Şimdi Ara

Sistem boşta Cpu ve bellek değerleri çok yüksek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nickname kismina girerseniz ismim ve kac yasinda oldugum gayet acik arkadasim.

ekran karti olarak eger birsey onerirsem mecburen psu da onermem gerek. bu yuzden cok ucuk model degil giris seviyesi ile orta seviye arasi nvidia 630 (asus, gigabyte yada msi tercih sebebi) gibi bir kart birde 450-500w bir psu oldukca is yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

nickname kismina girerseniz ismim ve kac yasinda oldugum gayet acik arkadasim.

ekran karti olarak eger birsey onerirsem mecburen psu da onermem gerek. bu yuzden cok ucuk model degil giris seviyesi ile orta seviye arasi nvidia 630 (asus, gigabyte yada msi tercih sebebi) gibi bir kart birde 450-500w bir psu oldukca is yapar.

Yardımlar için teşekkürler Kıvanç abi iyi forumlar
  • Oncelikle bir kasayi aç sonra cpu fani cikar guzelcene bir temizle sonra takmadan once islemci ustune termal macun sur az miktarda yay uzerine sonra cpu fani tak yerine. Ve buarada bence Ram miktarini arttir xp ye gec bilgisayarin w7de cok yuk altinda kaliyor xp de hala kasmalar devam ederse ulas bana yardim ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaskex

Oncelikle bir kasayi aç sonra cpu fani cikar guzelcene bir temizle sonra takmadan once islemci ustune termal macun sur az miktarda yay uzerine sonra cpu fani tak yerine. Ve buarada bence Ram miktarini arttir xp ye gec bilgisayarin w7de cok yuk altinda kaliyor xp de hala kasmalar devam ederse ulas bana yardim ederim

termali yazın sürdüm soğutucu da kötü değil zaten soğutucuyu 110 lraya almıştım xilence'ın işlemci soğukluğu 30 derece zaten ama neyse 2.el farklı marka ram alıp taksam bişey olur mu xpyede geçeceğim bi arabugun performans iyi e.kartı 100 dercede asılı kaldı 120 olunca problem oluyor zaten ama cod a giremiyoprum çok kasıyor 5 gün once yoktu bu problem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.