Şimdi Ara

Sistem hızlı GTA IV yavaş??Yardım lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: extremelove

Anladım dostum.peki FSP 400PNR 400W 24 Pin Güç Kaynağı - 12cm Fan almalımıyım sence?İş görürmü dersin?

diğerlerinden daha iyi iş göreceğine emin ol sorunsuz başın ağrımadan kullanırsın kolay kolay üzmez
  • Teşekkür ederim kardeşim yardımın için.Yarın sabah ilk işim onu almak olucak.Zaten bu sisteme 250wat yetmiyor.Elektrk kesmeye başladı pc.Kapanıp duruyor
  • kalitesiz bi psu sistemi intahara zorlamaktır kardeş rica ederim bişşe değil
  • FSP aldım ve taktım.Umarım performansı arttırır=)
  • Psu performansa etkisi yoktur arkadaşım 400w de alsan 1500w de alsan aynıdır ancak can alıcı nokta varki kötü bir psu en küçük elektirik dalgalanmasında pcni rahmetli edebilir.Düşünsene o kadar para yatırdığın sistem bir anda yanıp kül oluyor bu yüzden bence pc toplanırken dikkat edilmesi gereken en önemli parça psu dur.Sistemi ona emanet ediyorsunuz.Bu arada ekran kartın 9500gt oyun için bir kart değil ancak gta 4 en düşük ayarlarda tüm patchler yüklü iken oynayabilirsin.
  • 100 tl seviyesinde 4850 ler var onlara bakabilirsin 2 .elde..gta 4 için yanlız işlemciyede ufak bir yükseltme yapsan fena olmaz..gta 4 baya bi overrated oyun..yani haddinden fazla sistem kaynağı istiyor...çok problem etmemek gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Psu performansa etkisi yoktur arkadaşım 400w de alsan 1500w de alsan aynıdır ancak can alıcı nokta varki kötü bir psu en küçük elektirik dalgalanmasında pcni rahmetli edebilir.Düşünsene o kadar para yatırdığın sistem bir anda yanıp kül oluyor bu yüzden bence pc toplanırken dikkat edilmesi gereken en önemli parça psu dur.Sistemi ona emanet ediyorsunuz.Bu arada ekran kartın 9500gt oyun için bir kart değil ancak gta 4 en düşük ayarlarda tüm patchler yüklü iken oynayabilirsin.

aldığın psu eğer sisteme yetersiz geliyorsa nasıl o sistemden verim alabilirisiniz nasıl bi yaklaşımdır bu ozaman yüksek woltajlı psu lar neden üretiliyo yanlış düşünüyorsunuz ben ozaman gtx 275 ekran kartı kullanıyorum üzerinde minimun 550 diyo ben 400 takayım sizin mantığınıza göre iş görür o sistem kasıla kasıla bileşenlerine zarar verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fugative -- 29 Nisan 2011; 22:55:07 >

• quote:

FSP aldım ve taktım.Umarım performansı arttırır=)

iyi seçim
    amma performans derken sana ekstra bişey vermez parçaların nasıl çalışması gerekıyorsa o şekılde çalışır.
    Mısal bende 300w dandık bı psu vardı ekran kartı aldım kasmalar oluyordu pcde bende fsp aldım 500w pc şuan normal çalışması gerektiği gibi hemde o.cli şekılde çalışıyor
  • Performanta kendini aşırı belli eden bir şeye rastlamadım.Ama eski psu yetmiyordu.Pc ara ara elektrik kesiyordu.Şimdi hiç bir sorun yok.Ve sogutmasıda mükemmel.Ayrıca harici olarak kasayada üfflüyor=DÇok memnun kaldım diyebilirim..
  • quote:

Performanta kendini aşırı belli eden bir şeye rastlamadım.Ama eski psu yetmiyordu.Pc ara ara elektrik kesiyordu.Şimdi hiç bir sorun yok.Ve sogutmasıda mükemmel.Ayrıca harici olarak kasayada üfflüyor=DÇok memnun kaldım diyebilirim..

sana yetiyo gibi görünüyordu stabil şekilde çalışıyo giibi görünebililr ama pcnin bileşenlerinin ne çektiğini sen anlamassın bilir kişi tavsiyesi herzaman iyidir benim performanstan kast ettiğim şey zaten şu ddegildi ekran kartın daha hızlı çalışır degil sistemin sağlıklı çalışır buda olması gerektiği performası göstermesi dir ama psu yetersiz kalırsa performans düşüşü olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.