Şimdi Ara

Sistem alındı, yardım edenlere teşekkürler (fotoğraflı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

Bu arada arkadaşımız sistemi ben önerdim bu sistemi aldı.....yukarda arkadaş demiş ''crysis 3 7850 takılmalar oluyor bizzat şahit oldum'' hocam arkadaşın bütçesine göre tavsiye yaptım ve illa cryrsis 3 ultra ayarda oynamak zorunda değil...oynarsa da takılmaların o kadar çok olacağını zannetmiyorum nokta.

sen yazana kadar bekledim aslında (cryrsis 3 takılma olması normal çünkü o ekran kartı full ayarlarda zor oynatır crysis 3 ü) yorumundan sonra ben söylemiştim diyeceğin sandım fakat sonradan aklına geldi sanırım zaten bütçe sıkıntısı varmış sonradan gördüm

neyse çeşke HD7850 PCS+ söyleseydin saat hızı sapphire yüksek birde tek fanlı oldugu için biraz daha sessiz olurdu birazda oc yapardı mis gibi kullanırdı saglık olsun

tavsiyelere devam sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

quote:

Bu arada arkadaşımız sistemi ben önerdim bu sistemi aldı.....yukarda arkadaş demiş ''crysis 3 7850 takılmalar oluyor bizzat şahit oldum'' hocam arkadaşın bütçesine göre tavsiye yaptım ve illa cryrsis 3 ultra ayarda oynamak zorunda değil...oynarsa da takılmaların o kadar çok olacağını zannetmiyorum nokta.

sen yazana kadar bekledim aslında (cryrsis 3 takılma olması normal çünkü o ekran kartı full ayarlarda zor oynatır crysis 3 ü) yorumundan sonra ben söylemiştim diyeceğin sandım fakat sonradan aklına geldi sanırım zaten bütçe sıkıntısı varmış sonradan gördüm

neyse çeşke HD7850 PCS+ söyleseydin saat hızı sapphire yüksek birde tek fanlı oldugu için biraz daha sessiz olurdu birazda oc yapardı mis gibi kullanırdı saglık olsun

tavsiyelere devam sorun yok

saol dostum sıkıntı yaratmaya gerek yok...

7850 de çok iyi ekran kartıdır zaten o ekran kartı 3 yıl sonra falan onun yerine başka ekran kartı alır takar o zamanın oyunlarına göre çünkü en fazla 3-3.5 yıl gideceğini tahmin ediyorum 7850 nin

• quote:

İşte budur hayırlı uğurlu olsun hocam iyi günlerde kullanın inşallah.....en kötü gününüz böyle olsun....

Acımayın sisteme ver odunu....

Tekrar teşekkürler Hocam

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Teşekkür ederim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Güzel sistem hayırlı olsun hocam.

Teşekkürler :)

quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

Güzel sistem olmuş iyi günlerde kullanın.

Sağolun :)

quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

7850 kart crysis 3 full ayarda takılma yapıyor bizzat gördüm sana kim tavsiye etti bu kartı isim verirmisin

ayrıca hayırlı olsun

Teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Öncelikle sistemin hayırlı olsun güle güle kullan.

Neden o kartı almadın neden şöyle yapmadın felan diyenler olmuş. Bunların hepsini ben özel mesaj yoluyla kendisine ilettim. Kasanın 600 watt yeterli olacağını ve eğer isterse ssd yi ilk planda çıkartıp daha üst model bir ekran kartı alabileceğini zaten kendisine söyledim.

Yani uzun lafın kısası, tüm olasılıklar değerlendirilip de toplandı bu sistem. Arkadaşımız da ssd li ve corsair 400R li sistemi seçmek istemiş. Saygı duyunuz fikrine. Tekrardan hayırlı olsun.

Aynen öyle oldu

Sitede ki arkadaşlar gerekli değişik sistem seçeneklerini bütçe dahilinde sundular hoşuma bu gitti. SSD'li olsun dedim, ekran kartından da memnunum. Crysis,Cod,Battlefield tarzı oyunlar seven biri değilim zaten.
    Daha çok Pes,Fifa,Nfs,Darksiders vs. tarzı oyunlar oynayan insanım ki daha bir tık takılmasını görmedim maşallah Ha elbet ekran kartı bir yerde yetersiz olacaktır onu da ilerleyen zamanlarda yükseltiriz.
    Kasa ve SSD dursun

quote:

• Oyun oynamayı crysis ve battlefield'dan ibaret sananlar var aramızda. Şahsen bende bu iki oyunu pek sevmiyorum. Call of duty den aldığım zevki bu iki oyundan alamıyorum maalesef. Tercih meselesi sevenlere de bir şey demiyoruz.
  • quote:

Oyun oynamayı crysis ve battlefield'dan ibaret sananlar var aramızda. Şahsen bende bu iki oyunu pek sevmiyorum. Call of duty den aldığım zevki bu iki oyundan alamıyorum maalesef. Tercih meselesi sevenlere de bir şey demiyoruz.

mesala ben en çok Killing floor oynuyorum,
    battlefield 3'ü hiç oynamadım Crysis 2'yi bitirdim ondan sonra hiç açmadım şimdi crysis 3'ü oynayacam ama o'da killing floor'dan daha az
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]-Lion

quote:

Oyun oynamayı crysis ve battlefield'dan ibaret sananlar var aramızda. Şahsen bende bu iki oyunu pek sevmiyorum. Call of duty den aldığım zevki bu iki oyundan alamıyorum maalesef. Tercih meselesi sevenlere de bir şey demiyoruz.

battlefield 3'ü hiç oynamadım Crysis 2'yi bitirdim ondan sonra hiç açmadım şimdi crysis 3'ü oynayacam ama o'da killing floor'dan daha az

Ne yalan söyleyeyim ilk defa duydum o oyunu. :) Her oyunu duyacağız diye de bir şey yok da gerçi. Basit ama eğlenceli birşeye benziyor. Şu da var. Bana göre en iyi oyun en çok zevk alabildiğin oyundur. Milyarlık bilgisayar almak önemli değildir yani. Yeri gelir kraloyun.com dan da zevk alırsın. Kavram çok geniş. Herhalde mesajım anlaşılmıştır. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]-Lion

quote:

Ne yalan söyleyeyim ilk defa duydum o oyunu. :) Her oyunu duyacağız diye de bir şey yok da gerçi. Basit ama eğlenceli birşeye benziyor. Şu da var. Bana göre en iyi oyun en çok zevk alabildiğin oyundur. Milyarlık bilgisayar almak önemli değildir yani. Yeri gelir kraloyun.com dan da zevk alırsın. Kavram çok geniş. Herhalde mesajım anlaşılmıştır. :)

Anlaşıldı.(Ben anladım diyebiliriz bazılarını saksı'yı çalıştırması gerekiyor)
    Killing floor eğlenceli çünkü ekip haline zombilere karşı savaşıyoruz.
    Bide Dinamit lokumu var onu hala oynuyorum

• uçak maşşallah uçak,kablo yönetimi biraz kötü olmuş sadece,hayırlı uğurlu olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: **3A**

uçak maşşallah uçak,kablo yönetimi biraz kötü olmuş sadece,hayırlı uğurlu olsun hocam

Teşekkürler, ilgileneceğim o konuda daha doğru dürüst keşifler yapmadığım için hevesimi alamadım
  • çok iyi olmuş. ben de yarın vatan bilgisayardan alacağım.
    aslında intel işlemcili bir sistem toplamıştım. (ki konuda açmıştım)

ama amd tabanlı daha f/p bir alternatif arıyordum, senin sistem çok iyi geldi. hemen vatana girip baktım ama parçaların bir kısmı kalmamış. ekran kartı ve kasa değiştirdim senin toplamadan, ne dersiniz uyumlu mudur? 200-250 lira daha çıkıp işlemciyi ya da ekran kartını ya da anakartı yükseltmem gerekir mi?

bu ekran kartı nasıl arkadaşlar? yerine yine vatan bilgisayardan olmak üzere benzer fiyatta (50-100 tl oynayabilir) bir şey önerir misiniz? ZOTAC GTX650 Ti AMP GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/zotac-zt-61103-10m-gtx650-ti-amp-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63187

kasa biraz pahalı geldi ama hakkında bayağı iyi eleştiriler gördüm ve daha önce psu sorunu yaşamış olarak sorayım dedim. ne dersiniz daha uygunu var mı vatanda?
    COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASAhttp://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446
    ayrıca işlemci soğutucusu alıyorum, yoksa kendi soğutucusu yeter miydi?
    THERMALTAKE CONTAC30 LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

• quote:

Orijinalden alıntı: boardmarker

çok iyi olmuş. ben de yarın vatan bilgisayardan alacağım.
    aslında intel işlemcili bir sistem toplamıştım. (ki konuda açmıştım)

ama amd tabanlı daha f/p bir alternatif arıyordum, senin sistem çok iyi geldi. hemen vatana girip baktım ama parçaların bir kısmı kalmamış. ekran kartı ve kasa değiştirdim senin toplamadan, ne dersiniz uyumlu mudur? 200-250 lira daha çıkıp işlemciyi ya da ekran kartını ya da anakartı yükseltmem gerekir mi?

bu ekran kartı nasıl arkadaşlar? yerine yine vatan bilgisayardan olmak üzere benzer fiyatta (50-100 tl oynayabilir) bir şey önerir misiniz? ZOTAC GTX650 Ti AMP GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/zotac-zt-61103-10m-gtx650-ti-amp-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63187

kasa biraz pahalı geldi ama hakkında bayağı iyi eleştiriler gördüm ve daha önce psu sorunu yaşamış olarak sorayım dedim. ne dersiniz daha uygunu var mı vatanda?
    COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASAhttp://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446
    ayrıca işlemci soğutucusu alıyorum, yoksa kendi soğutucusu yeter miydi?
    THERMALTAKE CONTAC30 LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Doğrudur ürünleri alırken en son ekran kartını ben almıştım, ama diğerleri hala stokta mevcut.

• Hayırlı olsun güzel sistem olmuş.
  • Güle güle kullan güzel olmuş. Kabloları güzel halletmişsin benimki orman gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

Hayırlı olsun güzel sistem olmuş.

Teşekkürler alexmason78

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

Güle güle kullan güzel olmuş. Kabloları güzel halletmişsin benimki orman gibi

Teşekkür ederim. Vallahi bir sen beğendin aslında pek güzel olmadı düzelteceğim tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: ELyesa24

quote:

Teşekkürler alexmason78

quote:

Teşekkür ederim. Vallahi bir sen beğendin aslında pek güzel olmadı düzelteceğim tekrardan

Akşam sana atıyım benimkileri, gözün dağınıklık görsün

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşaallah.
    İlerdede eline para geçerse bi ekran kartını upgrade edersin. onun dışında çok hoş bir sistem olmuş.

edit: kabloları da orada kabloları gizlemek için kauçuk delikler var onlarla gizleyebilirsen daha iyi bir hava akımı sağlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrozgn -- 27 Şubat 2013; 16:32:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ELyesa24

quote:

Teşekkürler alexmason78

quote:

Akşam sana atıyım benimkileri, gözün dağınıklık görsün

quote:

Orijinalden alıntı: uyuzSehzade

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşaallah.
    İlerdede eline para geçerse bi ekran kartını upgrade edersin. onun dışında çok hoş bir sistem olmuş.

Tekrar teşekkürler uyuzSehzade

• Hayırlı olsun öncelikle bomba sistem olmuş. Ben de buna benzer bir sistem kurdum, bu haftasonu alacağım Anakart ile ilgili bir sorum olacak. Sanırım otomatik O.C uygulaması barındırıyor, stok fanlar ile fx 6300 işlemciyi 3.80lerde stabil tutabiliyormuş. Öyle okudum birkaç yerde yalan olmasın şimdi, benim de bir bilgim yok. Hiç denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarganagi -- 27 Şubat 2013; 17:18:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.