Şimdi Ara

Sistem için değerli yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.bütçem dahilinde bir sistem kurdum. cs go ve fifa 2016 tarzı oyunlar oynuyorum bu özellikler benim için yeterlimidir.yorumlar için teşekkür ederim şimdiden.

anakart : Gigabyte GA-F2A68HM-DS2 Amd A68H 2400MHz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Anakart

işlemci : Amd A8-6600K 3.9GHz Soket FM2 İşlemci

harddisk : Sandisk SSD Plus 120GB 520MB-180MB/s Sata3 2.5" SSD

Power supply : Codegen MX450 450W 12cm Sessiz Fan 2IDE+3SATA+1PCI-EX6

ram : Kingston HyperX Savage 4GB 1600MHz DDR3 Ram

ekran kartı : Sapphire Amd Radeon HD6850 1GB 256Bit GDDR5 (DX11) PCI-E 2.0

• syncronix kullanıcısına yanıt
    Çok dengesiz ve eski. Athlon x4 860k tabanlı toplayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış
    AMD Athlon X4 860k İşlemci
    Gigabyte F2A68HM-DS2 Anakart
    Kingston HyperX Savage 8 GB 1600 Mhz CL9 Ram
    Seagate Barracuda 500 GB 7200 RPM Harddisk
    FSP Hyper 500 500W Güç Kaynağı
    Sapphire R7 260x 2 GB 128 Bit Ekran Kartı

• cevaplar için teşkkür ederim kargo yola çıkmış ekran kartı şimdi en erken 2 kasımda gelir diyor. geldiginde göndersem birdaha gelmeside uzun sürer yani yetersizmi sizce bu sistem dedigim oyunlar için
  • işlemci kapıda ödeme aldım bayan bana ürünü almassanız geri gönderilir dedi. işlemciyi degiştirme şansım var hala.
    bunun dışında ekran kartı kargoya verilmiş yola çıkmış. kargo elime ulaşınca tekrar kargoya verip degişim talep edebiliyorum
    sizce şuan ne yapmam lazım. kıyas farkına girersek benim tercihlerimle sizin söyledikleriniz arasında ciddi bir performans farkı ortaya çıkarmı
    Athlon X4 860k i3 işlemcilere kafa tutabilen bir işlemci ekran kartını da değiştirin böylece yeni nesil oyunları da oynayabilirsiniz.CS GO ve fifada da daha yüksek performans alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 29 Ekim 2015; 17:58:04 >
  • işlemciyi degiştirdim ve sizin dediginiz athlon x4 860kyı aldım. ekran kartı kargoya verildigi için elime geçtikten sonra gönderebilirim. buda uzun bir zaman alıcak benim için. bu ekran kartıyla sizin dediginiz arasında ciddi bir performans payı yoksa geri göndermeme deymez bunun içinde bir yorum yaparmısınız rica etsem
    DX11 destekli oyunlarda R7 260x önde.Hem bu saatten sonra HD 6850 alınmaz çok eskidi artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 29 Ekim 2015; 18:17:45 >
  • teşekkür ederim ilginiz için anladıgım kadarıyla hd6850de kötü kart degil ama sizin önerdiginiz daha güncel bir kart onuda geldiginde geri göndericem artık. galiba sistem bir düzene oturdu şimdilik orta ölçekli bir pc oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.