Şimdi Ara

sistem-güç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    msi h110m pro vd
    8gb kingston hyperx 2133 mhz
    Sandisk Ultra II
    WD 1 TB Caviar Blue
    i5 6500
    Sapphire RX 470 Nitro+ 4G OC

480i çok bekledik artık gına geldi ve bu sistemi almayı düşünüyorum. 1080p'de kullanıcam zaten.
    forum önerilerinde hep yüksek wattlı güç kaynakları havada uçuşuyor. msi sitesinde hesapladığımda ihtiyaç 293w görünüyor.bu bilgiler ışığında şu psu yeterli değil mi bu sistem için?

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-500w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi-hpq-500st-h12s.html

yoksa 40 lira fazla bayılıp şunu almak mı?

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-kcas-serisi-80-bronze-600w-45aat12v-aktif-pfc-guc-kaynagi.html

• aLLy88 A kullanıcısına yanıt
    dark n10 içerisinde sistemin minicik kalır. özellikle anakart, büyük boyutlu bir anakart ya da micro atx kasa daha akıllıca olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

dark n10 içerisinde sistemin minicik kalır. özellikle anakart, büyük boyutlu bir anakart ya da micro atx kasa daha akıllıca olur.

micro atx kasa öneriniz nedir? psu için olan soruma cevabınız nedir?
  • aLLy88 A kullanıcısına yanıt
    Bence sistem güzel.Seçtiğiniz PSU yeter de artar bile.Eğer ekran kartı güç girişi 8 pin ise molex çevirici kullanmak zorunda kalabilirsiniz.6 pin ise sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLy88

quote:

kasaların dış görüntüleri ile pek ilgilenmiyorum. sade modelleri seçmeye çalışıyorum.
    kasa olayı zevk meselesi, sana hangisi uyarsa ona bakabilirsin.
    genelde h110 pro vd anakart için bu kasayı öneriyorum.
    Zalman ZM-T1 Plus ATX
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLLy88

quote:

kasaların dış görüntüleri ile pek ilgilenmiyorum. sade modelleri seçmeye çalışıyorum.
    kasa olayı zevk meselesi, sana hangisi uyarsa ona bakabilirsin.
    genelde h110 pro vd anakart için bu kasayı öneriyorum.
    Zalman ZM-T1 Plus ATX

ben de tipiyle çok ilgili değilim ama f/p olarak güzel bir soğutma çözümü olsun diyorum. Bunda standart tek fan varmış bu yeterli mi yoksa ekstra fan gerektirerek pahalı bir çözüme mi yol açaçak?
    zalman z3 nasıl peki?

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-z3-plus-600le-600w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html#yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLLy88 -- 17 Ağustos 2016; 12:56:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Gtx760 için Güç Kaynağı
    9 yıl önce açıldı
    PSU ve Gücü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.