merhaba arkadaslar asagidaki ozellikteki sistemime yorum yaparmisiniz? yurt disinda yasiyorum burda fiyatlar uygundu 1350 liraya geldi. ama hala kasam yok. gelmesi bi kac gun surecek. o surece kasasiz ve statik elektrik olmayan bi ortamda calistirsam sorun olmaz degilmi? AMD X8 FX-8320 3.50GHz BOX Gigabyte GA-970A-DS3 GeForce GTX 650 Ti Boost EVGA 2GB DVI&HDMI (PCI-E) Superclocked z NVIDIA GeForce Experience™ Kingston HyperX DDR3 2x4GB 1600MHz XMP CL9 Blu WD Blue 1TB WD10EZEX 64MB cache SATA-600 21.5'' Philips LCD WIDE 226V4LSB2 LED siyah Corsair VS 650WATX 120mm wentylator, EU version MadCatz Gaming Mouse R.A.T. 7 Contagion overclock felan dusunmuyorum kendi kendine calissin :) birde tr ye donucem eylulde kismetse. bu ekran kartini ve ya cpu yu ayri ayri kaca satabilirim piyasasi nedir? cevaplar icin simdiden tesekkurler
crysis 3 metro 2033 full ayarda oynadim alacaklara ekran kartini siddetle tavsiye ediyorum. ve bu ekran kartinin tr deki fiyati nedir bilen varmi? gelince satmayi dusunuyorum