Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sistem alındı, yardım edenlere teşekkürler (fotoğraflı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neoplan23

2-3 resim daha atsan :) önden falan

ekledim

quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

kablo yonetimini becerememissin cok guzel bir sistem hayirli olsun eksiksiz amd tarafindaki en guzel sistem diyebilirim

Teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

XP ya da 8 kursan 10 saniyenin altında açılacak. 6-7

Doğrudur

quote:

Orijinalden alıntı: Yigas

Gerçekten güzel bir sistem olmuş. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

Allah razı olsun sağolun

quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

Keşke herkez sizin gibi öneri yazanlara teşekkürünü çok görmese

O kadar yardımcı oldular keşke Teşekkürden fazlası elimizden gelse :)

quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

Benim yain koye alacagim sistemn nerdeyse aynisi bende kasa 300R SENDE 400R bende ekran karti 7870 sende 7850 hocam ekran kartindan memnun musunuz ? Eger kart iyiyse ve kaliteli parca ise onerir misiniz ?

Hocam ben anca kullanıcı gözü ile bakabilirim,sistem performans veri kalitesi veya parça dayanıklılık kalitesi hakkında fazla bilgiye sahip değilim, daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir o konuda :)

quote:

Orijinalden alıntı: bitirimburak

Çok güzel f/p olmuş. Sistem testleri oyun fpsleri vb. eklenirse hoş olur. Güle güle kullanın

Teşekkür ederim Windows derecelendirme ekledim,(Daha detaylı sistem testleri ekleyebilirim yakında)
    Nfs Most Wanted 2 ne kadar test etmek için uygun oyun bilmiyorum ama
    full ayarlarda 30-60fps arası değer verdi fraps programı, daha kasa yeni bir çok oyun yükleyeceğim :)
     Sistem alındı, yardım edenlere teşekkürler (fotoğraflı)

quote:

Orijinalden alıntı: ResVR

sisteminiz hayırlı olsun

gönül rahatlığı ile uzun seneler kullanırsınız

çok sağlam iş çıkarmış toplamanız da yardımcı olan arkadaşlar

Teşekkürler ResVR

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Sistem kaç lirayı buldu bir de cpu soğutucu kullanmıyor musunuz? Stok hariç

Vatan Bilgisayar'dan Haftasonu alındı 1800TL,yok sadece Stok.

quote:

Orijinalden alıntı: freqX

Ben de aynı anakarttan alacağım için soruyorum Ramlerde bi uyumsuzluk problemi varmı merak ediyorum. Problem yoksa ben de aynı ramden alacağım. p.m. atarsan sevinirim.

Uyumsuzluk Problemi yok gayet iyi, zaten öyle bir şey olsa tavsiye edilmezdi :)

• ben nerden bilecem hangi parçada sorun var ? atıyorum pc kendi kendine restart atıyo ben nerden bilecem hangi parçada sorun var bilgisayarı tamire versen hangi parça tamir edilirse garanti dışı kalmıyomu daha detaylı bilgi verirsen çok sevinirim
  • Isı ve de ses olayı nasıl maksimum kaç dereceyi gördü işlemci? 6300 stok fanı da seslimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam bir fiyat/performans sistemi olmus , hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

ben nerden bilecem hangi parçada sorun var ? atıyorum pc kendi kendine restart atıyo ben nerden bilecem hangi parçada sorun var bilgisayarı tamire versen hangi parça tamir edilirse garanti dışı kalmıyomu daha detaylı bilgi verirsen çok sevinirim

neoplan sorduğun sorular çok abes hocam ya. bu işi bilmiyorsun ve tedirginsin herhalde birşey olmaz biz burda buluruz hangi parçadan kaynaklandığı ki aldığın kasayı direk vatana geri götürürsün onlar sorunu bulup parça değişmesi gerekiyorsa değiştirirler zaten garanti dışına ne gerek var yahu.
  • benim kasanın resimlerini ekliyim bi ara senin 400r den daha düzenli duruyor. ama bi yarım saat ayır toparla o akbloları arkaya at doyumsuz manzara oluyor. kasanın kapağını açıp 10 dakika seyrediyorum bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Isı ve de ses olayı nasıl maksimum kaç dereceyi gördü işlemci? 6300 stok fanı da seslimi?

Daha Maksimumluk bir şey yapmadım doğru dürüst ama şu an ki değeri bu civarda :
     Sistem alındı, yardım edenlere teşekkürler (fotoğraflı)

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

tam bir fiyat/performans sistemi olmus , hayirli olsun

Teşekkürler confuest

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

benim kasanın resimlerini ekliyim bi ara senin 400r den daha düzenli duruyor. ama bi yarım saat ayır toparla o akbloları arkaya at doyumsuz manzara oluyor. kasanın kapağını açıp 10 dakika seyrediyorum bazen

Doğrudur IIBurkiII hallederiz

• İşte budur hayırlı uğurlu olsun hocam iyi günlerde kullanın inşallah.....en kötü gününüz böyle olsun....

Acımayın sisteme ver odunu....
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • Güzel sistem hayırlı olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel sistem olmuş iyi günlerde kullanın.
  • 7850 kart crysis 3 full ayarda takılma yapıyor bizzat gördüm sana kim tavsiye etti bu kartı isim verirmisin

ayrıca hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 26 Şubat 2013; 16:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

7850 kart crysis 3 full ayarda takılma yapıyor bizzat gördüm sana kim tavsiye etti bu kartı isim verirmisin

ayrıca hayırlı olsun

Arkadaşın bütçesi ona yetmiş.
    Gidip 7970 alamazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]-Lion

quote:

7850 kart crysis 3 full ayarda takılma yapıyor bizzat gördüm sana kim tavsiye etti bu kartı isim verirmisin

ayrıca hayırlı olsun

Arkadaşın bütçesi ona yetmiş.
    Gidip 7970 alamazdı

yani hem cryrsis 3 takılma olması normal çünkü o ekran kartı full ayarlarda zor oynatır crysis 3 ü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal_vatan -- 26 Şubat 2013; 18:13:52 >

• quote:

ayrıca hayırlı olsun

Cidden ya sen neden HD 7970 PCS+ almadınmı dememizi bekliyorsun adamın bütçesi buna yetmiş gayetde güzel sistem 7870 olsa çook harika olurdu ama buda gayet iyi
  • Öncelikle sistemin hayırlı olsun güle güle kullan.

Neden o kartı almadın neden şöyle yapmadın felan diyenler olmuş. Bunların hepsini ben özel mesaj yoluyla kendisine ilettim. Kasanın 600 watt yeterli olacağını ve eğer isterse ssd yi ilk planda çıkartıp daha üst model bir ekran kartı alabileceğini zaten kendisine söyledim.

Yani uzun lafın kısası, tüm olasılıklar değerlendirilip de toplandı bu sistem. Arkadaşımız da ssd li ve corsair 400R li sistemi seçmek istemiş. Saygı duyunuz fikrine. Tekrardan hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 26 Şubat 2013; 18:29:12 >
  • Hepsi birlikte ne kadar tuttu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Damaged

Hepsi birlikte ne kadar tuttu?

1800 demişl arkadaş yukarıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalps

quote:

Orijinalden alıntı: Brain Damaged

Hepsi birlikte ne kadar tuttu?

1800 demişl arkadaş yukarıda

Tesekkurler
  • Bu arada arkadaşımız sistemi ben önerdim bu sistemi aldı.....yukarda arkadaş demiş ''crysis 3 7850 takılmalar oluyor bizzat şahit oldum'' hocam arkadaşın bütçesine göre tavsiye yaptım ve illa cryrsis 3 ultra ayarda oynamak zorunda değil...oynarsa da takılmaların o kadar çok olacağını zannetmiyorum nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal_vatan -- 26 Şubat 2013; 18:43:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.