Şimdi Ara

Sistem hızlı GTA IV yavaş??Yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar GTA IV oynuyoken oyunda cok kasmalar oluyor.Grafik ayarları falan hepsi normalde ama kasmalar devam ediyor.oyunun tüm updatelerini yaptm yamalarını krdm sorun degişmedi.Yardımcı olurmusunuz sistemimde bir sorunmu var acaba?

Sistem Özellikleri:

İşlemci: AMD Athlon 64 x2 5200 2.70
    Ram: Kingston 4GB
    Ekran Kartı: Zotac 9500gt 1GB 128bit
    HDD:500gb Western Digital

Oyunlarda sorun yaşıyorm lütfen yardım edin..

• Gta 4 ü ben çözemedim çok iyi sistemlerde bile kasma yapıyor acayip bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    En az 9600GT Synergy...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_f

En az 9600GT Synergy...

Alıntıları Göster
    Rockstar Games in çıkardığı patchleri sırasıyla yükledin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

Katılıyorum.Çünkü patchler bayaaaa işe yarıo....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_f

quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

Katılıyorum.Çünkü patchler bayaaaa işe yarıo....

Alıntıları Göster
    ekran kartının bu oyunda kasılması normal daha üst düzey bi ekran kartı lazım ayrıca psu nun da ne olduğunu yazarsan daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

ekran kartının bu oyunda kasılması normal daha üst düzey bi ekran kartı lazım ayrıca psu nun da ne olduğunu yazarsan daha iyi olur

Alıntıları Göster

PSU:Quake LC-8230BTX 230W (24 Pın+sata) Power Supply

Ekran kartını idarelik almştm.fiyatına göre çok iyi performans sagladıgını duydum,seçimimde bu etkili olmuştu.1 kaç ay içinde gtx serisinden bir ekran kartı düşünüyorm.Ya da önerdiginiz bir kart modeli varsa bilgilendirmeniz fayda saglıyabilir.İlginiz içinde teşekkür ederim=)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremelove

PSU:Quake LC-8230BTX 230W (24 Pın+sata) Power Supply

Ekran kartını idarelik almştm.fiyatına göre çok iyi performans sagladıgını duydum,seçimimde bu etkili olmuştu.1 kaç ay içinde gtx serisinden bir ekran kartı düşünüyorm.Ya da önerdiginiz bir kart modeli varsa bilgilendirmeniz fayda saglıyabilir.İlginiz içinde teşekkür ederim=)

Alıntıları Göster
    kullandığın powerrle sistemin yanmadığı için şanslısın kardeş bişey diyemiyirom
    bütçen ne kadar o na göre tavsiyede bulunalım psuyuda değiştirmen lazım ikinci elde uyarmı sıfırmı olacak illa onları belirtirsen iyi olur

• quote:

kullandığın powerrle sistemin yanmadığı için şanslısın kardeş bişey diyemiyirom
    bütçen ne kadar o na göre tavsiyede bulunalım psuyuda değiştirmen lazım ikinci elde uyarmı sıfırmı olacak illa onları belirtirsen iyi olur

Alıntıları Göster
    Uçuk bir fiyatı olmadığı sürece alabilirm önerdiğini.Uzun zamandır kullanıyorum ve sorunda yaşadıgımı söyliyemem :)

• quote:

Uçuk bir fiyatı olmadığı sürece alabilirm önerdiğini.Uzun zamandır kullanıyorum ve sorunda yaşadıgımı söyliyemem :)

tamamda kardeş bana dersenki 300 tl param var sana ona göre bişey söyleriz parsını söylemeden sana nasıl ne önerebiliriimki
  • quote:

quote:

tamamda kardeş bana dersenki 300 tl param var sana ona göre bişey söyleriz parsını söylemeden sana nasıl ne önerebiliriimki

Alıntıları Göster
    300tl çok yüksek bir rakam benim için.50-100 arası olabilir ancak=/

• quote:

ozaman sadece poweri değiştir yola devam kardeş yapacak bişe yok
  • quote:

quote:

ozaman sadece poweri değiştir yola devam kardeş yapacak bişe yok

Alıntıları Göster
    http://www.pcnet.com.tr/forum/donanim/81699-ucuz-ve-kaliteli-ekran-karti.html
    pcex 16 x se ati hd3659 128 bit 512 gddr3 bellek fiyat 90 $ bir bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: develler

http://www.pcnet.com.tr/forum/donanim/81699-ucuz-ve-kaliteli-ekran-karti.html
    pcex 16 x se ati hd3659 128 bit 512 gddr3 bellek fiyat 90 $ bir bak derim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar güç kaynagımı degiştiricem.Ekonomk fiyatlarda powerlara baktm.3ü arasında kaldım.

1.si:Bross ATX-400 400W 24 Pin Güç Kaynağı 12cm Fan 25$

2:Bross ATX-450 450W 24 Pin Güç Kaynağı 12cm Fan 34$

3:Frisby 400W 24 Pin Güç Kaynağı FR-PS40F12 33$

Tercihimde yardımcı olursanız sevinirim.Pek anlamam böyle işlerden =/

• quote:

Arkadaşlar güç kaynagımı degiştiricem.Ekonomk fiyatlarda powerlara baktm.3ü arasında kaldım.

3 ü de beş para etmez yinede sen bilirsin bunların sıfırını alacağına fsp nin filan ikinci eline bak
  • quote:

quote:

3 ü de beş para etmez yinede sen bilirsin bunların sıfırını alacağına fsp nin filan ikinci eline bak

Alıntıları Göster
    FSP 400PNR 400W 24 Pin Güç Kaynağı - 12cm Fan 42$ maksimum alabilecegim simdilk bu.ekran kartı,ram,işlemci aldıgım için bir tek bu modelini alabilirim, oda değicekse=/
    Bir şey daha sormak istiyorm.250wat powerımı bununla degiştirdigimde performans artışı olucakmı??

• quote:

FSP 400PNR 400W 24 Pin Güç Kaynağı - 12cm Fan 42$ maksimum alabilecegim simdilk bu.ekran kartı,ram,işlemci aldıgım için bir tek bu modelini alabilirim, oda değicekse=/
    Bir şey daha sormak istiyorm.250wat powerımı bununla degiştirdigimde performans artışı olucakmı??

Alıntıları Göster
    arkdaşlar o oyunun 256 mb ekran kartıyla oynarsınız hee kurduğun oyun orjinal mii korsansa içindeki bazı dosyalar eksik onun için bir yama var onu kurr sorun kalmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

arkdaşlar o oyunun 256 mb ekran kartıyla oynarsınız hee kurduğun oyun orjinal mii korsansa içindeki bazı dosyalar eksik onun için bir yama var onu kurr sorun kalmaz diye düşünüyorum

O konuda sıkıntı yok artık ama merak ettiğim konu bana güç kaynagının sagladı yarar nedir?Yani yenisini aldıgımda eskisyle ne tür bir olumlu sonuçlar ortaya çıkıcak??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

O konuda sıkıntı yok artık ama merak ettiğim konu bana güç kaynagının sagladı yarar nedir?Yani yenisini aldıgımda eskisyle ne tür bir olumlu sonuçlar ortaya çıkıcak??

Alıntıları Göster
    iyi verimli bi bilgisayar kaliteli bi psu ile başlar psun ne kadar iyiyse sistemin o kadar rahat çalışır bütün parçların istediği kadar enerji trnferi gerçekleşir ve sistemin rahat ve verimli çalışır

• quote:

iyi verimli bi bilgisayar kaliteli bi psu ile başlar psun ne kadar iyiyse sistemin o kadar rahat çalışır bütün parçların istediği kadar enerji trnferi gerçekleşir ve sistemin rahat ve verimli çalışır

Alıntıları Göster
    Anladım dostum.peki FSP 400PNR 400W 24 Pin Güç Kaynağı - 12cm Fan almalımıyım sence?İş görürmü dersin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.