Şimdi Ara

Sistem 4-5-6 dan 564.76 tl kazandım. (Caps Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan şehır dısındayım ist gelınce toren. Sıtelerıne senın ıcın bakım
  • quote:

Orijinalden alıntı: heman_

arkadaşlar az önce bileti kontrol ettim 1 maçtan yatmışım ancak 5 maçım tuttuğu için iyi bir meblağ geldi. hepsi tutsaydı 4.800 lira alacaktım. caps az sonra atıcam. webcam driveri arıyorum da

bu tarz kuponları burda paylaşta bizde sebeplenelim dostum:)

• Helal dostum süpersin ;) tüyoları bizimlede paylaşırsın umarım
  • ben bu sistem olayını hiç anlamıyorum ya biri anlatabilirmi kısaca. peki kazançlı oluyor mu bu sistemli oyunlar
  • kısaca soyle bır kaç sekilde sistem yapabilirsin.aslinda birden fazla kuponu tek kuponda oynamaktır.örnek 3 mac var sistem 2 dersen 3macın 2 tutsa bile kazanırsın. Yada 3mac var birinden eminsin bunu banko işaretle diyer 2maçında 1 tutsa yeter diyorsan sistem 1 işaretlersin.banko maçın tutar kalan 2 mactan herhangi biri tutsada kazanırsın.telden bu kadar yazabıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacoban

kısaca soyle bır kaç sekilde sistem yapabilirsin.aslinda birden fazla kuponu tek kuponda oynamaktır.örnek 3 mac var sistem 2 dersen 3macın 2 tutsa bile kazanırsın. Yada 3mac var birinden eminsin bunu banko işaretle diyer 2maçında 1 tutsa yeter diyorsan sistem 1 işaretlersin.banko maçın tutar kalan 2 mactan herhangi biri tutsada kazanırsın.telden bu kadar yazabıldım

tamam kardeş eyvallah anladım sayılır. mesela adam 4-5-6 sistem yapmış yani 4,5 ya da 6 maçıda tutarsa kazanacak değilmi? peki ne farkı var böyle oynamanın sadece 4 sistem oynasada tuttururdu. kazandığı paramı artıyor böyle olunca
  • söyle dusun 4.5.6 sistemde baya kupon cıkacak.ama sen sistem yapınca bir kupon olacak.kazancta bir degiklik yok sonucta kupon sayısı aynı
  • sistemii soran arkadaşım şunuda unutma sistem oynarken yüksek oranlı maçları koymaya çalış
    yoksa kazanırken yatırdığından bile az kazanırsın:) ben ilk bilmeden oynadığımda bu hayalkırıklığını yaşamıştım sende yaşama
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo
    sistemii soran arkadaşım şunuda unutma sistem oynarken yüksek oranlı maçları koymaya çalış
    yoksa kazanırken yatırdığından bile az kazanırsın:) ben ilk bilmeden oynadığımda bu hayalkırıklığını yaşamıştım sende yaşama

çok dogru soylemıssın.sistem yapacagın maclar 2 ve uzerı olması mantıklıdır 1,4 gibi maclara sistem yapmak 1 tl verip 1.4 tl kazanmaya benZer hesapsız oynarsan kazansan bile kupon paranı karşılamaz.iyi yaparsan en kötü kupon paran çıkar
  • 101-ermenistan - slovakya 0 3.40 (ermenistanı izledim devamlı defans halindeler)
    112-karadağ - isviçre 2 2.20 (isviçre zor bela alır)
    115-almanya - türkiye h1 2.35 (arda yok)
    116-yunanistan - letonya h1 2.15 (yunanistan favori takım kolay aşar handicapı)
    120-portekiz - danimarka 02 Ç.Ş. 1.87 (portekizde quaresma yok.ama isteyen bu maça oynamasın bende tereddütlüyüm)
    121-ispanya - litvanya h2 3.50 (ispanyada çok eksik varmış. xavi bile yok)
    sistem 4-5-6
    isteyen oynayabilir bu maçlara. az veriyor ama verdiğim maçlar banko sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 8 Ekim 2010; 11:54:19 >
  • guzel bilgiler vermissin.ispanyayı kupondan cıkarıyorum
  • quote:

guzel bilgiler vermissin.ispanyayı kupondan cıkarıyorum

bak dostum bunların içinden seç hepsini ekleme kupona.
  • teşekkür ederim anladım olayı. bi ara deneyeceğim
  • dusundugum maçları çıkarmıssın kuponu yatırınca buraya eklıcem kısmetse aksam ist. Oynayacagım
  • güçlü ama formsuz takımların rakiplerine oynamanı öneririm bu sistem olayında..
    mesela juventus, liverpool, lyon, bayern, galatasaray vss bunların rakiplerine bazen 5.0 7.0 9.0
    oran veriyor iddaa.. sistem kuponuna böyle bir maç ekle güvendiğin varsa tabi:))
  • quote:

dusundugum maçları çıkarmıssın kuponu yatırınca buraya eklıcem kısmetse aksam ist. Oynayacagım

mustafa dostum üstteki kuponda biraz değişiklik yaptım. ama yinede sen bilirsin. hepsine aynı kuponda yer verme yatabilirsin. müneccim değiliz bizde sonuçta
    112-karadağ isviçre maçının yerine hazırlık maçı olan kasımpaşa shaktar donetsk maçında kasımpaşaya verdim.
    120-portekiz danimarka maçının yerine ise avusturya - azerbaycan maçına direk 0 oynadım.
    gerisi aynı...bol şanslar.tutsada tutmasada caps eklicem fakat şu anda imkansız. tel yok yarına eklerim

• banko diceğin var mı bunların içinden direk 1-0-2 verebileceğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

banko diceğin var mı bunların içinden direk 1-0-2 verebileceğin

dostum sistemde banko diye birşey olmaz hepsi sürpris dir. ama en bankosu içlerinden almanya türkiye h1
  • sistemden bahsetmiyorum ben zaten.sistem hariicinde normal kuponlarda banko olarak diyorum.. yada en güvenilir bugunun maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

güçlü ama formsuz takımların rakiplerine oynamanı öneririm bu sistem olayında..
    mesela juventus, liverpool, lyon, bayern, galatasaray vss bunların rakiplerine bazen 5.0 7.0 9.0
    oran veriyor iddaa.. sistem kuponuna böyle bir maç ekle güvendiğin varsa tabi:))

genelde şampiyonlar ligi maçları ya da uefa maçlarından sonraki lig maçlarına oynuyorum. çünkü avrupa maçları hafta içi oynanıyor. lig maçlarıda hafta sonu oynanıyor. arada 3 günlük dinlenme süresi hangi takım güçlü kalabilir ki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.