Şimdi Ara

Sistem Güncellemesi - Hatam Var Mı? Öneriniz Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler, bilgisayarımı yeni parçalarla güncellemek istiyorum da tavsiyelerinizi, görüşlerinizi almak istedim.
    Şu şununla uyumlu değil, onu alma bunu al vs... önerileriniz olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

Değiştirilecek Parçalar;

Intel I5-2300 2.80 GHz - İşlemci
    İşlemcinin Stok Soğutucusu
    Asus P8H67-V - Anakart
    2 takım 2x4 GB (Toplam 16 GB) 1333 Mhz DDR3 Kingston - RAM

Yenî Alınacak Parçalar;

Intel I7-6700K - İşlemci
    Cooler Master Seidon Sıvı Soğutma
    Asus Z107-P - Anakart
    Kingston HyperX Fury 2x8 GB DDR4 2666 MHz CL15 - RAM

PC'de Durmaya Devam Edecek Parçalar;

Asus R9 280X Ekran Kartı (İleride GTX 1070-80)
    Zalman 700 Watt 80 Plus Güç Kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v-rayking -- 16 Mayıs 2016; 9:14:35 >

• güzel seçimler yapmışsın
  • http://www.sinerji.gen.tr/asus-z170m-plus-d4-2133mhz-matx-1151-pmu70901

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler:)

@Jb.ati Anakartı normal boyutta almayı düşünüyorum ATX yani bu sizin attığınız mATX'miş

Bütçeyi biraz arttırıp Z170-A alasım var ama bilmiyorum ekstradan fan girişleri ve sata portları için 120 TL versem mi.. teşekkürler öneri için
  • Güzel seçimler
  • asushttp://forum.donanimhaber.com/m_116776435/tm.htm bugünden itibaren doom oyununu hediye veriyor. eğer almak istediğiniz üst model varsa bu konu değerlendirilebilr.

onun dışında sistem gayet güzel ve yerinde.
  • görüşleriniz için teşekkürler

doom3 hediyesini hiç bilmiyordum hemen bakayım sağolun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrv-ray

Teşekkürler:)

@Jb.ati Anakartı normal boyutta almayı düşünüyorum ATX yani bu sizin attığınız mATX'miş

Bütçeyi biraz arttırıp Z170-A alasım var ama bilmiyorum ekstradan fan girişleri ve sata portları için 120 TL versem mi.. teşekkürler öneri için

ASUS Z170-A gayet sağlam bir anakarttır.. belirtilmese de ayrıca meşhur Killer Ethernet ve gelişmiş ses özellikleri, özel yazılımları da vardır.. bağlantı noktaları da gayet zengindir.. Şu anda da oyun hediyesi ile iyi bir seçim olacaktır.. :)
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    te?ekkür ederim z170-a almak daha mantykly, so?utucuyu de?i?tirip fiyattan kysyp anakarta ekleyece?im..
  • quote:

te?ekkür ederim z170-a almak daha mantykly, so?utucuyu de?i?tirip fiyattan kysyp anakarta ekleyece?im..

Bir şey değil kardeşim.. Şu an O.C. yapmayacaksan idarelik uygun fiyatlı bir soğutucu alabilirsin.. şu olabilir:

Akasa Nero 3 Intel / AMD 12 cm Fanhttp://www.eksenbilgisayar.com/akasa-nero-3-ak-cc4013ep01-intel--amd-islemci-sogutucu

Silverstone SST-AR01 Intel / AMD 12 cm Fanhttp://www.eksenbilgisayar.com/silverstone-ar01-12cm-fanli-intel-lga1366-lga115x-lga775-lga2011-amd-fm1-fm2-am2-am3-cpu-sogutucusu

• quote:

Herkese iyi günler, bilgisayarımı yeni parçalarla güncellemek istiyorum da tavsiyelerinizi, görüşlerinizi almak istedim.
    Şu şununla uyumlu değil, onu alma bunu al vs... önerileriniz olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

Değiştirilecek Parçalar;

Intel I5-2300 2.80 GHz - İşlemci
    İşlemcinin Stok Soğutucusu
    Asus P8H67-V - Anakart
    2 takım 2x4 GB (Toplam 16 GB) 1333 Mhz DDR3 Kingston - RAM

Yenî Alınacak Parçalar;

Intel I7-6700K - İşlemci
    Cooler Master Seidon Sıvı Soğutma
    Asus Z107-P - Anakart
    Kingston HyperX Fury 2x8 GB DDR4 2666 MHz CL15 - RAM

PC'de Durmaya Devam Edecek Parçalar;

Asus R9 280X Ekran Kartı (İleride GTX 1070-80)
    Zalman 700 Watt 80 Plus Güç Kaynağı

sistemi değiştirmeden de 1070 1080 ekran kartları alabilirsin
    yeterli PSU varsa

• @Angelmax teşekkürler silverstone u alırım büyük ihtimalle zaten ramleri eksenden sipariş verecektim ikisini bir veririm artık ama anakartla işlemciyi vatandan alacağım görerek alabilmek için kutusuna iyice bakacağım bantları yırtılmış mı falan diye.. yoksa eksende 150-200 tl daha ucuz işlemci

@mystik oyundan çok renderla uğraştığım için işlemciyi yenilemem lazım diye düşünmüştüm. artık ekran kartını da 6 ay sonra falan alacağım mecbur, teşekkürler
  • quote:

@Angelmax teşekkürler silverstone u alırım büyük ihtimalle zaten ramleri eksenden sipariş verecektim ikisini bir veririm artık ama anakartla işlemciyi vatandan alacağım görerek alabilmek için kutusuna iyice bakacağım bantları yırtılmış mı falan diye.. yoksa eksende 150-200 tl daha ucuz işlemci

@mystik oyundan çok renderla uğraştığım için işlemciyi yenilemem lazım diye düşünmüştüm. artık ekran kartını da 6 ay sonra falan alacağım mecbur, teşekkürler

Tamam kardeşim.. bir şey değil.. içine sinmiyorsa öyle yapabilirsin tabi ki.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.