Şimdi Ara

sistem donmasına çözüm???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bundan 3 ay öncesinde sistemim birden bire donmaya başladı. sadece oyun oynarken değil hemde sistem boştayken bile donmalar oluyordu. biraz araştırma yaptım. önce virüs ihtimali üzerinde durdum. fakat kısa zamanda virüs olmadığını öğrendim. işlemcim boştayken bile 65-70 derecede geziyordu. yükteyken 80 dereceye gelince sistem donuyordu. kasaya ekstradan 3 tane fan aldım havalandırmayı düzelttim. işlemci için arctic silver5 macun ve jet modelinde bir fan aldım fan son devirden hiç düşmüyo. işlemci ısım şimdi düştü. yükteyken 68 üzerine çıktığını görmedim. ama yinede kilitlenme sorunum devam ediyor. kilitlendiği anda hoparlörlerden çıt diye bir ses geliyor. şimdi aklıma gelen acaba attığım fazla fanlardan dolayı güç kaynağımı yetmiyor. veya sizin başka bir fikriniz varmı???. şimdiden yardımlarınız için çok tşk.

sistemim P IV 3.0 ht işlemci + 512 mb ram (elixir) + radeon 9600 pro 256 mb ekran kartı(kendi cd'sinde gelen trixx pro.ile o.c.lu) + intel d865 perl anakart + 160 gb samsung hdd + sereno marka çokta adi olmayan kasa + cdrom + dvd crom combo.

• aynı sorun benimde başıma geldi psu yu değiştirince hiç bişeyi kalmadı.çok büyük ihtimal psu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bartholomeos

aynı sorun benimde başıma geldi psu yu değiştirince hiç bişeyi kalmadı.çok büyük ihtimal psu...

Doğru olabilir ama masraf yapmadan önce daha güçlü bir güç kaynağıyla denersen daha iyi olur. sonra dumur olma.
  • Bana da yazının başında ram,sonunda PSU gibi geldi..Bir de oc yapmışsın ki...Yeni bir PSU almalısın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.