Şimdi Ara

Sistem Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İmzadaki sistemde görebileceğiniz aşağıdaki parçaları güncellemek istiyorum. Sistem oyun için kullanılıcak. Bütçe sorunum yok ancak varolan sistem de ortada ( abartı öneri gelmez diye umuyorum ), beklentim ileriye dönük olmasıdır. İleriki yıllarda sadece ekran kartını güncelleyip yoluma devam etmek mantıklı olur diye düşünüyorum. Overclock olayına girmeyi düşünmüyorum.

• Anakart
    • RAM
    • İşlemci + Fan ( işlemci intel )

Türkiye şartlarında bekleme olayı riskli olabileceği için işlemci tarafında AMD'nin yeni serisini bekleyip beklememe konusunda kararsızım. Bu konuyla ilgili önerinizin varsa, ona göre de hareket edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_u_R_K_a_N -- 10 Ekim 2020; 12:10:45 >

• Up

• Ekran kartınız güncel size 3 sene rahat yetecektir.

Yanına Ryzen 5 3600 ve B550 bir anakart monte ettiğiniz taktirde optimum performansa ulaşırsınız .

• SkörtılReyiz kullanıcısına yanıt

Yorum için teşekkür ederim.

Konuyu açtıktan sonra benim de biraz incelemem oldu. Aşağıdaki düşüncemle ilgili fikrinizi merak ediyorum.

Aşağıdaki kombinasyonu yapıp intel 11. nesil çıkınca işlemciyi değiştirmek böylece ileride sadece ekran kartı değiştirip işlemci derdi olmadan yoluma devam ederim diye düşündüm. Anladığım kadarıyla z490 11. nesil ile de çalışıyor olacak. Mümkünse işlemcide güncel teknolojide kalıp sonraki upgrade daha rahat yapmak istiyorum.

i5 10400f + z490 anakart + 3200 mhz RAM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem güncelleme
    6 ay önce açıldı
    İLAN GÜNCELLEME..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.