Şimdi Ara

Sistem değiştiriyorum,sizce iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart: 970a ud3p gigabyte
    Ram: 2x4 kingston 1333mhz
    İşlemci: amd phenom x6 1055t
    PSU: aopen 550w ( 5-6 yıldır bi sorun çıkarmadı ama nolur nolmaz yeni sistem 150 liraya risk etmeye değmez sanırım :) )
    Ekran kartı: r7 370

buda almayı düşündüğüm sistem

Sistem değiştiriyorum,sizce iyi mi?

Ekran kartı işlemciye oranla biraz geride kalacak ama daha çok mmo tarzı oyunlar oynadığım için şu an işlemciye öncelik vermeyi düşünüyorum,ki 3-4 sene işimi görür sanıyorum.
    Sizin fikriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FindMeGreaterFoes -- 3 Nisan 2016; 21:16:37 >

• FindMeGreaterFoes F kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsanız o karta i3 te yeter ama işlemci ağırlıklı mmo lar da kullanacaksanız ve bütçede sıkıntı yoksa i5 alıp garantilemek iyi olur. Sonradan kart değişirseniz de sırıtmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    kartı zaten 5-6 ay sonra değiştiririm,şu anki amacım beni uzun süre götürecek bi işlemci almak,zaten ekran kartı değiştirmek kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FindMeGreaterFoes -- 3 Nisan 2016; 21:57:54 >
    Hangi mmo ları oynuyorsunuz R7 370 in çoğu mmo ya yetmesi lazım onun daha ömrü var değişim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    Blade & soul , tera ve guild wars 2.
    terada çok sorun yaşamıyorum ama gw2 ve bns de 30-40 kişinin olduğu guruplarda fps 10 a kadar düşebiliyor. amd işlemciler online oyunlarda biraz sorun çıkarıyor ne yazıkki.
    Evet biraz öyleler. Dediğim gibi i3 te yeter ama harcarım derseniz i5 alın keyfinize bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.