim ederim.Seagate FreeAgent GoFlex Drive 3.5'' 1TB USB 2.0 - 750TL - Arşiv için kullanıyordum.Seagate Expansion 3.5'' 2TB USB 2.0 - 1000TL - Arşiv için kullanıyordum. Airflow temperature değeri bu şekilde kırmızı yanıyor. Sıcaklığı olmadığı gibi bir şekilde göstermekte. Herhangi bir sorun yoktur.Seagate Expansion 2.5'' 750GB USB 2.0 - 350TL - Arşiv için kullanıyordum. Kablosu Bulunmamaktadır. Airflow temperature değeri bu şekilde kırmızı yanıyor. Sıcaklığı olmadığı gibi bir şekilde göstermekte. Herhangi bir sorun yoktur.Ürünlerin tamamı @karinca70 kullanıcısına satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Samsung Odyssey Neo G8 32" 240Hz 4K Quantum Mini-LED Monitör [SATILDI] Asus ROG RYUO III 360 White Edition İşlemci Soğutucu [SATILDI] ASUS ROG XG279Q 27" 1K 170Hz IPS MONİTÖR [SATILDI] 3.5" ve 2.5" Harici HDD