birde ben bu bilgisayarı oyun oynamak ıcın alıyorum Leon-x hangisinde fps oyunlarında daha iyi verim alabilrim acaba ?
Hocam önerdiğim sistem de, anakart, işlemci ve ekran kartı kasa da dahil çok iyiler.
Anakart ileriye de dönük X6 işlemcileri de destekliyor, ekran kartı da HD5770 DX11 desteklidir, yeni nesil bir karttır, düşük güç tüketimli, sessiz ve serin çalışan bir karttır, için rahat olsun...
hmm çok teşekkür ederim önerin için göz önünde bulundurucam . başka önericek olan varsa önerilerinizi bekliyorum
Hocam önerdiğim sistem de, anakart, işlemci ve ekran kartı kasa da dahil çok iyiler.
Anakart ileriye de dönük X6 işlemcileri de destekliyor, ekran kartı da HD5770 DX11 desteklidir, yeni nesil bir karttır, düşük güç tüketimli, sessiz ve serin çalışan bir karttır, için rahat olsun...
23-24 fps'den sonrasını insan gözü pek hissedemez. Yani akıcıdır. Bence 2 sistemde oyunları yeterli çözünürlükte ve akıcı oynatır. İki sistemi de 2-2.5 sene idare edersin. Ancak Birinci sistemi 2.5 Sene sonra satar, yenisini alırsın. İkinci sisteme X6 processor ile ekran kartı takar 3 Sene daha devam edersin. Olay bu. (Tabi o zaman X6 da ucuzlar, belki Fermi II :p bile makul seviyeye gelir. -YAVAŞ- )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme