Şimdi Ara

Sistem Hakkinda Düşünceleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus A8N Sli Amd 64 3200 Saphhire X1300 Pro Samsung 794 MB. 512*2 Kingston 80 Gb. Mb. Ide Disk.
    Asus Ta-250 Kasa Nec DVD RW. Öneri Ve Görüşlerinizi Bekliyorum Saygilar.

• o sistemi bastan asagı bi gozden gecirmek lazım bence..
    anakartin sli destekli iki ekran kartı takmayacaksan bi anlamı yok kaldı ki sen ati ekran kartı yazmışsın
    cift ekran kartı taksanda calısmaz zaten sli olarak ayrıca o ekran kartıda iyi degil diye biliyorum..
    harddisk i sata yap ide oldu artık..
    kasa 300w o anca yeter bu sisteme overclock fian hic yapamazsın psusu en az gercek 350 w olan bi kasa almanı oneririim..
    ramler twinmos ta olabilir ama okadar onemli degil bence kingston olsada olur..
    ama twinmoslar cl 2.5 onu da bil
    kolay gelsin
  • Çok az bir fark ile 120gb alabilirsin(sata) Ram 'leride twınmos almalısın

ekran kartı konusu ise tamamen bütçe işi düz 6600 veya 6600gt 'lerden biri sisteme çok daha yakışır.
  • o anakart kökten bir hata bence.onun yerine daha iyi bir anakrt alabilirdin.ayrıca o ekran kartını alacaksan o anakartı neden aldın.bu da tartışılır.ide harddiskler artık tarih oldu.sata2 veya sata almalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaman_King

Çok az bir fark ile 120gb alabilirsin(sata) Ram 'leride twınmos almalısın

ekran kartı konusu ise tamamen bütçe işi düz 6600 veya 6600gt 'lerden biri sisteme çok daha yakışır.

Yorumlariniz Tşk.ler Ram Konusunda Twinmos Dual Kit Veya Öneri Üzerine God Ram Almayi Düşünüyorum.
    Fikir Tanişmak İstedim Ayrica Ekran karti Problemli Çikti. T. Servise Gitti Yerine 6200 TurboCash Takildi. İdaretten daha sonra 6600 Gt alacağim :) Kasa Konusunda Feel Hurricane II düşünüyorum
    Yanliz Problemler Vardi 1.si Oyun Açtiğim Zaman ( Wow Local üzerinden ) Max 30 Sn. Sonra Kitleniyordu. Arada Bir Mavi Ekran hatasi Veiyordu ( Kernel Inpage Stack Error ) Ekran Karti Diye Düşünmüştüm Ama Ekran karti Değiştikten Sonra Gene Mavi Ekran Hatasini verdi. Oyunlardaki Donma Sorununu Çözüldü Ama Bu Seferde Mavi hatasi Veriyor. Şimdi Sorunun Harddisten Şüpheleniyorum hata Kodunu verdiği Olasi (0x00000077) ihtimaller Arasinda disk bozulma hatasi , disk donanim arizasi , virüs gibi seçenekler var NDD taradiktan sonra ncq disk almayi düşünüyorum. Saygilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Sistemim hakkında tavsiyeler
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.