killrooxit eskisehirde olsan getir bacaklari duzelteyim derdim. cok basit aslinda bacak duzetmek. falcata ile cok dikkatli tek tek duzeltmen lazim. bacaklarin arasina baska bacaklari egmeden duzeltme yapabilirsin. Anakarta gelince chipset nasil patlar... garantisi vardir gonder garantisine...
Selam beyler servis yeni sistemdeki sorunlu parçayı buldu işlemcide sorun varmış değiştiler , eve gittim denim dedim bu seferde ramlerden biri hata verdi onuda götüreceğim.Eski sistemdeki arızada anakart ile ilgili demişlerdi ama ben genede bi denim dedim işlemcinin bacakları düzelttim psu nun 8 pin güç girişi olmadığı için eski ekran kartını deneyemedim yeni ekran kartıyla denedim windows açıldığında ekran da renk bozulması oluyor bunun nedeni driver ların farklı olması olabilirmi? yada işlemciyle alakalı olabilirmi bacakları düzelttiğim için ? yada dedikleri gibi anakartla alakalı olabilirmi? Birde hdd lere format mı atmam lazım illa yeni sistemi çalıştırabilmem için çünkü eski driverlar yüklü dün açamadım hata verip durdu?
quote:
Orijinalden alıntı: killrooxit
Selam beyler servis yeni sistemdeki sorunlu parçayı buldu işlemcide sorun varmış değiştiler , eve gittim denim dedim bu seferde ramlerden biri hata verdi onuda götüreceğim.Eski sistemdeki arızada anakart ile ilgili demişlerdi ama ben genede bi denim dedim işlemcinin bacakları düzelttim psu nun 8 pin güç girişi olmadığı için eski ekran kartını deneyemedim yeni ekran kartıyla denedim windows açıldığında ekran da renk bozulması oluyor bunun nedeni driver ların farklı olması olabilirmi? yada işlemciyle alakalı olabilirmi bacakları düzelttiğim için ? yada dedikleri gibi anakartla alakalı olabilirmi? Birde hdd lere format mı atmam lazım illa yeni sistemi çalıştırabilmem için çünkü eski driverlar yüklü dün açamadım hata verip durdu?
Bios ekranında görüntü düzgünse driverden kaynaklı olabilir format atın deneyin.
Tabi anakart'tan ve ekran kartındada olabilir..
Bios ekranında sorun yok sanırsam driverdan, işlemcinin etkisi yoktur o zaman görüntüye? Bide bu eski hdd lere format atmadan yeni anakart yada ekran kartını kullanamazmıyım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme