MB: ASUS P5B P965 CORE2 DUAL LGA775 CPU: PDINTEL 2,13 GHZ 1066MHZ CORE2 DUO RAM: 2X512 667MHZ KINGSTON DDR2 HDD: 300 GB WESTERN DIGITAL 7200 SATA2 KASA: ASUS MIDI TOWER TA-5A1 SIYAH VGA: 256MB PALIT 7900GS 256BIT GDDR3 MON: LCD PHILIPS 190X6FB
Sistem hakkinde tavsiyelerinizi bekliyorum.. İlerde overclock yapmam mumkun olurmu?
Ayrica monitor'u WIDE SCREEN alıcaktım karar veremedim çok film izleyen birisiyim bu konudada önerileriniz olursa sevinirim.
Şimdide tesekkurler..
Bence wide alın ileriye dönük olarak.. film tiryaki isen sizde bilirsiniz HDrip ler çıkıyor yüksek çözünürlükte filmleri izlemek için daha iyidir..
Oyunlarda wide screen biraz kotu olasada filmlerde süper görüntüsü var...
sistem cok güzel olmus arkadasım. ama rami tek 1gb yap bence. yanına birtane daha eklerken sıkıntı çekmessin. monitördede wide olması ilerisi icin bir artıdır. film olayındayım diyosun saten daha iyi olur wide.
Arkadaslar yorumlar için sağolun.
Ayrıca bu sistem için Ups ne önerirsiniz? 600W lık birsey işimi görürmü hangi marka almalıyım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme