Şimdi Ara

Sistem hazır, yarın alıyorum, son yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sapphire 7850 oc edition 2 gb

asus m5a97 anakart --http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a97-r20-m5a97-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235

2x4gb patriot ram -http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/patriot-pgv38g1600elk-8gb(4x2)gamer-ii-sector-5-ddr3-1600mhz-cl9-xmp-12-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59843

xigmatek asgard 382 600w midt atx kasa+psu -- http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccc-ad34bt-u61-asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63989

western digital 320gb hdd 7200rpm sata. Bunu en yakın zamanda değiştireceğim
    Philips 190 cw vga girişli 21 inç monitor. BU da değişecek. son iki parça eski donanımımdan kalma parçalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhominas -- 22 Şubat 2013; 23:55:30 >

• Bu arada montajı kendim yaparsam işlemciyi takarken termal macun kullanmam gerekecek, kutu içeriğinde oluyor mu macun? ya da ayrıca almam mı gerek, eğer öyleyse vatan bilgisayarda var mıdır?
  • Termal macun stok fanda sürülü olarak gelir.
    O konuyu merak etmeyin

Ayrıca güzel sistem, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Termal macun stok fanda sürülü olarak gelir.
    O konuyu merak etmeyin

Ayrıca güzel sistem, hayırlı olsun

teşekkür ederim, ramler hakkında ne düşünürsünüz gskill ile bu ramler arasında kararsız kaldım, fiyat farkı var fakat performans farkı olur mu?
  • Gskill seçtiğim anakart ile uyumsuz oluyormuş, bu durumda corsair, patriot ya da kingston kalıyor, yardım edebilecek var mı hangi ram i seçmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhominas

Gskill seçtiğim anakart ile uyumsuz oluyormuş, bu durumda corsair, patriot ya da kingston kalıyor, yardım edebilecek var mı hangi ram i seçmeliyim?

aralarından en kalitelisi corsair bence tabi gskill yoksa
  • corsairde anakarta uyumluluk sorunu yaşar mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi model alcan bi söyle link at
  • quote:

corsairde anakarta uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

Açık ve net olarak Patriot ram önermiyorum
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmx8gx3m2a1600c9-8gb-(2x4gb)-xms3-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51582

bunu düşünüyorum, nasıl, önerir misiniz?

uyumsuzluk olmaz merak etme önerirmiyim dersen öneririm

ramlere fazla takılmamak lazım...seçtiğin iyi ram

• Ben de FX-8320 ile G-Skill 2x8 GB 2133 Mhz CL9 kullanıyorm uyumsuzluk falan yok. Şimdi bellek uyumsuzluğu çok ama çok nadir görülüyor. İstisna yani.

Bellekler şu an için gayet iyi. 96 TL %25 indirimle. Yalnız ben 1866 tavsiye ederim. Intel işlemcilerde 1333-1600 hız çok fazla önemli değildir.Daha fazlasından faydalanmazlar.

Ancak AMD işlemciler bellek hızına çok hassatır ve hızlı belleklerden iyi faydalanır. Ki FX serisi doğal 1866 desteği ile gelir. Sisteminize göre 2-3 yıl içinde upgrade yapıp 6300 işlemciyi değiştirmek istersiniz. Yeni gelecek Fx işemciler ise büyük olasılıkla 2133 bellek desteği ile gelecek. Belki bir sonraki 2400 bile verir. Bu nedenle şimdi yetse bile ilerisi için en az 1866 tavsiye edeceğim.

Bunun dışında sistem yeter de artar bile. Güle güle kullanın.
     Sistem hazır, yarın alıyorum, son yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 23 Şubat 2013; 1:13:10 >

• 1corsair ramim bozuldu, 1 tanesi bozuk çıktı, 1 tanesi de soğutma bloğunu değiştirirken elimde kaldı. patriot aldım hiçbir uyumsuzluk sorunu da yaşamadım aida64 testlerinde de çok güzel performans verdi. tavsiye ederim.
  • peki corsair 1866 mhz 2x4 ram. alttaki linkte bu ram için intel alın da intel alın diye tutturmuşlar ürün tanıtım bölümünde. bu nedendir? fx-6300 lü sistem için bu ram i alayım mı önerir misiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmz8gx3m2a1866c9r-8gb-(2x4gb)-vengeance-1866mhz-ddr3-cl9-ram/productdetails.aspx?I_ID=56069
  • güzel sistem ramleri gskill yap
  • 1-kasayı ve psu yu ayrı almanı tavsiye ederim... high power 80+ bir psu alabilirsin çok kaliteli ve gerçekten sessiz psular üretiyor... ama vatanda high power yok...
    High Power Element Bronze 700W 80+ Plus 160TL teknobiyotik

2-ses konusunda hassas isen mutlaka sessiz bir işlemci soğutucusu al... aynı işlemciyi kullanıyorum stok fanın sesi canını sıkabilir...
  • Gördüğüm anda olmuş dedim ekran kartı sana kalmış bana bu kart yetmez bir 7870 olsaymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.