Şimdi Ara

Sistem boşta Cpu ve bellek değerleri çok yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OgzKahrmn Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden de böyleydi fakat steamden oyuna g,r,nce oynanmayacak duruma geliyor işlemelri ss sini atayım isterseniz ne yapmam gerekiyor l
    tfüen yardım edin
    bu yazıyıyazarken bile kasmalar meydana geliyor

•  Sistem boşta Cpu ve bellek değerleri çok yüksek
  • Şu 2 misafir neden konuda çözemedim .D
  • Comodo dragon u nereden duydunuz bilemiyorum ama %50 islemci kullanan bir browser kendisi resimde de goruldugu gibi...

Bir daha birsey isterken lutfen forum kurallarini okuyun. up yapmak icin konuya mesaj yazmak bile yasak. ikinci olarakta sisteminiz ile ilgili bir tane bilgi yok bu durumda milletten nasil yardim bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Comodo dragon u nereden duydunuz bilemiyorum ama %50 islemci kullanan bir browser kendisi resimde de goruldugu gibi...

Bir daha birsey isterken lutfen forum kurallarini okuyun. up yapmak icin konuya mesaj yazmak bile yasak. ikinci olarakta sisteminiz ile ilgili bir tane bilgi yok bu durumda milletten nasil yardim bekliyorsunuz?

işte yardımcı olacak biirni arıyorum sorun söyleyeyim komodo olmasa bile çöok gidiyor ama denerim şimdi kromu ilşlemci athlon 4800+ 64 x2 ram 800 mhz kingston 1 gb ekran kartı 8500gt
  • valla dediklerinizden bir gram birsey anlamadim.
    amd athlon x2 4800+ var.
    anakart ne? bios versionu ne?
    ram ne kadar? 800mhz ama...
    8500gt 1gb denmis ama?
    disk ne? windows kac kurulu guncel mi?
    antivirus var mi? guncel mi?
  • quote:

valla dediklerinizden bir gram birsey anlamadim.
    amd athlon x2 4800+ var.
    anakart ne? bios versionu ne?
    ram ne kadar? 800mhz ama...
    8500gt 1gb denmis ama?
    disk ne? windows kac kurulu guncel mi?
    antivirus var mi? guncel mi?

ram kingston 1gb 800 mHzx
    anakart gigabyte gam68sms2l
    8500 gt ekran kartı 512 mb sanırım
    windows 7 kurulu home pre
    antivirüs yok
    harddisk 320 gb markası seagate sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SafakGTR -- 28 Aralık 2012; 19:22:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1gb ram ile win7 kurmak.
    ekran kartinizin sicakligina gpu-z programi ile bir bakin. cpu sicakligi icinde speedfan olabilir. sicakliklari bir kontrol edin.
  • quote:

1gb ram ile win7 kurmak.
    ekran kartinizin sicakligina gpu-z programi ile bir bakin. cpu sicakligi icinde speedfan olabilir. sicakliklari bir kontrol edin.

w xp orjinal cdm vardı kaybettim laptop keyi var diye kurdum yanlış anlamayın ama neden sürekli aşağılayıcı şekilde cümle kuruyorsunuz ? gpu 130 derece sanırım sorun burda temp 2 54 temp 3 60 bunların ismi yok işlemci 33 derece harddiis 40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SafakGTR -- 28 Aralık 2012; 19:46:54 >
  • yok hani mantigi olmayan seyleri gostermeye de calisiyorum. asagilamak olarak algilamayin. ekran kartinizin fani ölü durumda 103 derece demek ne demek. degismesi lazim acil olarak yada temizlenmesi. cok bilgili degilseniz ve etrafinizda bu fani temizlerken bozabilir diye dusunuyorsaniz insanlari direk yeni fan yada yeni ekran karti tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

quote:

1gb ram ile win7 kurmak.

w xp orjinal cdm vardı kaybettim laptop keyi var diye kurdum yanlış anlamayın ama neden sürekli aşağılayıcı şekilde cümle kuruyorsunuz ? gpu 103 derce sanırım sorun burda temp 2 54 temp 3 60 bunların ismi yok işlemci 33 derece harddiis 40

heralde pc laptop. ısı değerlerine birde AIDA64 ile bakın kaldıki işleci ram düşük windows 7 gereksinimleride yüksek olunca pc sürekli yük altında kalıyor buda aşırı ısınmaya yol açar. 1gb ram w7 de ancak nette rahat iş yaparsın. budurumun üstüne yıpranma fanın tozlu olduğunu düşünürsek üstelik virüs programı yok sistem stabilitesi ne durumda olduğu belli değil belkide işlemciyi virüs kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

quote:

1gb ram ile win7 kurmak.

w xp orjinal cdm vardı kaybettim laptop keyi var diye kurdum yanlış anlamayın ama neden sürekli aşağılayıcı şekilde cümle kuruyorsunuz ? gpu 103 derce sanırım sorun burda temp 2 54 temp 3 60 bunların ismi yok işlemci 33 derece harddiis 40

heralde pc laptop. ısı değerlerine birde AIDA64 ile bakın kaldıki işleci ram düşük windows 7 gereksinimleride yüksek olunca pc sürekli yük altında kalıyor buda aşırı ısınmaya yol açar. 1gb ram w7 de ancak nette rahat iş yaparsın. budurumun üstüne yıpranma fanın tozlu olduğunu düşünürsek üstelik virüs programı yok sistem stabilitesi ne durumda olduğu belli değil belkide işlemciyi virüs kullanıyor.

bilgisayar masaüstü.ai64 le bakmıştım o da aynı . xp yükleme durumum yok önceden böyle bi durum yoktu 2 gün önce oldu bu olaylar laptop harddiskini bağladım satayla sonra çıkardım donmalar başladı tem,izlişk yapmadım doğru

• quote:

yok hani mantigi olmayan seyleri gostermeye de calisiyorum. asagilamak olarak algilamayin. ekran kartinizin fani ölü durumda 103 derece demek ne demek. degismesi lazim acil olarak yada temizlenmesi. cok bilgili degilseniz ve etrafinizda bu fani temizlerken bozabilir diye dusunuyorsaniz insanlari direk yeni fan yada yeni ekran karti tavsiye ederim.

fanuı yok ekran kartının üzerinde bakır sanıırm bi tabaka var iyi bir hastalık için power da değişmeli sanırım onu değştirsem anakrta falan da girerim ddr2 ramle takılıyorum güncel oyunları orta ayarda oynayabileceğim ekran kartı bilirmisiniz çok ucuk fiyatlı olmaya .psu 300w onu da değiştiririm isterseniz
  • ayrıca 500k chrome kullanıyor şuan 4 sekmede normal midir
  • normal midir bilmem ama benim bi chrome 155kb tek sekme icin yer tutmakta ramde...
    fan yok ise metal uzerinde ilgincte olsa bir fan yerlestirebilirsiniz kendiniz. buyuk ihtimal asus markadir ekran kartiniz... bunun uzerine 8cm fan tam gelebiliyor. biraz el becerisi ve FAZLA BASKI UYGULAMADAN fani yerlestirin... yapamam derseniz farkli cozumler dusunebiliriz... power icinde 300w orjinalse isinizi gorur. degilse sıkıntı olacaktir.
  • quote:

normal midir bilmem ama benim bi chrome 155kb tek sekme icin yer tutmakta ramde...
    fan yok ise metal uzerinde ilgincte olsa bir fan yerlestirebilirsiniz kendiniz. buyuk ihtimal asus markadir ekran kartiniz... bunun uzerine 8cm fan tam gelebiliyor. biraz el becerisi ve FAZLA BASKI UYGULAMADAN fani yerlestirin... yapamam derseniz farkli cozumler dusunebiliriz... power icinde 300w orjinalse isinizi gorur. degilse sıkıntı olacaktir.

aopen marka kasanın kendi psu su enkrankartı markası nvidia
  • aopen psu ise sahte degildir en azindan... ekran karti nvidia chipsettir de pasif sogutuculu asustur. gpu-z de marka gorunur.. oradan bakabilirsiniz.
  • quote:

aopen psu ise sahte degildir en azindan... ekran karti nvidia chipsettir de pasif sogutuculu asustur. gpu-z de marka gorunur.. oradan bakabilirsiniz.

herneyse sorun ekran kartındanmıdır kasamalar bundanmıdır yanlı mı anladım. Cpu göstergesi neden ful hala anlayamadım
  • sicakliktan islem yapamiyor gibisiniz.. islemciye yuk biniyor ekran karti is yapmadigi icin bana gore.
  • quote:

sicakliktan islem yapamiyor gibisiniz.. islemciye yuk biniyor ekran karti is yapmadigi icin bana gore.

ne önerirsiniz ekran kartı çok ucuk fiyatlı olmasın 250 kafi bu arada isim ve yaş kaçtı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.