Şimdi Ara

Sistem hakkındaki görüşleriniz ve kasa tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI B350M PRO-VD PLUS DDR4 3200 MHZ -- 347 TL
    Kingston 8GB HyperX Fury Red DDR4 2400MHz -- 436 TL
    Seagate 1TB 7200 rpm 64 MB Cache -- 197 TL
    ASUS Phoenix GTX 1060 3GB 192 Bit -- 1330 TL

Toplam: 3134 TL

Öncelikle sistem hakkında fikirlerinizi belirtirseniz, daha sonrasında kasa tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Bu arada sistemi farklı sitelerden fiyat araştırması yaparak oluşturdum. İnternet üzerinden siparişde biraz tereddütlüyüm sizin fikirleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beykoz34x -- 13 Ocak 2018; 13:41:40 >

• Ben olsam o bütçede Ryzen 3 1200+1060 6GB ile toplardım.

Kasa tavsiyem Phanteks P300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Ben olsam o bütçede Ryzen 3 1200+1060 6GB ile toplardım.

Kasa tavsiyem Phanteks P300

Doğrusunu söylemek gerekirse işlemcininde biraz daha iyi olup dengelenmesini istedim, dediğinizde güzel bir alternatif. Görüşünüz için teşekkürler, bütün görüşleri değerlendireceğim. Bu arada güç kaynağına sahip değilim, kasada güç kaynağı yok sanırım bütçem ise max 3500 TL vermeyi düşünüyorum, bütçemi fazla zorlamayacak bir kasa bulabilir miyim acaba?
  • beykoz34x B kullanıcısına yanıt
    İşlemci 1600 daha uygun olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 3 1200 1060 6GB ı besleyebilecek kadar güçlü bir işlemci.

P300 250 lira. Yaklaşık 250 liraya da fsp hydro 600 alabilirsiniz. Yaklaşık bütçeyi 100 lira aşıyor ancak.

• Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Bu fikrinizi değerlendireceğim, teşekkürler.
  • R3 1200 1060 kombinasyonu daha mantıklı bence de. Ryzen yükseltmeye açık bir işlemci serisi 1500x de alsanız 1200 de alsanız ileride çıkıcak oyunlarda daha iyi bir performans almak için sizi yükseltme yapmaya zorlıyacak zaten. Bir diğer tavsiyem daha yüksek frekanslı (3000mhz) ram bellek almanız yönünde. Aradaki farkı şuan az için az ileride yükseltme yapacağınız zaman daha çok hissediceksiniz çünkü. Kasa için dark dragon ve aerocool 600w 80 plus önerebilirim. Tabi bu sizin bütçenizede bağlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dangerwrestling D kullanıcısına yanıt
    Kasayı bu şekilde almayı düşünüyorum, 1060 6GB olarak çok farklı modeller ve fiyat farkları var, hangisine bakacağımı şaşırdım tavsiyede bulunabilir misiniz? Birde işlemciyi R3 1200 olarak değiştirdiğimde bazı sitelerde kutusuz olarak gönderiliyor 50 TL daha ucuz sizce bu güvenilir mi?
  • işlemci ryzen 1200 ekran kartı gtx 1060 3 gb kombinasyonu uygun ram 3000mhz altı olmamalı anakart konusuna tam hakim değilim ama asus b350m-a daha iyi değilmi sadece soruyorum tam bilmiyorum
    Model farklılıklarına bu kadar takılmayın. Uygun olanı alın başka zaman olsa uygun fiyat bulup link atardım size ama üst seviye ekran kartlarında büyük bir stok sorunu var. Hayatımda uygun diye vatan linki atığcağımı düşünmezdim. Başka arkadaşlarda daha uyguna bulabiliyorsa atabilirler. Benim baktığım sitelerde hep stok sıkıntısı vardı.

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1060-mini-edition-gddr5-6gb-192bit-nvidia-geforce-ekran-karti.html
    Kutusuz ise %99 soğutucusuzdur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.