berebere bitti maç son başıkada güngörenenin topu kaleye girmek istemedi
dün tek maçtan yattım.
quote:
Orijinalden alıntı: Chamlychaly
dün tek maçtan yattım.
fena yatmış geçmiş olsun güzel maçlar bulmuşsun
çok iyi kuponmuş
arkadaşlar bu gün cagliari inter maçına toplam gol 0-1 oynanılırmı...
dediğim oldu ama yetişemedim bu maça
bu gün;
manu - bursa maçına 2/1 rangers - valencia maçına 1/2 genoa - grosetto maçına 2/2 verdim. oran 19.600.00
arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım vakti zamanında üyeliğimi banlamışlardı artık bu isimle giriyorum. bu arada dün nesine hesabımdan yaptığım 9.000 tl lik sistem kuponum 447 tl verdi tek maçtan 9.000 tl yi kaçırdm. Caps koymak istiyorum ama resimde güvensiz bağlantı bulundu diye uyarı verdiği için siteye koyamıyorum varmı çözümü bunun?
quote:
Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_
arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım vakti zamanında üyeliğimi banlamışlardı artık bu isimle giriyorum. bu arada dün nesine hesabımdan yaptığım 9.000 tl lik sistem kuponum 447 tl verdi tek maçtan 9.000 tl yi kaçırdm. Caps koymak istiyorum ama resimde güvensiz bağlantı bulundu diye uyarı verdiği için siteye koyamıyorum varmı çözümü bunun?
Helal olsun kardeş sistem en güzeli azim geldi banada
Kupon yap bari faydalanalım 2010 yılındada demişim
quote:
Aldığın monitör de problem filan çıkmadı değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Spetsnaz.
quote:
Aldığın monitör de problem filan çıkmadı değil mi?
bi kere yere düştü ama sağlam hala
nasıl caps atıcam beyler.... resim ekle diyorum hata veriyor. resim formatınımı değiştirsem