geçenlerde 1300 tl sistem tavsiyesi istemiştim oyun amaçlı sadece kasa diye sağ olsun bu işin ustaları yardımcı oldular bugünde vatanın 19 mayısa özel kampanyası vardı fırsat bu fırsat dedim elimde de world card varken hemen vatan mağazasına gidip alışveriş yaptım sistemim şu şekilde oldu
ASUS M4A785TD-V EVO AM3 AMD 785G/SB710 DDR3 VGA&DVI Anakart XIGMATEK UTGARD PURE BLACK EDITION 80PLUS 700W MidT ATX SİYAH KASA ASUS 24B1LT 24X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA DVD YAZICI HIS HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı PATRIOT 2GB DDR3 1333MHz CL9 PC3 10600 Tek Modül Ram (2 adet) AMD Phenom II X4 955 AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci WD 3.5" 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black Harddisk
toplam fiyat: 19 Mayısa özel %19 indirim 5 taksit 1400 tl
kasadan dolayı önceki bütçemi biraz aştı ama kesinlikle değeceğini düşünüyorum Allahın izniyle yaz ortasında veya ağustosta monitörü yenilemeyi düşünüyorum aklımda lg nin e2240-s 21,5" modeli var onu alacağım 2-3 yıl ekran kartı ve ramleri kullandıktan sonra üst modellere upgrade edebilirim ya heyecandan zor yazıyorum şuraya pentium 4 lü bilgisayardan 4 çekirdekli bilgisayara geçince tabiri caizse eşekten inip ferrariye binmiş gibi hissettim kendimi eski sistemim monitör hariç bütünüyle yenilendi sanki rüyadaymışım gibi hissediyorum önerilerine sunan insanlardan Allah razı olsun inşallah sistem beni uzun süre memnun eder zaten en fazla 3 yıl sonra ram ve ekran kartında upgrade yapıp daha da iyiye götürürüm diye düşünüyorum
Hayırlı olsun bende yakında zamanda toplıcam pentium 4 benimde. :D
valla gercekten vatanın 19 mayıs indirimi cok ii oldu bende indirim bekliyodum gittim aldım bende senin gibi bugun :) dun 1250 tl idi bugun 1143 e aldım su sistemi:
SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
ASUS M4A785TD-V EVO AM3 AMD 785G/SB710 DDR3 VGA&DVI Anakart
S-LINK s-link slx-a52 usb 2.0 ext card reader
mustafa-1905 senin de sistemin hayırlı olsun dediğin gibi iyi dek geldi bu kampanya bir de temmuz gibi indirim gelirse geleneksel kdv indirimi falan yukarda bahsettiğim monitörü alacağım lg 2240-s 21.5" full hd led lcd
yasaklı vardiye lideri kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan diyorum bisi sorcam acaba sistemin nasıl senin sistem güzelmiş bende almayı düsünüyorum hız nasıl oyunalardaki performans eğer program kullanıyosan programlardaki performans nedir acaba öğrenebilirmiyim
berkojan öncelikle yorumun için teşekkür ederim umarım sen de sahip olursun daha iyilerine bugün oyun yüklemeye pek vaktim olmadı zaten eski bilgisayarımda idi kayıtlı setup dosyaları bugün yeni makineye aktarmak için zamanım olmadı ama şunu söyleyim pentium 4 lü bilgisayardan buna geçince kendimi adeta uçuyormuşum gibi hissediyorum büyük ihtimal yarın oyunları da denerim gerçi ben pek oc den falan da anlamıyorum ya bakalım gayri buradan öğrenecez tek tek
İpucu: Yeni sistem toplayacaklar 30 Ağustos'u beklesinler..
mustafa-1905 senin de sistemin hayırlı olsun dediğin gibi iyi dek geldi bu kampanya bir de temmuz gibi indirim gelirse geleneksel kdv indirimi falan yukarda bahsettiğim monitörü alacağım lg 2240-s 21.5" full hd led lcd
eyw kardes banada bi tane lazım ama parayı bitirdim kasa icin :) anca yaz sonu alabilirim monitoru 2 3 kredi birikmesi lazım
İpucu: Yeni sistem toplayacaklar 30 Ağustos'u beklesinler..
Vayy, hem de %30 indirim olur ve güzel olur.
İndirim olabilir mi sahiden 30 Ağustos'ta? Bir de Maksimum karta bişi yok galiba ya. Ya da kattını uzatıp, tek çekim diyene en fazla indirimi yapmaları gerekir ama o da yok ve haksızlık oluyor...
yeni pc alan arkadaşlara hayırlı olsun.
yakında bende p4 bi pcden kurtulacam inş. Ama bi türlü denk getiremiyoruz küçük şehirde olmanın dez avantajları işte bunlar.
Ne yapsam acaba. Şöyle indirimli bi günde istanbula ankaraya felan çıkartmamı yapsak :)
yasaklı vardiye lideri kardeşim oyunları yükledikten sonra sistemin oyunlardaki performanslarını sana zahmet yazarmısın yazarsan çok sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme