Şimdi Ara

SİSTEM HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ramptha

quote:

Orijinalden alıntı: murattt06

quote:

Kaliteyi ucuza alamazsın kardeşim.

doğrusun kardeşim o zaman son olarak teknobiyotikten bütün siparişleri vereyim toplamasını montajını ben halledeyim en son karar bu umarım katılırsın kardeşim son cvba göre sonuca bağlayacağım sağolasın iyi forumlar...

Böyle derken NOVA'dan almalısın demiştim. Çünkü forumda teknobiyotik iyi deseler de, sipariş konusunda geciktiği-özensiz planlama ve koordinasyon olduğu konusunda mesaj okumuştum. Eğer ki fark o kadar fazla değilse NOVA ya da bu konuda gerçekten başarılı olduğu söylenen (hiç alışveriş yapmadım) EKSEN bilgisayarı tavsiye ederim.

not : Eksen bilgisayar NAKİT'teki iskontosunu siparis kesinleşmeden verilecek onaydan, 1 adım önce (%12) yapar. Fiyatlar pahalı gelmesin yani.

En son sistemini de yazarsan -kesin olan- son yorumlarla bilgisayarını al derim.

nasıl yani kardeşim EKSEN'in sitesinde nakit fiyatlar yazıyor yani kapıda ödeme yapacağım için kapıda ödeme fiyatı diye yazıyor onun üstüne de mi %12 yapıyorlar eğer öyleyse hemen alayım :) biraz daha aydınlatırsan sevinirim kardeşim tam olarak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murattt06

quote:

Kaliteyi ucuza alamazsın kardeşim.

doğrusun kardeşim o zaman son olarak teknobiyotikten bütün siparişleri vereyim toplamasını montajını ben halledeyim en son karar bu umarım katılırsın kardeşim son cvba göre sonuca bağlayacağım sağolasın iyi forumlar...

Böyle derken NOVA'dan almalısın demiştim. Çünkü forumda teknobiyotik iyi deseler de, sipariş konusunda geciktiği-özensiz planlama ve koordinasyon olduğu konusunda mesaj okumuştum. Eğer ki fark o kadar fazla değilse NOVA ya da bu konuda gerçekten başarılı olduğu söylenen (hiç alışveriş yapmadım) EKSEN bilgisayarı tavsiye ederim.

not : Eksen bilgisayar NAKİT'teki iskontosunu siparis kesinleşmeden verilecek onaydan, 1 adım önce (%12) yapar. Fiyatlar pahalı gelmesin yani.

En son sistemini de yazarsan -kesin olan- son yorumlarla bilgisayarını al derim.

Arkadasim ben teknobiyotikten 2 adet urun aldim ve 2. Gunun sonunda urunler elimdeydi. Benim gayet hizliydi. Urunler de cok guzel paketlenmisti.

eğer öyle diyorsan düşüneyim kardeş zaten ben paketlenmeye ve eksik ürün parça gelmemesine önem veriyorum EKSEN ile TEKNOBİYOTİK ikisinden yapmayı düşünüyorum zaten daha ucuzu da yok yani sen de tavsiye ediyorsan ve teslimat sonrasında da ilgileniyorlarsa mesele yok...

• Kasa olarak ta xpredator yerine cm storm sniper almak istiyorum biraz inceledim o daha hoşuma gitti ona ne dersiniz ? arkadaşlar...
  • Ayrıca ekran kartı olarakta gtx 570 ile hd 69950 arasında kaldım arada 130 lira fark var gtx570 daha pahalı ama kıyaslamaya baktığımda hd6950 den önde

bu konuda ne dersiniz arkadaşlarhttp://www.anandtech.com/bench/Product/306?vs=293

son rötüşlar kaldı alacağım sistemi... tşk ederim her şey için iyi forumlar...

ayrıca bu siteden başka test sitesi var mı ?

bilgilendirirseniz sevinirim...
  • evet arkadaşlar cvp bekliyorum dediğim gibi başka test adresleri var mı ve ekran kartı hd6950 mi yoksa gtx570 mi ? sadece oyun amaçlı kullanılacak biliyorsunuz tşk ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.