Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum aşağıda detaylarını yazdım parçalar hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Elimde Lg L1730S 17 inçlik LCD monitör var herhangi bir sorun olurmu bu kasayla olmazsa monitör alma ihtiyacım yok. 1700 ytl civarı bir bütçem var ona göre monitörsüz sadece kasa önerebilirmisiniz.
Monitörün 16ms tepki suresi var cok fazla.Oyunlarda dalgalanmalar yapar.Yani oyun için cok kötü bir monitör konstrast oranı da 500:1.Oyun oynayacagını 3870 almandan anladım.En iyisi ben sana monitörlü bir sistem toplmaya calisayim.
Kasa secimini sana bıraktım.Soyle hava slikulasyonu iyi genis bos bir kasa alırsın begenine göre.İlerde de bir 3870 daha aldın mı.Onunde kimse duramaz.
combo anakarttaki ddr3 bellek slotlarının boş durarak size nasıl bir getirisi olucak hiç anlamıyorum... zaten mayısta intel soket değiştiricek, işlemci de değiştiremiyeceksiniz...
kasa olarak lian li pc-007 fb
oErdem Sistem tavsiyen varsa alabilirmiyim.
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
combo anakarttaki ddr3 bellek slotlarının boş durarak size nasıl bir getirisi olucak hiç anlamıyorum... zaten mayısta intel soket değiştiricek, işlemci de değiştiremiyeceksiniz...
kasa olarak lian li pc-007 fb
Peki senn gibi dusunursek biz bu adama ne onereceğiz.İlerde Ddr 3e gecer diye Ddr3 bellek destekli anakart oneriyoruz bir nebze ileriye donuk olsun diye.İntelin yeni soketine gore anakart varsa onu soyle yazalım.
intelin mayısta geçeceği soket için şimdiden anakart çıkarması??? ddr3 tamamen mantık dışı zamanlamalarda iyi gecikmeliler ise dünya para, buyurun önerin sonra combo anakart aldım ddr3 slotlarım oradan bana bakıyor... üstüne bu işin ustalarından combo ile ilgili sıkıntı çıkma olasılığının daha çok olduğunu okudum
öneriyi bütçeye göre yapabilirim, hatta imzamda çoğu hazır
1700 ytl m var ve monitör istemiyorum eğer çok sıkıntı çekersem monitör için ayrı bütçe ayırabilirim. 1700 ytl ye monitörsüz sistem tavsiyesi istiyorum. imzanızdaki tavsiyelerede baktım fakat tam olarak hangisi bütçeme uyacak ayarlayamadım daha doğrusu ne eklesemde 1700 e tamamlasam yada ne çıkarsamda 1700 e getirsem bilemedim kendimcede bir sistem topladım ama önerileriniz benim için önemli.
bu parçaları temin edebiliceğiniz firmaları isterseniz pm olarak söyleyebilirim
evet yollarsanız sevinirim.
quote:
CORE 2 DUO GIGABYTE X38-DQ6 DDRII 276 USD + KDV
bu fiyata nerde acaba
arkadaşlar ikinizede pm ile bildirdim
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
arkadaşlar ikinizede pm ile bildirdim
Hayırdır hocam? Sponsor mu bağladın? Bu arada 4000ü bulmuşsun, helal! Sistem Tavsiyeleri 4EVER! (Şşşttt, dalgasına 4EVER yazdım, yoksa gördüğünüz üzere oldukça güzel Türkçe kullanırım.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme