Şimdi Ara

Sistem değişim tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemcim AMD ATHLON x3 3,1 ghz
    Asus m3n hd hdmı anakart
    2+1 gb 667 mhz kıngstone ram
    2gb 667 sapphıre mhz ekran kartı

Sistem oyunlarda sıkıntı yapmıor fakat tarayıcıları acarken beklıorm resmen acılması ıcın...

ANAKART VE RAM lerın yerıne DDR3 e gecı yapım dıorm

MSI 760GM-P21 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz VGA Anakart

PATRIOT 4GB Gamer II DDR3 1333MHz CL9 XMP 1.2 Tek Modül Ram

Bu ıkısını almak ıstıorm hazır ındırım warken vatanda. ACILL CEVAP ATARSANIZ BITMEDEN SATIN ALMAK ISTIYORUM...

LUTFEN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock1907 -- 23 Mart 2013; 23:26:38 >

• İndirim pazar günü de devam edecek. Sorun olmaz. Hatta iyice araştırmak isterseniz haftaya da alabilirsiniz.

Bu iki bileşenin size fazla bir getirisi olmaz. İşlemciyi de değişirseniz ancak istediğiniz performansa ulaşırsınız.
  • dostum ıslemcıler ucuz bıse deılkı degıstırm kı oyunların hepsını oynuorm zaten...
    ben sadece şunu soruorm bılgısayarım mevcut ıslemcısı ve ekran kartıyla calısırken 3gb 667 mhz ram yerıne 1333 mhz 4 gb ram le daha hızlı olmazmı acaba ? ona gore 64 bıt kurarım wın7

Birde alacagım anakartın cekırdek acma ozellıgı warmıs bnm ıslemcım x3 bı cekırde acıldımı phenom oluor ama acılırmı onu bılmıorm şansa baglıymıs galıba ?
    bu ıkı parca 135 tl

3 gb 667 ram ve dahılı ekran kartlı asus anakartımı satsam 140 etmezmı ?
  • Tarayıcıya basıp açılmasını bekliyorsan sorun büyük ihtimal hardisktendir. O ram windows ortamı için fazlasıyla yeterli. Açtığın programların Hdd'den rame yüklenmesi uzun sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Tarayıcıya basıp açılmasını bekliyorsan sorun büyük ihtimal hardisktendir. O ram windows ortamı için fazlasıyla yeterli. Açtığın programların Hdd'den rame yüklenmesi uzun sürüyor.

HDD yı mı degıstrmem lazım yani ? :( yada ne yapabılırm baska ?

Mesela tarayıcıdan 6 7 sekme acıtımdada kasmaya baslıor...

crysıs oynuorm full takılmıo bıle
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1907

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Tarayıcıya basıp açılmasını bekliyorsan sorun büyük ihtimal hardisktendir. O ram windows ortamı için fazlasıyla yeterli. Açtığın programların Hdd'den rame yüklenmesi uzun sürüyor.

HDD yı mı degıstrmem lazım yani ? :( yada ne yapabılırm baska ?

Mesela tarayıcıdan 6 7 sekme acıtımdada kasmaya baslıor...

crysıs oynuorm full takılmıo bıle

bende 2 gb 667 mhz ddr2 ramli laptop var 20 sekme de açsam kasma olmuyor. eskiden bende de kasıyordu, 60 gb ssd aldım 5 senelik laptop yeni alınmış gibi oldu. Eğer sistemindeki hdd eski ve performansı düşükse sorun büyük ihtimal ondandır.

• vırus le alakalı olabılırmı pekı ?
    yanı yenı hdd alırm e ıcınde bı dunya seyım war onlarıda almam gerekır bu sefer onada bulasır warsa eger vırus ne bılım ...

Aslında dedıklerın cok mantıklı gelıor cunku bı ara pc yı actım wındows cokmus gıbı ekran akrardı ınsert to root cd yazısı cıktı 2 3 kere reset atıp acılırkende hdd yı sarstım bıraz oyle acıldı pc...
  • Benim dediklerim harddiskin çok eskiyse geçerli yeni hdd'lerde bu sorun pek görülmez. Tabi sorunun donanımsal değilde yazılımsal da olabilir. Bunu iyice araştırman lazım.
  • Hdd 1,5 2 yıllık samsung 500 gb

yazılımsal olarak nerde sorun olabılır kı ?

wındows da mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.