Şimdi Ara

İLAN GÜNCELLEME..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci el bölümünde açmış olduğum ilanı nasıl güncelleyeceğimi anlatabilecek bir arkadaş varsa çok iyi olur..dünden bugüne ilanı nerdeyse kendim bile bulamıcam

• en yukarıdaki sekmelerden dükkanım a tıkla kendine bir dükkan aç sonra ilanının sayfasına gel, senin avatarının altında ok işareti çıkacaktır ona tıkla ürünü dükkana ekle. sonrasında dükkanına girip güncelle tuşuyla ilanını üst sıraya taşıyabilirsin.
  •  İLAN GÜNCELLEME..

İlanı açtıkdan sonra burdan ilanı dükkana ekle daha sonra dükkanından ilanı güncellersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dan-ger -- 2 Eylül 2010; 3:51:54 >
  • Emlakçılara özel geliştirilen bir program var. İlan Yenile 2015 isminde piyasaya bu yıl sunuldu sanırım. Benimde bizzat kullanıp çok yararlandığım bir program. Önce denedim gerçekten sahibinden.com güncellemesine göre çok daha fazla işe yarıyor. Sanırım arka planda silip ekleme işlemi yapıyor. Böylelikle hem sayaç sıfırlanıyor hem ilan yeni girilmiş gibi oluyor. Tek tıkla sahibinden.com ilan güncelleme yapabiliyorum. Bir ilanı 1 kere giriyorum bundan sonra sürekli tek tıkla ilan otomatik olarak yenileniyor.

www.rexyazilim.com sitesinde satılmakta bu ürün.http://rexyazilim.com/Urunler/5/sahibinden-ilan-yenileme-botu buda programı detaylıca inceleyebileceğiniz link.

Sahibinden.com resmen sömürmeye başladı bizleri. Bu ürünü yapan adamda emlakçılık yapmış. Bizim sektörden yani çok samimi birisi tanışmanızı tavsiye ederim.
    Biz emlakçılar bir olmadıkça bu sahibinden.com'a söz geçirmek hiçte kolay bir şey değil. İyice kafayı yediler artık.

Teşekkürler Rex Yazılım.

Emirhan Soykan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem güncelleme
    6 ay önce açıldı
    Acil güncelleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.